![]() |
jaki dzis macie dzien? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: jaki dzis macie dzien? (/Watek-jaki-dzis-macie-dzien_1932) |
RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 Herbi, ale wiesz, ze siwecenia trzeba regularnie odnawiac? jak moj tatus jeszcze maluchem jezdzil, to o roku tesciowa w Oswiecimiu odwiedzal, kiedy maluchy swiecili... co prawda do jego auta pechowo ksiadz nigdy nie dotarl, ale jego kropidlo ponoc ogromny zasieg mialo, oczywiscie nie tylko w kropieniu, ale tez w kieszeni mojego ojca, bo za takie swiecenia, trzy bylo do kosciola leciec cos sypnac ![]() wiec jesli od komunii jeszcze lornetki nie swieciles, to radzilabym nadrobic ![]() i nie poddawac mi sie tutaj! wierze, ze sie rozkreci, ten temat, taki dyzurny, zeby wszyscy wiedzieli, gdzie zbiorka jest, jakby co.. ![]() acha, dzis to juz czwarty wpis, wiec wiesz, aktywnosc 400% do przodu! ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 E tam trzeba odnawiac moze i prawda , ja juz od jakiegos czasu czuje sie jak ksiadz powiem tylko celibat he he to poswiecic sam moge -; sama pisalas ze kropidlo tak daleko nie siegalo nieraz musialem juz lornetke czyscic jak tam pare kropek pryslo hehe a linsen sa zawsze zaparowane -; -; RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 Herbi, to moze lornetke zamien na ... karnety do kina?? celibat sie skonczy, szkielka nie beda parowac, a przy okazji sie rozerwiesz nieco lepiej?? slyszalam, ze kobiety to tam lubia jakies komedie romantyczne.. no ewentualnie, jak sie nie umiesz z lornetka rozstac, to moze byc opera ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 Eagle a gdzie sie podzial Twoj avatar byl prawie taki fajny jak moj ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 wiesz jak to w kinie od razu sie ktos znajdzie co mu to przeszkadza, opera to nie dla mnie trzeba w garniaku teraz w lato ![]() w zime nie powiem ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 ach wiesz, teraz sezon letni, a obok lodziarnie otwarli, troche mi sie przytylo, lawka skrzypla i sie rozsypala, nie ma, kto nowej zrobic... ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 no tk, garnnitur wazna rzecz... zwlaszcza do opery... ale sluchaj mam z lornetka za to bez garniaka, to moze wycieczka w plener i szukanie gwiazdozbiorow ![]() patrz, jak sie ulozy ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 (08-07-2016, 21:07)egle napisał(a): ach wiesz, teraz sezon letni, a obok lodziarnie otwarli, troche mi sie przytylo, lawka skrzypla i sie rozsypala, nie ma, kto nowej zrobic... no nie co jak co to niewierze ... ja co prawda tez lubie lody ![]() ![]() a nawet gdyby ..powiedz ze nie ma kto lawki zbic na nowo ![]() zawsze mozesz na kocyku zdjecie zrobic np po kodziku ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem chociaz widoki na poczatku byly super RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 przemysle sprawe, choc jak mam byc szczera, to ta cztery kolka byly lepsze niz cztery kopyta ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 (08-07-2016, 21:15)herbiherb napisał(a): ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem ta historia mnie zainteresowala, opowiedz, jak to sie stalo, ze nie zostales ojcem i co to za widoki byly ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 (08-07-2016, 21:16)egle napisał(a): przemysle sprawe, choc jak mam byc szczera, to ta cztery kolka byly lepsze niz cztery kopyta jakie kolka ![]() ![]() widzialas dzisiaj juz ponat 100% normy jak Pstrowski ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 08-07-2016 to fakt, trzeba spasowac, bo zadyszka pewna ![]() ide na film do nastepnego ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 (08-07-2016, 21:18)egle napisał(a):(08-07-2016, 21:15)herbiherb napisał(a): ta kiedys przy gwiazdozbiorach bym zostal ojcem, a na dodatek nie zaduzo z tego widzialem no nie wiem czy tu tak mozna opowiadac bo ja nowy i sie nie znam ale powiem bylem wtedy na Mazurach pod zaglami i patrzylismy tak w niebo pikne widoki byly ![]() no ale potem wlasnie tak jakos romantycznie sie zrobilo ze z nieba nie za duzo z widzialem ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 08-07-2016 Trzyma sie Egle -; RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 08-07-2016 Dobry dzien, taki piatkowy, mnostwo deszczu ale tez sporo milych momentow. RE: jaki dzis macie dzien? - Anita - 11-07-2016 Hej Herbi odcięli główne zasilanie wiec przeszliście na awaryjne? Witaj na forum gdzie admin widzi usera a nie wpis.... ![]() PS milej zabawy ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 11-07-2016 (08-07-2016, 20:32)egle napisał(a): Uzi, moze jakies roze? ostatnio troche wiecej sie kwiatkami interesuje, powiem Ci, ze choc strasznie lubia je pewne zyjace w ziemi strasznie paskudne robale, to roze sa wbrew pozorom latwe w pielegnacji i co wazniejsze sa stalymi kwiatami. Nie trzeba wiec obsadzac calego ogrodka, tylko jedna roze, a pielegnowac ja i chronic przed tymi cholernymi robalami... Hmm...no może masz i racje...ale to chyba nudne ciągle tylko jednym kwiatkiem sie zajmować ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 11-07-2016 Dzień ,już któryś tam z kolei....duchota i od czasu do czasu deszcz ![]() Ogólnie nudno i szaroburo. RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 11-07-2016 dobre podsumowanie Uzi, tak jakos dziwnie uniwersalne i pasuje nawet... powiedzmy gdzie indziej ![]() u mnie nie bylo deszczu, za to zar leje sie z nineba od wczoraj ![]() co do tych kwiatow, to powiem Ci, ze ja jednak bede obstawac przy swoim, co znane to znane. Ja dzis na ten przyklad spedzilam godzine w ogrodku by przekopac kwiaty w inne miejsce, a na koniec okazalo sie, ze to chwasty... ![]() wiec nudno nie bylo, choc pewnie tego, co tam se pod nosem syczalam, nie chcialbys slyszec ![]() oprocz tego u nas Schützenfest... na wsi to dopiero impreza, przedszkole zamkniete, na sklepach kartki, ze przepraszaja, ale wiadomo, bawia sie przeciez wszyscy, a do tego muzyka do rana, jak ktos nie lubi Szlagrow, to juz je polubi, chyba, ze sie szybko w stopery zaopatrzy. Kocham wies... ale tak serio, kocham, bo w miescie, choc takich urokow nie ma, to jenak jest wlasnie szaro, buro i ponuro ![]() a tu sie wiecznie cos dzieje ![]() |