![]() |
Fanka prolo TV - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Fanka prolo TV (/Watek-fanka-prolo-tv_3005) |
RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 Wierze Ci na slowo i rosne z dumy , wyobrazajac sobie jak sie wdrapujesz ..bez liny i tlenu oczywiscie . Tez nie jesz sniadania .. Raz na tydzien , to jeszcze nie starosc . W sumie masz racje , ze to zaden wyznacznik , bo co by tu o kims powiedziec , co ma go raz na 3 lata ? RE: Fanka prolo TV - iberte - 15-08-2020 Pisalem o marzeniach, a Ty siegasz do wyrokow sadowych. W sumie to natura nie jest sprawiedliwa obdarzajac ludzi roznymi talentami. Ludzie ktorzy sa bi, maja podwojna szanse. RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 Jezeli pisales o marzeniach , to ja rowniez . " Bi "maja rzeczywiscie pod tym wzgledem podwojna szanse na seks , ale jak to z kolei wyglada ze znalezieniem partnera, takiego wiesz ..co w domu na ciebie czeka . Tu moim zdaniem lzej nie maja , bo ze swieca szukac takiej / takiego co sie podzieli . RE: Fanka prolo TV - iberte - 15-08-2020 Dwoje ktorzy czekaja na Ciebie w domu, to juz mala poczekalnia. Jezeli jeszcze oboje zapytaja o wyplate, to na dwoch etatach trzeba robic i piesn o spokojnej starosci poszla w las. W sumie, to te ukryte geny rozpusty, Wy kobiety rozsiewacie po swiecie. Niby milosc, wiernosc, kapiele w lotosie i takie tam.....a z tylu w okolicach potylicy, chowacie mysli ktore zwalaja z nog. My(faceci) to sie jedynie dajemy zwodzic zapewnieniami, ze kazdy z nas to 007. Sympatyczny gosc powiedzial kiedys......kobiety sie nie zmieni, mozna zmienic kobiete, ale to nic nie zmieni. RE: Fanka prolo TV - egle - 15-08-2020 Wdepłam na chwile i dowiedziałam się, ze na mp znów forum działa. Nieświatowa jestem, a wróble w okolicy ćwierkają jedynie, gdzie maseczki w promocji rzucili...ale chyba mało straciłam, bo tam więcej zbanowanych niż aktywnych z:-) W temacie się lekko pogubiłam. Z jednej strony miłosne trele, z drugiej ring z zapasami, człowiek nie wie, gdzie ucho przystawić. Może na te miłosne trele, to po uchu nie dostanę, a może tam właśnie biją mocniej jeszcze? Pozdrowię więc przezornie i czmychnę sobie. :-) RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 15-08-2020 No 19 godzin temu miałem niewiele krwi w alkoholu ![]() Teraz spokojnie sobie poczytałem i stwierdzam, że miło się tu zrobiło. Tak trzymać! RE: Fanka prolo TV - iberte - 15-08-2020 (15-08-2020, 21:05)ferdydurke napisał(a): No 19 godzin temu miałem niewiele krwi w alkoholu Pozwolilem sobie zreanimowac Twoj temat, bo gdzies sie tym obiecanym paczkiem chcialem z Unka podzielic. Kiedys bywalismy u Kosmatki (bardzo mily lokal), ale tam ostatnio tylko kase licza i ten materializm mnie dobija (15-08-2020, 21:04)egle napisał(a): Wdepłam na chwile i dowiedziałam się, ze na mp znów forum działa. Nieświatowa jestem, a wróble w okolicy ćwierkają jedynie, gdzie maseczki w promocji rzucili...ale chyba mało straciłam, bo tam więcej zbanowanych niż aktywnych z:-) Nie doszlismy jeszcze do SM...... Badz pozdrowiana... RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 Sie dwa razy wstawilo.. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 15-08-2020 Pozwolilem sobie zreanimowac Twoj temat, bo gdzies sie tym obiecanym paczkiem chcialem z Unka podzielic. Kiedys bywalismy u Kosmatki (bardzo mily lokal), ale tam ostatnio tylko kase licza i ten materializm mnie dobija Iberte, nie wchodzę na mp - nie będe tłumokom kasy nabijać klickaniem. Nie wiem co kto pisze. Tak jest od momentu zbanowania mnie tam i nie mam zamiaru tego zmieniać. RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 (15-08-2020, 15:52)iberte napisał(a): Dwoje ktorzy czekaja na Ciebie w domu, to juz mala poczekalnia.No o tym nie pomyslalam , ale to jeszcze dodatkowo komplikuje sprawy . Wychodzi na to , ze tak fajnie to oni wcale nie maja . Z tymi kobietami masz pewnie czesciowo racje , a ktos wypowiadajacy sie podobnie o mezczyznach , bedzie ja rowniez mial ..czesciowo . Wychodzi na to , ze my ..kobiety i mezczyzni , to wcale sobie tak dobrze nie robimy ...hehe (15-08-2020, 21:04)egle napisał(a): Wdepłam na chwile i dowiedziałam się, ze na mp znów forum działa. Nieświatowa jestem, a wróble w okolicy ćwierkają jedynie, gdzie maseczki w promocji rzucili...ale chyba mało straciłam, bo tam więcej zbanowanych niż aktywnych z:-)A mnie sie tu juz podobalo to , ze nikt o milosci itp. nie truje :/ Witaj Egle.. buziaki takie bez milosci ![]() RE: Fanka prolo TV - egle - 15-08-2020 Witaj Unka :-) Buziak oddany :-) RE: Fanka prolo TV - iberte - 15-08-2020 (15-08-2020, 21:48)ferdydurke napisał(a): Pozwolilem sobie zreanimowac Twoj temat, bo gdzies sie tym obiecanym paczkiem chcialem z Unka podzielic. Jedno co dobre na tym pogorzelisku, to chyba nie musimy sie obawiac bana. Tutaj(chyba) nie ma do kogo donosic... Ty sie Unka tej milosci tak nie wypieraj.... Chlodno sie zrobi i zostanie jedynie polityka i pomidory RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 No to kochajmy sie ![]() RE: Fanka prolo TV - iberte - 15-08-2020 Nie rozkrecaj sie ![]() No dobrze....wystarczy na dzis. Ferdy musi kaca wyleczyc, a ja juz tez musze jakis kat do spania poszukac. Rano trzeba wczesnie wstac,aby stonke wykiwac. Spijcie dobrze RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 15-08-2020 Jedno co dobre na tym pogorzelisku, to chyba nie musimy sie obawiac bana. Tutaj(chyba) nie ma do kogo donosic... Nie wiem jakie intencje powodują właścicielem tego forum, że go jeszcze nie zamknął. Odpisuje od podatku jako straty? Chce mieć własne forum? Nie wiem! Ale chwała mu za to, że je nie zamknął! ![]() RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 No nie dogodzisz :p Ja czekam , az sie na tyle ochlodzi , zeby jakos zasnac . Spijcie , snijcie i robta sobie dobrze RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 15-08-2020 (15-08-2020, 22:45)Unka napisał(a): No nie dogodzisz :p Unka, tak miałem wczoraj - dzisiaj. Powietrze stało. dzisiaj były obfite opady i chałupa się przewietrzyła. RE: Fanka prolo TV - Unka - 15-08-2020 U mnie tez lalo i jest juz chlodniej , ale jak dla mnie jeszcze za goraco . RE: Fanka prolo TV - Traffka - 15-08-2020 Loty na Mallorca sa wstrzymane, ale do Reykjavík mozna sie udac. Tam jest obecnie 14 °C w ciagu dnia. RE: Fanka prolo TV - iberte - 16-08-2020 W Murmansku dzisiaj pada, ale nie wiem jak tam dojechac... Co my mamy do szukania w tym( nawet wymowic tego nie mozna) ... viku? Przeciez to nie nalezy do Rzeszy i krewnych nikt tam nie ma! Ja juz leze, a Wy pewnie sie na msze szyjujecie... |