![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 13-05-2017 Ja tam nie bardzo wiem co wy robicie w sobotę wieczorem , ale ja ide dojrzala ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Anita - 14-05-2017 (13-05-2017, 21:09)uzi80 napisał(a):A po co nakładać coś jak się zaraz to zdejmie?(13-05-2017, 17:07)Anita napisał(a): Oj nie gadaj głupot! ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Anita - 14-05-2017 Tylko pozazdrościć takiej witalności ![]() Pozycje dla seniorów. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Krewetka - 15-05-2017 Człowiek jest człowiekiem w każdym wieku. Nie staje się człowiekiem gorszego sortu z powodu wieku czy kalectwa. Potrzeby pozostają zawsze te same. Krótko. Znam ludzi po 70-ce, uprawiających regularnie seks. Życzyłam bym sobie w tym wieku też takiej relacji jaką oni mają. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Psikuta - 15-05-2017 Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy. RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Moze wpierw ustalcie kim jest SENIOR. Gdy zaczynalem z seksem, to 20-ki juz byly stare d..py. "..seks to jak jazda na rowerze. Jak sie juz nauczysz, nigdy nie zapominasz techniki,obojetne ile czasu minelo od ostatniej jazdy.Nie wazne co to za rower i ile ma przerzutek....siadasz i jedziesz.." RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Senior, to pojecie wzgledne, wg Ministra Zdrowia pana Radziwilla, wiek podeszly to tak ok. 75 lat, tak to sobie oszacowal ws znizek za leki. Tez jestem seniorka, chociaz jeszcze nie w podeszlym wieku.. no, coz, chyba pozostalo mi tylko czytac i uczyc sie od mlodszych, wiedza, to chyba starszakom cos powiedza.. ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Krewetka - 15-05-2017 Zawsze można... na coś ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 iberte Teraz to ja mam rower wyczynowy ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Sport to zdrowie.... Witaj dziewczyno znad Renu. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Masz priva. Witaj człowieku z kamykiem zielonym ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Wiarus - 15-05-2017 (15-05-2017, 14:32)ychna napisał(a): Senior, to pojecie wzgledne, wg Ministra Zdrowia pana Radziwilla, wiek podeszly to tak ok. 75 lat, tak to sobie oszacowal ws znizek za leki. Podobno teraz są takie czasy że to młodsze pokolenie często "uczy" starszyzne ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Dlatego siedze od wczoraj w krzaczorkach i filuje, coby czegos nie przegapic.. ![]() a, wlasciwie, to wiek w tych sprawach, (nie)jest wyznacznikiem niczego, wiec mozna sie i od mlodszych uczyc.. ![]() taka roznica 5-11 lat w dol dobrze robi! ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Ja dla odmiany słucham się starszych ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Wiarus, a czego nas mlodziez moze jeszcze nauczyc? To taki Mythos jest, ze jak minie ryczaca 40-ka i ow zajebisty sex,to "seniorzy" zamieniaja sex na jedzenie i choruja na lustrzyce. Majami, co to mi za priv, skoro wszyscy wiedza? RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Rozgadałeś ? Zerknij może jeszcze raz. RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Majami, bo Ty sluchasz.. teorii, i bardzo dobrze, tylko nie kapuje, dlaczego przy tym mrugasz? ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Wiarus - 15-05-2017 Iberte,ja miałem na uwadze taki ogólnie panujący trend ![]() (15-05-2017, 18:24)ychna napisał(a): Dlatego siedze od wczoraj w krzaczorkach i filuje, coby czegos nie przegapic.. Osiągnąłem już taki wiek w którym ta różnica może iść tylko w dół ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 ychna ...taki mam tik nerwowy ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Kiedys spogladalo sie w gore, teraz w dol, normalka. |