![]() |
Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami (/Watek-ozdoby-swiateczne-na-dwa-miesiace-przed-swietami_2802) |
RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 12-11-2018 Wpis skasowalem, bo sprawa wyjasniona RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Unka - 12-11-2018 No wlasnie ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 12-11-2018 U mnie rowniez wiosna, a juz buduja Weinachtsmarkt. Niedlugo po komnatach snuc sie bedzie zapach pieczonych migdalow oraz cukrowej waty. O grzancu bym zapomnial. Po ulicach beda chodzic Mikolaje i zlodzieje z Rumunii. Uroczy okres przedswiateczny RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Majami - 12-11-2018 Uroczy 19 grudnia przyjedzie choinka , a 21 moje kochanie i bedzie pięknie. Jeszcze nie będziemy w komplecie ale... Cuda , cuda sie zdarzają... RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 12-11-2018 Oby Wam sie dzialo. Milych chwil. RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - ferdydurke - 13-11-2018 (12-11-2018, 11:48)Unka napisał(a): Ferdydurke , ja nic o kwiatkach nie pisalam , takze nie rozumiem Twojej odpowiedzi .Unka tak się złożyło, że na tablecie zajrzałem na strone i poczytałem. Kiedy chciałem skomentować na kompie, to wpisu już nie było! No ale u ciebie jest to normą - ty zawsze jesteś niewinna i niesprawiedliwie oskarżana! Czy nie za często zdarzają ci się te przypadki? ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - phoenix - 13-11-2018 Moze to taka...zabawa? Wymyslona przez panie z Frauenwohnheim ![]() Do mnie tez napisala "Zielonka, znowu sie pomylilas", a potem zamienila to na "No wlasnie ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Unka - 13-11-2018 (13-11-2018, 01:19)ferdydurke napisał(a):No coz ..skoro takie jest twoje zdanie , to nic sie nie da zrobic .(12-11-2018, 11:48)Unka napisał(a): Ferdydurke , ja nic o kwiatkach nie pisalam , takze nie rozumiem Twojej odpowiedzi .Unka tak się złożyło, że na tablecie zajrzałem na strone i poczytałem. Ciekawi mnie jednak rozwiniecie twojej mysli . Kiedy to niby zdarzyly mi sie te przypadki? Z tego co pamietam , to pare lat temu rowniez mi cos zarzucales , a potem publicznie przepraszales . Tak jak pierwsze mnie dotknelo , tak drugie nie mialo juz znaczenia . Ja swieta nie jestem i za taka sie nigdy nie uwazalam ...mnie tez nieraz odbilo . Za pewne rzeczy kogos przeprosilam , za inne nie , ale dzis bym postapila inaczej ..czy w ogole nie postepowala , a jeszcze inne zostawila takie jakie byly. Cokolwiek zrobilam , to biore za to odpowiedzialnosc i odwrotnie . (13-11-2018, 12:43)phoenix napisał(a): Moze to taka...zabawa? Wymyslona przez panie z Frauenwohnheim Zielonka , zle zrozumialam twoj wpis i dlatego usunelam moja odpowiedz i tyle. Ty musisz zaraz jakies bzdety wymyslac . RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - phoenix - 13-11-2018 Uneczko... wiesz przeciez, ze bzdety, to moja...specjalnosc ![]() Ale nie mart sie kochana ![]() ![]() Najwazniejsze zesmy zdrowe som i nie musimy zadnej pencyliny przyjmowac.... Ani doustnie, ani dodu.... ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Unka - 13-11-2018 ![]() ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Lawenka - 13-11-2018 ![]() ![]() ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - helen*** - 13-11-2018 (12-11-2018, 22:57)Majami napisał(a): Uroczy Zosiu ,a czym przyjedzie ta choinka, pociagiem? ![]() Dlaczego nie bedziecie w komplecie, wyglada na to ,ze ten cud ,to owoc milosci marzy sie Tobie?! ![]() Ja najpierw poczekam na Mikolaja, juz sie ciesze ![]() ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 13-11-2018 Post o Walentynkach i calorocznym wreczaniu kwiatow, napisalem ja. PC, Smarphone lub Tablet, znajduje go pod nr 30. Ferdydurke...... tez tak czasami mam. RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - phoenix - 13-11-2018 A tu niezła schiza ![]() Prawie jak na wątku dla seniorów. A może som jakieś zawody ogłoszone a ja, ciemna masa, nic nie wiem.... ![]() Tak czy siak udział biorem. W obydwu drużynach ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Majami - 13-11-2018 Choinke dostarczy i oprawi gosc który ma plantacje choinek . Owoc milosci ( który ma nota bene 25 lat ![]() Milośc dojedzie samochodem. Ja jak prawdziwa kobieta zajme się dekoracjami i przygotowaniem Świąt. Zaspokoiłam ciekawośc ? RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Lawenka - 13-11-2018 ![]() ![]() ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 13-11-2018 (13-11-2018, 17:19)Lawenka napisał(a): Starość ma swoje prawa, i musi się wyszumieć. Nie sadze, ze w czasach w ktorych ja dojrzewalem ty jeszcze na stojaca pod lozko wchodzilas. RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - helen*** - 13-11-2018 (13-11-2018, 17:13)Majami napisał(a): Choinke dostarczy i oprawi gosc który ma plantacje choinek . Teraz moge spac spokojnie, ![]() ![]() Do mnie chyba nie przyjedzie w tym roku, nie chce mi sie jej stroic, dawniej bylo to zajecie moich dzieci, w nastroju swiatecznej muzyki stroily sobie choineczke. (13-11-2018, 17:11)phoenix napisał(a): A tu niezła schiza Nic nie wiem o zawodach,zauwazylam tylko ,ze cos dziwnego dzieje sie tutaj ![]() pod tytulem, "pojawia sie i znika" ![]() (13-11-2018, 18:10)iberte napisał(a):(13-11-2018, 17:19)Lawenka napisał(a): Starość ma swoje prawa, i musi się wyszumieć. ![]() RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - Majami - 13-11-2018 (13-11-2018, 20:33)helen*** napisał(a):(13-11-2018, 17:13)Majami napisał(a): Choinke dostarczy i oprawi gosc który ma plantacje choinek . Zmika oj znika. W obrzydliwy sposób znika. na szczęscie wszyscy to widzimy. Parszywy rodzaj władzy...tfuuu RE: Ozdoby świąteczne na dwa miesiące przed świętami - iberte - 13-11-2018 ... kiego grzyba Wy tak plakatujecie? Wyglada jak wycinki z „ Wyborczej“ Nudy tu .... kuzwa! Ide poszukam se kat do spania... |