![]() |
*** Z muzyka przez zycie *** - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275) +---- Wątek: *** Z muzyka przez zycie *** (/Watek-z-muzyka-przez-zycie_1997) |
RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 20-03-2017 Dziendoberek ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 20-03-2017 Wieczorek ![]() Herbi juz mam urlopik ,ale kilka waznych spraw musze zalatwic, w srode musze do rury w jechac, moje galazki beda badali ![]() ![]() ![]() ![]() (19-03-2017, 21:25)herbiherb napisał(a): Dziendobrywieczor Dzieki Herbi, tez wlasnie zastanawialam sie do czego przypiac ten kawalek, przypominal mi stary utwor ,trafiles w 10-siatke ! ![]() Jestes dobrym muzykiem ![]() Ten kawalek byl tez nie zly , kocykowa piosenka ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 20-03-2017 Zmiana nastroju ![]() Przyjemna muza ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 Wszyscy juz spia , ja sobie pobuszuje troche ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 Prawda , ze to piekne jest ? ![]() Kolorowych i pluszowych ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 21-03-2017 Dziendoberek ![]() Helen no co Ty masz stracha przed rura ![]() pamietam jak za bajtla do wszystkich dziur i rur sie wchodzilo ![]() a Ty juz wyrosnieta jestes to nima bolu ![]() no i cos na rozluznienie ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 Doberek ![]() Herbi masz zatwardzenie ? ![]() ![]() ![]() ![]() To co robilismy ,za bajtla ,to przechodzi ludzkie pojecie, kilka razy polamalam sie i porwalam, zostaly tylko blizny ![]() Moje dzieci byly grzeczniejsze,ale co tam. ![]() Ja zapodam cus na wyciszenie, relaxik przy kawce ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 21-03-2017 U mnie wiosna czuc, krzaczki, drzewa puszczaja paczki, magnolie zaczynaja zakwitac , sa to przesliczne drzewa, troche sie smutam, nie mieszkam juz tam gdzie wczesniej, nie widze ich co dziennie , labiedzi i kaczek tez ![]() Frezje byly, sa i zostana moimi kwiatami nr. 1. ![]() Zasadzilam sobie je na balkonie.. RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 22-03-2017 Dziendoberek ![]() Labedzie no pikne stworzenia za mlodu jak na lajbie sie plywalo pamietam jakie labedzie byly agresywne trzeba je bylo padelkiem traktowac ![]() bo nie chcialy odplynac po tym jak chleba im sie troche rzucilo ![]() dorzuce dentyste i mykam ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 23-03-2017 Dziendoberek ![]() no cos dla Ciebie Helenka ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 23-03-2017 Wieczorek ![]() Oh herbi podziekowala slicznie ![]() ![]() Naprawie Twoj kawalek, u mnie nie odbiera .. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 23-03-2017 Posluchamy troche staroci.. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 23-03-2017 Herbi , a to dla Ciebie odemnie ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 23-03-2017 W starej muzie instrumenty palily sie, a teraz nie slychac wcale sprzentu.. RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 23-03-2017 Na koniec cepelinkow zapodam ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 24-03-2017 Dziendoberek ![]() dziwne troche jak wklejalem Clip jeszcze funkcjonowal ![]() ladnie z Twojej strony Helen ze poprawilas to ![]() podziekowal za Zeppelinow ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-04-2017 Morgenik. ![]() Melduje sie po urlopie, wypoczeta ,cala i zdrowa.. ![]() Ta muza wpadla mi w ucho.. ![]() Przyjemnej niedzieli zycze... RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 07-04-2017 Dobry wieczorek ![]() Musze naladowac swoja energie muza , jestem jakas do d***y ![]() ![]() ![]() |