![]() |
Uczymy się razem z Renią. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Uczymy się razem z Renią. (/Watek-uczymy-sie-razem-z-renia_2110) |
RE: Uczymy się razem z Renią. - ychna - 17-01-2017 ![]() tylko sprawdzam czy umiem)) RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 17-01-2017 Dzieki,to juz mozesz isc pd ten twoj wodospad. ![]() ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 Co to jest,raz okienko pokazuje sie na gorze i wtedy wklejam link i nie ma problemu a czasami pokazuje sie okienko na dole tam gdzie pisze komenzarz i trzeba napisac jaka szerokosc ,jaka dlugosc i tu nie wiem co pisac---link nie pasuje.O co chodzi? ![]() ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Anita - 18-01-2017 ![]() ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 [img] ![]() Co znowu zle? [img] ![]() [img] ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Anita - 18-01-2017 Reniu a może spróbuj skopiować i wkleić samą emotke. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 [img] ![]() RE: Uczymy się razem z Renią. - Anita - 18-01-2017 ![]() Reniu naciśnij na emo kliknij grafik kopien i wklej. to jest najprostszy sposób. ![]() Fakt nie wszystkie tak się dadzą ale nie martw się ! Ucz się ! ![]() Jak rozwalisz stronę naprawimy ![]() Powodzenia RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 Anita,dzieki za wiare we mnie ale ja naprawde nie wiem o co tu chodzi.Robie tak jak jest napisane i wychodzi gniot. Co to jest emo i gdzie to to lezy? RE: Uczymy się razem z Renią. - Anita - 18-01-2017 Emo to to samo co te obrazki które próbujesz wkleić. Spróbuj na swoją kliknąć prawym przyciskiem myszy Zaznacz grafikę kopiuj i wklej. Otwieraj ta górną odpowiedz w prawym górnym rogu RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 Na moim nie ma grafike kopiuj tylko Bild adresse kopieren albo Bild speichen unter.... itd. Ja juz nie mam cierpliwosci.Moze cos z moim laptopem jest nie tak? RE: Uczymy się razem z Renią. - Anita - 18-01-2017 Spokojnie to pozostań przy tym jak Aurora Cie uczyła tylko zanim wypuścisz post sprawdź go na podglądzie wtedy zobaczysz błędy. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 Ja od razu klikam na podglad,to mi sie pokazue ta czarna tablica i tylko tam moge wkleic kod.To zle? RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 18-01-2017 Nie, to nie jest nic złego. Nie przejmuj się tymi literkami [img] Zauważ, że przy Ziemlaka zdjęciach są one zawsze. To są tak zwane BBCody, za pomocą których np. wstawia się zdjęcia, video, lub pisze się grubymi literkami, albo kolowowo. Najważniejsze, że buźki są. RE: Uczymy się razem z Renią. - Aurora - 18-01-2017 Spróbuj jeszcze jedno: Zanim klikniesz na podgląd, napisz jakieś słowo lub krótkie zdanie (powyżej pięciu literek). Potem klikasz na podgląd i tym polu z tym zdaniem wklej adres emotki. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 O, szefowa przyszla !! Teraz mi sie pokazujeokienko z Adres URL i mam podac--szerokosc i wysokosc.To jak mam to zrobic a skopiowalam ten 3 kod. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 18-01-2017 Probuje inna buzke,moze wyjdzie. O Boze to samo Adres URL: Szerokość (opcjonalnie): Wysokość (opcjonalni RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 19-01-2017 Ostatnia proba na dobranoc.To samo co ostatnio.To ja pas.Dobranoc. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 23-01-2017 Chyba jakas awaria na gifach bo wszystkie obrazki zniknely stad. RE: Uczymy się razem z Renią. - Renia - 23-01-2017 Aurora sie chyba obrazila i zamknela kram z gifami ![]() |