![]() |
INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM (/Watek-interwencja-w-sprawie-terroru-na-forum_2868) |
RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Majamka - 27-02-2019 E...tam poradnik. Sie poklika i zaraz się zrobi z tego git lokalik ![]() Nie takie rudery podnosilismy ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Diego9 - 27-02-2019 Tor Browser Reniu, co on potrafi my sie tez tego nauczymy, wejdziemy na to forum i pogonimy dziada potrzebuje hakera, RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Ja proponujee poki co ustawic sie tyraliera i pootwierac nasze watki. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Diego9 - 27-02-2019 dobrze reniu juz bede to robic RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Diego,bylas ostatnio na moim watku ale teraz ja tam nie moge wejsc.Nie wiesz co sie stalo.Widze,ze tobie sie udalo. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 27-02-2019 (27-02-2019, 20:16)"RENIA napisał(a): Diego,bylas ostatnio na moim watku ale teraz ja tam nie moge wejsc.Nie wiesz co sie stalo.Widze,ze tobie sie udalo. Masz Hausverbot,... RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Iberte,moze ty sprobuesz.Ty zawsze i wszedzie jestes mile widziany. ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Ronja - 27-02-2019 (27-02-2019, 20:16)RENIA napisał(a): Diego,bylas ostatnio na moim watku ale teraz ja tam nie moge wejsc.Nie wiesz co sie stalo.Widze,ze tobie sie udalo. Tez bylam-normalnie weszlam.A ty nie umiesz-spytaj na facebooku ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Słoninka - 27-02-2019 (27-02-2019, 20:28)RENIA napisał(a): Iberte,moze ty sprobuesz.Ty zawsze i wszedzie jestes mile widziany. Nie podwalaj się do @iberte, bo cię tak...trzasnę, że ci baletki pospadają! RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Sloninka,ty tak serio? Myslalam,ze ty go dla unki przeznaczylas a to dla ciebie? Biedny iberte. ![]() Ronja,dawaj na moj watek bo ja po tobie moge wejsc a po Diego nie. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Diego9 - 27-02-2019 reniu zrob wpis na twoim watku RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - ferdydurke - 27-02-2019 Tak powinna wyglądać stopka tego forum! A jak wygląda? Kombinujcie dalej! Impressum Rafał Gadomski 18.01.2016. Informacje zgodnie z § 5 Teledienstgesetz i informacje dla klientów zgodnie z rozporządzeniem DL - InfoV Podmiot prawny odpowiedzialny za zawartość strony: Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. Lęborska 3B p.4.22.2 80-386 Gdańsk, Polska NIP (TAX NO): PL 957 093 67 20 REGON: 220 20 61 51 Telefon: +48 58 733 08 30 e-mail: info@ilogic.pl Internet: http://www.ilogic.pl reprezentowany przez: Łukasza Brzezińskiego (mail: lukasz@ilogic.pl) Rafała Gadomskiego (rafal@ilogic.pl) Dane kontaktowe w zakresie zgłoszenia nieprawidłowości działania strony internetowej: e-mail: info@ilogic.pl Telefon: +48 58 733 08 30 Gwarancja: Inventive Logic s.c. nie ponosi żadnej gwarancji za aktualność, poprawność, kompletność i/lub jakość przedstawionych informacji. Ograniczenie odpowiedzialności za linki zewnętrzne: nasza strona www zawiera powiązania do stron internetowych osób trzecich (tzw. linki zewnętrzne). Ponieważ nie mamy wpływu na ich treści, nie możemy przejmować odpowiedzialności za obcą treść. Za treści i prawidłowość informacji jest stale odpowiedzialny odpowiedni dostawca informacji zalinkowanej strony. W chwili zalinkowania nie były widoczne żadne naruszenia prawa. Gdy tylko dowiemy się o naruszeniu prawa, taki link zostanie niezwłocznie usunięty. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Diego,ja zjezdzam do polowy i dalej nie idzie,wiec nie dotre do odpowiedzi ale to tylko jak ide po tobie.Po Ronji jest OK. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Diego9 - 27-02-2019 bo Ronja to nasz swirek w wyszukiwarce rozwalone watki maja szara kreseczke, dobre watki sa zielone, teraz jest pytanie jak z szarych kreseczek zrobic zielone kreski, potrzebujemy hakera, wlazlam gdzies na strony , gdzie to wszystko zaprogramowane jest ale podejrzewam, ze po chinsku szybciej bym cos zalapala jak to cholerstwo (27-02-2019, 20:54)RENIA napisał(a): Diego,ja zjezdzam do polowy i dalej nie idzie,wiec nie dotre do odpowiedzi ale to tylko jak ide po tobie.Po Ronji jest OK. to ten diabel ciebie tez zblokowal RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Słoninka - 27-02-2019 (27-02-2019, 20:45)RENIA napisał(a): Sloninka,ty tak serio? Myslalam,ze ty go dla unki przeznaczylas a to dla ciebie?Ja tylko serio ![]() To, że dla Unki nie wyklucza mnie. Słyszałaś o gorących trojkatach? Jak będzie grzeczna to cie wezmę na...czworokąt. Pokręcisz nam trochę piruetów jak my będziemy robić...no wiesz Renia co, dzieckiem nie jesteś...chyba ![]() Dlaczego biedny @iberte? Skarżył się? RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Diego napisala--to ten diabel ciebie tez zblokowal ten diabel to kto? Jak Ronja pisze to ja po niej moge wejsc. Ty pewnie puszczasz zaslone dymna i ja nie moetrafic ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Słoninka - 27-02-2019 (27-02-2019, 19:52)Majamka napisał(a): E...tam poradnik. brawo ty ![]() ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 27-02-2019 Juz chyba czas na Diego 999.... RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 A ty iberte tesknisz za nia? Puscilbys sie z nia? RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 27-02-2019 (27-02-2019, 21:22)"RENIA napisał(a): A ty iberte tesknisz za nia? Pytasz wprost...... odpowiem wprost. Renia,. nie rob sobie nadzieji. Ja naprawde jestem zdrowy. |