Nasze-Niemcy.pl
Braki na Forum ! - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5)
+--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247)
+--- Wątek: Braki na Forum ! (/Watek-braki-na-forum_762)

Strony: 1 2 3

- Anita - 17-03-2014

Hejka!

a czy to nie wszystko jedno....

Jedno i drugie snuje sie Big Grin

- ychna - 17-03-2014

Wooowww....

forum smiga jak ychna ...na rowerza....

BRAWO !!! samej siebie nie moge dogonic...

dobra robota!!!

- fabek - 17-03-2014

Zmiana miała dotyczyć wyglądu, jednak były małe problemy i na razie jeszcze jej nie ma.

- ychna - 17-03-2014

Fabeczku,

gdybys jeszcze wzial pod uwage, taka

- opcje ze bedac na dole strony - automatycznie mozna byloby znalezc sie na görze..

ja starsza pani, stawy bola...

- ja patrzac na otwarta strone, mam najwiecej 2 i pol wpisu, probowalam pomniejszyc zoom ale wtedy literek nie widac...

Poczekam cierpliwie.. Smile

- Anita - 19-03-2014

Och ma starsza Pani ma problemy.....ja tam mlody wilk,ale tez nie doganiam samej siebieWink Big Grin

- ychna - 26-03-2014

Anita napisał(a):Och ma starsza Pani ma problemy.....ja tam mlody wilk,ale tez nie doganiam samej siebieWink Big Grin

- fabek - 30-03-2014

ychna napisał(a):Fabeczku,

gdybys jeszcze wzial pod uwage, taka

- opcje ze bedac na dole strony - automatycznie mozna byloby znalezc sie na görze..

ja starsza pani, stawy bola...

- ja patrzac na otwarta strone, mam najwiecej 2 i pol wpisu, probowalam pomniejszyc zoom ale wtedy literek nie widac...

Poczekam cierpliwie.. Smile

Gotowe, specjalnie dla Ciebie Smile

- ychna - 30-03-2014

Dzieki wielkie...

widze tzn. wytezam wzrok a jak juz mi sie uda to.. zauwazam wiele fajnych zmian...

takie turbo-nowoczesne forum...

help!!! gdzie jest wlacznik swiatla ???? boje sie ciemnosci... zaraz usne... Confusedpioch:

Reszta bez zarzutu ! Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper: Confuseduper:

- ychna - 10-04-2014

Prosze mi wytlumaczyc dlaczego z Chrome chyba od 2 dni´...nie moge wchodzic na Portal? Sad

- fabek - 10-04-2014

ychna napisał(a):Prosze mi wytlumaczyc dlaczego z Chrome chyba od 2 dni´...nie moge wchodzic na Portal? Sad

Były małe zmiany serwera. Spróbuj po załadowaniu strony użyć skrótu klawiszowego "ctrl+F5"

- ychna - 10-04-2014

Wita mnie Taki napis: "Apache is functioning normally"
"ctrl+F5" ---> funkcjonuje. Dzieki... :brawo:
Ale czy kazdy bedzie wiedzial jak sie z tym obejsc?

- fabek - 10-04-2014

Nie wszyscy będą mieli taki problem. Po czasie wszystko wróci do normy.

- Happy - 12-04-2014

Nic nie widzę , czy napisalam dobrze tekst? moxna by zmienic ma jsnetlo,bylobylepiej.

- ychna - 12-04-2014

Ja sie juz przyzwyczailam i nawet tlo mi sie podoba... :brawo:
A poza tym trudno jest spelniac pojedyncze zyczenia osöb, ktöre bardzo rzadko bywaja na forum a jeszcze mniej pisza. Smile

Portal jest bardzo fajnie zrobiony, Administracja jest otwarta na nasze uwagi i sukcesywnie dazy do ulepszania forum. Smile

- ychna - 12-04-2014

fabek napisał(a):Nie wszyscy będą mieli taki problem. Po czasie wszystko wróci do normy.

Miales racje, juz mozna wchodzic z Chrome - Smile