![]() |
Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum (/Watek-oczekiwania-propozycje-uwagi-dotyczace-forum_45) |
RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 21-11-2014 Nasze-Niemcy.pl / Największe dyskusje / Luźne rozmowy / Ogólne ____________ Widze to otwierajac powyzsza strone - chyba jednak zasugerowalam sie czyms / blednie zreszta )) RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 21-11-2014 Nie można ustawić tak aby tematy z jednym lub dwoma postami spadały w dół, ponieważ każdy nowy założony temat musiałby lecieć w dół. Po czasie nie używane tematy przesuwają się na dół a te w których ostatnio była aktywność przesuwają się ponad nie, czyli ostatnio aktywne na samej górze. Oczywiście bardzo mile widziane są wasze uwagi dotyczące forum. Jeśli coś wam przeszkadza lub macie jakąś ciekawą opcję którą można było by dodać na nasze forum piszcie. Chcemy aby jak najlepiej poruszało się wam po stronie. Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 27-11-2014 Se poprosze o wyroznianie osob piszacych czysta polszczyzna .. mysle, ze warto ! RE: Zmiany w Ekipie Forum - Diego13 - 27-11-2014 ja nie pisze czysta polszczyzna RE: Zmiany w Ekipie Forum - ychna - 27-11-2014 Diegus, przeciez nie musisz byc we wszystkim najlepsza, - daj innym szanse .. ![]() RE: Zmiany w Ekipie Forum - Diego13 - 27-11-2014 no dobra dam innym szanse i zajme sie moze moja interpunkcja RE: Zmiany w Ekipie Forum - ychna - 27-11-2014 Yes ! ![]() Byloby milo, bo az za uszami drze ... ![]() RE: Zmiany w Ekipie Forum - Diego13 - 27-11-2014 czytajac swoje texty musze sie czesto sama zastanowic czy to co napisalam jest dla rodakow zrozumiale ale siedzac tyle lat miedzy niemcami gubie czsto watek przy opowidaniu pisemnym ustnie mowie czysta polszczyzna tylko r i ch wymawiam zle i brzmi to czasami smiesznie no trudno jak sobie pomysle ze polskiego w Polsce uczylam a teraz mam takie problemy z pisaniem, ale odkad zaczelam wloczyc sie po roznych forach , moj styl pisania sie polepszyl nie zamieniam sz na sch z na s itp. z tym mialam tez Problem lub pisalam wszystkie rzeczowniki duza litera ,odkad wyjechamam z kraju wiele regul sie zmienilo np. pisownia nie z imieslowami przymiotnikowymi RE: Zmiany w Ekipie Forum - ychna - 27-11-2014 Zeby sie nie gubic, warto zaczac pisac zdania proste. Ja np. pisze "pietrowo". To pomaga mi w czytaniu samej siebie, tzn. podczas sprawdzania czy nie narobilam bledöw, ktörych notabene nie cierpie, co nie oznacza, ze ich nie robie... te czasy juz dawno minely, im mniej poslugujemy sie danym jezykiem tym wiecej bledöw wkrada sie w nasza pisownie .. ..niestety .. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 27-11-2014 (27-11-2014, 00:39)ychna napisał(a): Se poprosze o wyroznianie osob piszacych czysta polszczyzna .. mysle, ze warto ! Pomyślimy coś nad tym. Proszę o szukanie i dodawanie postów w odpowiednich tematach. Zerknijcie na nową opcję ---> http://nasze-niemcy.pl/Watek-zmiany-nowosci-na-forum_727?page=2 RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 03-10-2015 @ do Admina Przegladajac Forum, ciagle natykam sie na wpisy, ktöre absolutnie nie powinny tutaj znalezc/miec miejsca. Mianowicie chodzi mi o te posty, w ktörych przenosi sie nicki userow z innego Forum, krytykujac i osmieszajac te osoby. Pomijajac fakt, ze klöci sie to z podstawowymi zasadami dobrego wychowania, wprowadza to nieprzyjemny klimat plotkarskiej natury. Dyskutowac mozna o wszystkim, piszac w sposöb ogölny, bez wskazywania paluchem poszczegölnych/okreslonych osöb, z ktörymi mamy zle relacje na innym Portalu. Nie powielajmy bledöw innych. ~ychna RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 05-10-2015 Witam. Takie sytuacje miały miejsce kiedyś tam, teraz już jest wszystko w porządku. Nie ma żadnego obrażania. Pozdrawiam. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 06-10-2015 Hej, wiem kiedy mialy ale chodzi mi o to, czy dobrze, jest.. ze nadal ogladaja swiatlo dzienne? Tez pozdrawiam RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 06-10-2015 Który dokładnie wątek masz na myśli? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Freddy - 30-06-2016 Przydalaby sie opcja do usuwania wlasnych, czesto podwojnych wpisow, zamiast wstawiania gwiazdek czy krzyzykow. Ponadto warto byloby stworzyc mozliwosc zamieszczania zdjec np. na profilu przeznaczonych wylacznie dla znajomych. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 04-07-2016 (30-06-2016, 19:10)Freddy napisał(a): Ponadto warto byloby stworzyc mozliwosc zamieszczania zdjec np. na profilu przeznaczonych wylacznie dla znajomych. Możesz jakoś bardziej to rozwinąć.... RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 04-07-2016 Hej, ja mysle, ze chodzi o to, ze kazdy posiada swoja wlasna galerie zdjec, ktorej dostepem sam zarzadza. Np. za pomoca hasla lub podobnej opcji. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Jamaica - 05-07-2016 o! swietny pomysl! RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Rosa - 06-07-2016 Ja to w ogóle nie umiem wstawić kilku zdjęć. Ciągle ładuje mi to samo pierwsze. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 21-07-2016 @ Administracja Byloby mozliwe przechodzenie z bocznego panelu bezposrednio do ostatniego czyli aktualnego postu? Bo przekierowuje na pierwszy post w watku, czyli juz dawno czytany. |