![]() |
Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de (/Watek-alternatywa-dla-n-n-pl-migrelo-de_2879) |
RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Diego9 - 02-03-2019 ok, zamykamy RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - helen*** - 02-03-2019 Ok ![]() RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Majamka - 02-03-2019 (02-03-2019, 23:02)Diego9 napisał(a):(02-03-2019, 23:00)helen*** napisał(a): Diego odczep sie od iskierki, ta dziewczyna malo kieg´dy udziela sie na forum, tylko gra sobie, To się zdecyduj czy ona podrabia , czy ją podrabiają . RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - dziaczuk - 02-03-2019 (02-03-2019, 22:51)ferdydurke napisał(a):Jak oddasz polowe to sie tam zamelduje(02-03-2019, 22:48)helen*** napisał(a): Diego nie widzisz jak na sile reklamuje ,to inne forum?Tak dostaje 1000 euro od każdego zwerbowanego usera! ![]() RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - "RENIA" - 02-03-2019 Diego, ja sie tam zalogowalam na wszelki wypadek. Jak zobaczylam co ferdydurke napisal na moim watku, to mi sie odechciewa wszystkiego On nie potrafi nomalnie rozmawiac.Mysle,ze w realu pozbawil sie znajomych bo kto bedzie tolerowal chamstwo? On inaczej nie potrafi.On poprostu tak ma,tak nauczony i w takim proletariackim srodowisku jest wychowany. Dla niego to normalne a mnie poprostu wstyd,ze mam takich znajomych. z RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Fellah - 05-11-2019 A gdzie zniknela Ychna? RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - ferdydurke - 14-11-2019 (02-03-2019, 23:11)RENIA napisał(a): Diego, ja sie tam zalogowalam na wszelki wypadek. Jak zobaczylam co ferdydurke napisal na moim watku, to mi sie odechciewa wszystkiego On nie potrafi nomalnie rozmawiac.Mysle,ze w realu pozbawil sie znajomych bo kto bedzie tolerowal chamstwo? On inaczej nie potrafi.On poprostu tak ma,tak nauczony i w takim proletariackim srodowisku jest wychowany. Dla niego to normalne a mnie poprostu wstyd,ze mam takich znajomych.Renia! Wyjaśnijmy sobie pewną kwestię - nie jesteśmy znajomymi. My jesteśmy użytkownikami tych samych platform internetowych, ale nie znajomymi. Nigdy się nie widzieliśmy, nigdy nie rozmawialiśmy przez telefon. I niech tak zostanie! Ja nie mam potrzeby w moim proletariackim środowisku gościć pseudo-intelektualistki, które inteleigencją nie dorastają do dobrego ślusarza, czy tokarza. RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - iberte - 14-11-2019 Po 9- ciu miesiacach doznales olsnienia? Renia, podobnie jak wielu innych, nie moze sie tu zalogowac, ale ma ten watek na „ rozwojowym „ Migrelo. Tam mozesz wypowiedziec bezterminowo swoje uczucia RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - ferdydurke - 15-11-2019 (14-11-2019, 22:50)iberte napisał(a): Po 9- ciu miesiacach doznales olsnienia?Iberte, dlaczego nie potrafisz się przyznać do tego, że brak ci platformy do komunikacji? Zaczniemy od nowa? Od zera? Bez starych animozji? RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - iberte - 15-11-2019 Piszesz do mnie jak moja Ex. Ferdydurke.....ja nie mam pieniedzy ![]() Sprobuj. Jezeli uda Ci sie napisac cos ciekawego bez zlosliwosci, to obiecuje, ze odpisze ![]() RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - ferdydurke - 15-11-2019 (15-11-2019, 19:19)iberte napisał(a): Piszesz do mnie jak moja Ex.Iberte, już odpisałeś! Nie rozumiem dlaczego fakty odbiersz jako złośliwość? RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - iberte - 15-11-2019 Tak jakosc przywyklem. Byc moze dlatego, ze gdziekolwiek sie rusze, nie moge znalezc milej lektury. Ferdydurke, przerobilismy juz tyle tematow......co mozemy jeszcze maglowac? RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - ferdydurke - 15-11-2019 (15-11-2019, 23:13)iberte napisał(a): Tak jakosc przywyklem.Gotowanie! Jestem teraz w fazie domowego gotowania. Po latach knajpianiego żywienia naszło mnie domowe żywienie. Naleśniki, placki ziemniaczane, gołąbki, krokiety, flaczki, fasolka po bretońsku, rolady, modro kapusta, kluski, no i oczywiście bigos! Mam niestety problem - nie potrafię ugotować tylko dla siebie i żywię przy tym rodzine, znajomych i kolegów w pracy. Dzisiaj mam grochówkę! Jutro dostarczę ją mojej mamie i ojczymowi. Dużo pracy, dużo bałaganu, ale smakuje!;=)) RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - iberte - 16-11-2019 O gotowaniu to ja moge jedynie czytac i...... jesc. Przypomniales mi domowy stol, ale to i tak mnie nie zmotywuje... Chociaz kto wie? Dobranoc. RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Traffka - 17-11-2019 Ło matko, to się łysiol musiał stęsknić za tym łez padołem. O gotowaniu chce pisać...palant! Bo niby od niedawna gotuje...kłamca! A już lata temu serwowal przepisy na to i tamto. Naśmiewał się z chleba i bigosu, robionych przez innych. Gotuj, gotuj! Żebyś się tylko sam nie zatruł ;-) RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - iberte - 19-11-2019 (15-11-2019, 23:59)ferdydurke napisał(a): Gotowanie! Jestem teraz w fazie domowego gotowania. Po latach knajpianiego żywienia naszło mnie domowe żywienie. Przemijanie. Napisz o przemijaniu. Tak jakbys siedzial z zywym organizmem na lawce i opowiadal rzeczy ktorych nikt nie slyszal. Zadnych frazesow, zadnej bufonady, zadnej slownej roszady. Jedynie.....przemijanie. RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Unka - 13-12-2019 Ooo..widze , ze byliscie krotko aktywni ![]() Mnie sie nie chce absolutnie gotowac . Biore sie za uszka i pierogi , bo bez nich to nie swieta , a reszte niech sobie goscie przyniosa hihi. Przemijanie ...to chyba taki temat wracajacy jesienia . Tez sobie dumalam . Chyba nikt nie lubi jesieni , wiekszosc rozpacza za minionym latem i czeka na wiosne , a przeciez tak jak i w zyciu nie moze byc tylko slonecznie i kwitnaco . Ja juz sporo przeminelam ![]() RE: Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de - Traffka - 13-12-2019 @ferdydurke Gotowanie! Jestem teraz w fazie domowego gotowania. Po latach knajpianiego żywienia naszło mnie domowe żywienie. Naleśniki, placki ziemniaczane, gołąbki, krokiety, flaczki, fasolka po bretońsku, rolady, modro kapusta, kluski, no i oczywiście bigos! Mam niestety problem - nie potrafię ugotować tylko dla siebie i żywię przy tym rodzine, znajomych i kolegów w pracy. Dzisiaj mam grochówkę! Jutro dostarczę ją mojej mamie i ojczymowi. Dużo pracy, dużo bałaganu, ale smakuje!;=))[/quote] @iberte: Przemijanie. Napisz o przemijaniu. Tak jakbys siedzial z zywym organizmem na lawce i opowiadal rzeczy ktorych nikt nie slyszal. Zadnych frazesow, zadnej bufonady, zadnej slownej roszady. Jedynie.....przemijanie. ***************************** Zamiast tego polazał na MP i poucza wszystkich jak mają żyć, co mają robić, co mają pisać. Zagląda ludziom w majtki, metryki i podnieca się tym że z ex żoną spędza święta. Palant i tyle. |