Nasze-Niemcy.pl
Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Humor (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-humor_1248)
+---- Wątek: Opowiesc o tlustym Leonie ;) (/Watek-opowiesc-o-tlustym-leonie_3008)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Fellah - 25-03-2021

Oczywiscie Dziubek, ze kiedy wszedlem miedzy prymitywow, to prymitywny jestem. Trzeba sie dostosowac.
Nie raz juz jakiemus facetowi o tym mezaliansie pisales, tylko widac stary jestes i zapominasz.
Moze nosisz kajecik ze "zlotymi myslami"?
To by nawet do ciebie pasowalo, bo jak napisales mi o "dawaniu mi klapsow", to ciote w tobie wyczulem i taki kajecik w rozowej torebeczca nawet by do ciebie pasowal. Big Grin
Czy ty Dziubek nie jestes prymitywny? No tak szczerze!... A czytales swoje rymy? To dopiero chlam!  
A ferdydurke nie jest prymityw? A ta wasza megiera?...
Orlow tu nie ma, mozesz spokojnie okna otwierac, nikt nie wyleci. Big Grin
Dla ciebie jestem tak samo obrzydliwy, jak wy dla mnie.
Zajmijcie sie swoimi sprawami, swoim zyciem, to nie bede sie mieszal. Ale jak chcecie komus podokuczac, to wlaczam sie do zabawy.

Helka, nie zdenerwowalas Rabe, ona cie olala cieplym moczem. Nie denerwuje sie i nie przezywa. Wyluzuj. Popatrz za to jak sie twoja zielona kolezanka zagotowala. Big Grin

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - ferdydurke - 25-03-2021

(25-03-2021, 09:01)Traffka napisał(a): Podskakiwał Leon i wszystkich kablował
A teraz do jeleni się schował
I jojczy jak bazarowa paniusia
Taka to dola tłustego kapusia
Mozna Zielonki nie lubiec, ale talentu do rymowanek odmowic jej nie mozna.

Ja jako facet pozwolilbym sobie tylko na jedna zmiane - "paniusia" zastapilbym "przekupa"

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 25-03-2021

(25-03-2021, 21:25)Fellah napisał(a): Oczywiscie Dziubek, ze kiedy wszedlem miedzy prymitywow, to prymitywny jestem. Trzeba sie dostosowac.
Nie raz juz jakiemus facetowi o tym mezaliansie pisales, tylko widac stary jestes i zapominasz.
Moze nosisz kajecik ze "zlotymi myslami"?
To by nawet do ciebie pasowalo, bo jak napisales mi o "dawaniu mi klapsow", to ciote w tobie wyczulem i taki kajecik w rozowej torebeczca nawet by do ciebie pasowal. Big Grin
Czy ty Dziubek nie jestes prymitywny? No tak szczerze!... A czytales swoje rymy? To dopiero chlam!
A ferdydurke nie jest prymityw? A ta wasza megiera?...
Orlow tu nie ma, mozesz spokojnie okna otwierac, nikt nie wyleci. Big Grin
Dla ciebie jestem tak samo obrzydliwy, jak wy dla mnie.
Zajmijcie sie swoimi sprawami, swoim zyciem, to nie bede sie mieszal. Ale jak chcecie komus podokuczac, to wlaczam sie do zabawy.

Helka, nie zdenerwowalas Rabe, ona cie olala cieplym moczem. Nie denerwuje sie i nie przezywa. Wyluzuj. Popatrz za to jak sie twoja zielona kolezanka zagotowala. Big Grin

Mam dobra pamiec, szczegolnie przy organizmach toksycznych.
Z wiekiem bym tego nie laczyl.
Czas by byl, abys ciekawsza plyte wlaczyla.
Kobieta podobno ma tyle lat na ile wyglada, jezeli to prawda, to mozna smialo o tobie powiedziec.... tyle ludzie nie zyja.

Wypadalo cos odpisac, wiec to zrobilem.....i nie przejmuj sie tym co obce jezyki o tobie mowia.
Falus to piekny organ

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - helen*** - 25-03-2021

Fell- lach jest taki dobry , ze XIII ksiege pana Tadeusza przeskoczyl, na MP. szykuja jemu nagrode Nobla Big Grin
Dobranoc .

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Fellah - 25-03-2021

(25-03-2021, 21:47)iberte napisał(a): Mam dobra pamiec, szczegolnie przy organizmach toksycznych.
Z wiekiem bym tego nie laczyl.
Czas by byl, abys ciekawsza plyte wlaczyla.
Kobieta podobno ma tyle lat na ile wyglada, jezeli to prawda, to mozna smialo o tobie powiedziec.... tyle ludzie nie zyja.

Wypadalo cos odpisac, wiec to zrobilem.....i nie przejmuj sie tym co obce jezyki o tobie mowia.
Falus to piekny organ

No i nie jest to prymitywne?
Nie widziales mnie i tak bez sensu pierdzielisz. Ja zyje i ciebie przezyje. Smile 
Ale czego mozna sie po tobie Dziubek spodziewac. Orlem nigdy nie byles i juz nie bedziesz. 
Jak masz potrzebe odpisywac, to pisz, ale trudno na to odpowiadac, bo jednak belkot.
Poza tym rymami miales pisac i co?
"Organ", to fallus Dziubek. Wiem, ze dla ciebie kazdy fallus piekny. Z pewnoscia i mojego bys do buzi wzial. Big Grin

Ty Helka widac na tej XIII ksiedze wychowana, bo nic innego do glowy ci nie przyszlo.
Od dziecka widac czytas i byla to twoja jedyna lektura, dupodajka zostalas, a teraz emerytura juz i tak klecisz z nudow swoje zalosne rymy.
Ale w gust ferdydurke z pewnoscia trafilas. Wink

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 25-03-2021

Juz ci pisalem, dobrze, ze twoj avatar byl wydarzeniem krotkotrwalym.

Skladanie rymow tobie zostawie.
Dzialaj!
Tlusty Leon niech sie uczy i z translatorem przerobi na niemiecki.

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Fellah - 26-03-2021

Dziubek, odpuscmy te przekomarzanki. Wrazliwy jestes, lekko depresyjny, nienawykly do pyskowek, odpuscmy sobie, bo ja tak moge caly dzien, morde mam od ucha do ucha, ale ciebie mi troche szkoda.
Czy mozemy sie nie zauwazac? Omijac?
W jednym zgodze sie z ferdydurke, ze lepiej byloby, gdybys mnie nie czytal. Spokojniejszy bedziesz, wystarczy ci adrenalina w rozmowach z wszechwiedzacym.
Ja nie szukam tu normalnych rozmow. Zaczynacie grande, to biore w niej udzial. Ale po co ci to.
Po ferdydurke i megierze wszystko splywa jak po kaczce, ale po tobie nie.
Sprobuj mnie nie czytac, a czytasz, to nie reaguj. Ja pod twoim adresem tez niczego nie napisze i bedzie zgoda.

Z rymami nie ja zaczalem. Probowaly panie swojego talentu, to sie wlaczylem, bo zadziorne byly, a mnie takie wierszyki leca jak z rekawa. Czy mozesz zyc bez Leona i beze mnie?
- Jesli nie, to bedziemy sobie tu pykali po klawiszkach. Ale naprawde chcesz tego?

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 26-03-2021

(26-03-2021, 00:18)Fellah napisał(a): Dziubek, odpuscmy te przekomarzanki. Wrazliwy jestes, lekko depresyjny, nienawykly do pyskowek, odpuscmy sobie, bo ja tak moge caly dzien, morde mam od ucha do ucha, ale ciebie mi troche szkoda.
Czy mozemy sie nie zauwazac? Omijac?
W jednym zgodze sie z ferdydurke, ze lepiej byloby, gdybys mnie nie czytal. Spokojniejszy bedziesz, wystarczy ci adrenalina w rozmowach z wszechwiedzacym.
Ja nie szukam tu normalnych rozmow. Zaczynacie grande, to biore w niej udzial. Ale po co ci to.
Po ferdydurke i megierze wszystko splywa jak po kaczce, ale po tobie nie.
Sprobuj mnie nie czytac, a czytasz, to nie reaguj. Ja pod twoim adresem tez niczego nie napisze i bedzie zgoda.

Z rymami nie ja zaczalem. Probowaly panie swojego talentu, to sie wlaczylem, bo zadziorne byly, a mnie takie wierszyki leca jak z rekawa. Czy mozesz zyc bez Leona i beze mnie?
- Jesli nie, to bedziemy sobie tu pykali po klawiszkach. Ale naprawde chcesz tego?

Aniu,
ja jestem swiatynia spokoju i twoje cholewy mojej wrazliwosci nie zdepcza.
To ty przyszlas do nas, a nie my do ciebie.
To w sumie bez znaczenia, bo u siebie rowniez , wspolnie z pustym dzbanem, szydzisz z naszego wieku.
Nie moge tego potwierdzic, ale sklonny jestem uwierzyc rezolutnemu umyslowi, ktory przypuszczal, ze ciasne jestescie jeszcze jedynie w mozgu.
Wiem, ze po tobie to splynie, wiec przepraszac nie musze, tym bardziej, ze ja na tak trafne okreslenie bym nie wpadl.
Dlaczego nie mam cie czytac?
Na MP jestes duchem, a tu przynajmnei sie rozwijasz.

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - "RENIA" - 26-03-2021

Forum widmo,,lawina obelg i impertynencji. Zadnych hamulcow ani litosci.

Sciana placzu czy ksiazka zazalen? Huh

To cudowne polskie piekielko. Czy oni by sie tak nienawidzili,gdyby sie tak  nie kochali? Heart 

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 26-03-2021

Co teraz bedzie?
„ Upior w operze“?

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Traffka - 26-03-2021

(26-03-2021, 01:31)RENIA napisał(a): Forum widmo,,lawina obelg i impertynencji. Zadnych hamulcow ani litosci.

To cudowne polskie piekielko. Czy oni by sie tak nienawidzili,gdyby sie tak nie kochali? Heart

Reniu, jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem (a wiem że potrafisz), to sama dasz sobie odpowiedź co tu jest i kto się żali, kto płacze (żeby nie rzec skomle) a kto ma dystans i chamem nie jest.

Robię urodzinowy "kuchen" dla mojej córci. Dzisiaj ma urodziny i przyjdzie do mnie na Brunch. Bardzo sie cieszę Smile

Rob chamico kuchen na Brunch, byndzie elegansko! Big Grin
Z pewnoscia zrobisz wrazenie, corce szczeka opadnie do samego klepiska.

Dziubek, nosiliscie kiedys buty to wiecie, tylko zapomnieliscie!
Cholewy to jest gora buta. To dookola nogi. - Rozumiecie?  Tym sie nie depcze.
Do deptania sa zelowki, czyli spod buta.

Zdecydujcie sie, czy jestem Ania, czy Zoska, czy jeszcze ktos inny, bo placzecie sie.
Wy Dzubek dawno mozgu nie macie i nie przeszkadza wam to funkcjonowac.
Z ta "swiatynia spokoju" to przesadzacie Dziubek. Juz nie raz sie na forum podlamaliscie, byliscie bliscy placzu i uciekaliscie z forum. Nie raz wygladalo, jakbyscie Dziubek w alkoholizm mieli wpasc, lub krzywde sobie zrobic.
Ale jesli ci z tym dobrze, to mozemy sobie popisywac. Szkoda, ze ty sie nie rozwiniesz, ale zawsze byles niedorozwiniety, wiec i rozwijac nie bardzo byloby czego.

Ale bardzo mozliwe, ze potrzebujesz mnie. Jestem dla ciebie ucieczka od upierdliwego ferdydurke i tej zramolalej megiery.
Dobrze, zostane, zeby ratowac twoja psychike. Smile

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - ferdydurke - 26-03-2021

(26-03-2021, 01:31)RENIA napisał(a): Forum widmo,,lawina obelg i impertynencji. Zadnych hamulcow ani litosci.

To cudowne polskie piekielko. Czy oni by sie tak nienawidzili,gdyby sie tak nie kochali? Heart
Ex-artystko estradowa, czy sadzisz, ze tym wpisem wkradniesz sie w laski tlustego kapusia Leona?

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Traffka - 27-03-2021

Tłusty leon non stop w amoku
Zatraca się dzień po dniu, krok po kroku

Renię namietnie nawołuje
I przebaczenie jej obiecuje

Na NN głośno pomstuje
A po cichu mocno żałuje
Że obecni tutaj trzymają się w "kupie"
I tłustego leona mają głęboko w....

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - helen*** - 27-03-2021

Zapowiadal Leon tlusty,ze sie zemsci, dosc rozpusty!
Poslal Zoske Felachowa, by ruszyla w koncu glowa,
wiec na rozkaz Leosiowy klepala , co tylko weszlo jej do glowy.
Tlusty Leos sie raduje , ze najlepszy przyjaciel zawsze jego tlusty tylek ratuje Big Grin

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - helen*** - 27-03-2021

Felcia pewnie juz zglodniala , znowu dwa wiadra ziarna dostala .

Na dwa dni wystarczy ? Big Grin

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - Fellah - 27-03-2021

Traffka klamczucha dzis  z rana pisze,
Ze ma Leona na koncu swych kiszek,
Lecz sa to bzdury! Lga nam wierutnie
Bo sni o Leonie i teskni okrutnie!

Zyc nie potrafi juz bez Leona,
Niewazna jest praca, niewazna mamona,
Dom zaniedbuje, ryja nie myje,
A z tej tesknoty zre i wciaz tyje.

Lecz nie jest jedna Leona fanka
Tuz obok Helcia z kapiaca slinka
Wyteza chciwie kaprawe galy:
Widzi Leona! O!... - Jakiz wspanialy!

Przylozcie sie do tych swoich rymowanek, bo sa okropne. Cala noc  myslicie i takie knoty wam wychodza.

Co? Nie dala bozia talentu?

Za to zlosci w was az po kokerdke. Big Grin Big Grin Big Grin

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - "RENIA" - 28-03-2021

Widze,watek stana deba i nie rusza Confused

Odpowiem na sugestie Ferdydurki

Musialaby byc ksiezna udzielna (ta Rabe)  Smile  i laski rozdawac ale prawda jest taka,ze to zwykly zakompleksiony tluk,ktoremu dominacja rozum odebrala 

wiec daruj Dodgy 

Dzisiaj poczytalam sobie teksty Rabe i widze,ze  jej .intelektualne  rozmowy z wnukamidaje wyrazne 

efekty w postaci   idiotycznych komentarzy.Chcialaby miec taki watek jak Renia ale polptu brak.

Swietne teksty Godzilli sa warte podziwu. Daje jej rady a nawet oferuje pomoc przy zalozeniu tematu ale Rabe--Glab satyry i drwiny nie rozumie

I tak pletujac sprawe,czy naprawde myslisz,ze to ja zabiegam o jakies laski? Huh
Huh

Dalej wykidajlo  najpierw wabi a potem przepedza swoich rozmowcow i  tak codzien idem per idem i znowu da capo.#

Wazne,ze wiosna idzie. Smile Smile

RE: Opowiesc o tlustym Leonie ;) - iberte - 28-03-2021

(28-03-2021, 19:54)RENIA napisał(a): Widze,watek stana deba i nie rusza Confused

Odpowiem na sugestie Ferdydurki

Musialaby byc ksiezna udzielna (ta Rabe) Smile i laski rozdawac ale prawda jest taka,ze to zwykly zakompleksiony tluk,ktoremu dominacja rozum odebrala

wiec daruj Dodgy

Dzisiaj poczytalam sobie teksty Rabe i widze,ze jej .intelektualne rozmowy z wnukamidaje wyrazne

efekty w postaci idiotycznych komentarzy.Chcialaby miec taki watek jak Renia ale polptu brak.

Swietne teksty Godzilli sa warte podziwu. Daje jej rady a nawet oferuje pomoc przy zalozeniu tematu ale Rabe--Glab satyry i drwiny nie rozumie

I tak pletujac sprawe,czy naprawde myslisz,ze to ja zabiegam o jakies laski? Huh
Huh

Dalej wykidajlo najpierw wabi a potem przepedza swoich rozmowcow i tak codzien idem per idem i znowu da capo.#

Wazne,ze wiosna idzie. Smile Smile

No i dobrze, ze nie rusza.
Helen zalozyla go chyba po to, aby zwrocic nasza uwage na MP.
Niektorzy z nas sa zorientowani, a niektorych to nie interesuje.
Przekaz zostal zrozumiany.

Skoro juz odpisalas, to pozwole sobie zapytac.
To wszystko co napisalas nie przeszkadzalo Ci wspolnie z nia donosic.
Odeszlas z MP dobrowolnie i teraz jestes tutaj.
Jak sobie wyobrazasz rozmowy z ludzmi na ktorych donosilas?