![]() |
Na Obiad ! ;) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Kącik kulinarny (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kacik-kulinarny_1276) +--- Wątek: Na Obiad ! ;) (/Watek-na-obiad_187) |
RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 17-11-2014 Ychna dla mnie to chinszczyzna barszczu to ja nie jadla od kilku wiekow a to co ty wypisujesz to specjaly z restauracji 5 gwiazdkowej moim marzeniem jest miec szybki sportowy Motor skorzyny kombinezon i kask z mikrofonem ui chcialabym smigac po autostradzie 250 na godzine a drugie moje marzenie to umiec cos wspanialego ugotowac tak zeby wszystkim slinka ciekla od samego zapachu RE: Na Obiad ! ;) - fabek - 18-11-2014 To bierz pomysły Ychny i szalej w kuchni ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 18-11-2014 Ychna gotuje co jej w garnek wpadnie, - Diego nie ucz sie od Ychny zlego ! ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 18-11-2014 Ryz na mleku z cukrem i cynamonem to jadlam dzisiaj bylo dobre RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 21-11-2014 Gulasz z: - indyka - dynii - papryki - cebulki (chyba znielubilam mieso - ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 21-11-2014 Erbseneintopf Erbsensuppe czyli nasza grochowke dzis jadlam nie przypominala ona ani odrobine naszej grochowki bo to moj niemiecki maz gotowal rozpacz w czarna kratke ale zjadlam bo bylam glodna i zeby mu nie bylo smutno to go jeszcze pochwalilam cieszyszyl sie chlopak a ja sie glupio czulam bo go troche w buteleczke nabijalam no trudno mam nadzieje ze fabek tego nie przeczyta bo jeszcze mi mojego experta zabierze az strach pomyslec RE: Na Obiad ! ;) - fabek - 22-11-2014 Dlaczego miałby zabrać? Tak czasami trzeba. Jak ktoś się stara coś dla nas zrobić to nie można go od razu skrytykować, lepiej powiedzieć kilka miłych słów nawet jak nie bardzo smakuje ![]() Co do grochówki to zjadłoby się, ale raczej polską wersję ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 27-11-2014 Barszcz czerwony z czerwona fasolka. RE: Na Obiad ! ;) - fabek - 28-11-2014 Barszcz zostaw na święta ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 10-12-2014 Nie bede barszczem dzieciom swiat psula - ![]() - na swieta bedzie krölowala - jak co roku - zupa grzybowa .. RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 10-12-2014 to zostaw nam chociaz garnek do wylizania RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 10-12-2014 U mnie garnköw sie nie lize, raczej myje ... ![]() Zaraz nagotuje i Wam DHL-em posle .. ...lubie gotowac ... ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 10-12-2014 no nie chcialam byc niegrzeczna i dopraszac sie resztek wiec to co na sciankach zostanie oblizalabym i juz a potem umyje ci ten garnek ale ten pomysl z dhl tez mi sie podoba RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 10-12-2014 Najwazniejsze zeby chcialo smakowac .. RE: Na Obiad ! ;) - I.monia - 13-12-2014 Ja już czekam na rybę po grecku na świętach. Uwielbiam! Dziś potrawka z ryżem, mięskiem mielonym i warzywkami ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 13-12-2014 najlepiej zrobie jak tu do tego watku nie bede zagladac jestem takie beztalencie kulinarne ze az mi plakac sie chce RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 13-12-2014 Diego, za to masz inne talenty .. nikt nie jest alfa i omega ! ![]() Rybe po grecku lubie tylko ja i moj ex, dziewczyny nawet nie chca o niej slyszec... To beda (kulinarnie) bardzo trudne swieta ... nikt nie moze ani grama przytyc .. jak gotowac i jak piec? ![]() ![]() chyba zamowie sushi .. ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 13-12-2014 wcale albo tylko salatki z jogurtowym dressingem lub Weight Watchers Rezepte feina sprawa RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 14-12-2014 Ja naprawde bardzo sie staram .. - jadam kartofle z koperkiem albo pelnoziarniste cos z bialym serkiem i szczypiorem .. Ale na swieta to nie przejdzie ... i wiecej boje sie o cörke niz o siebie... bo siebie znowu zahipnotyzuje ![]() RE: Na Obiad ! ;) - I.monia - 14-12-2014 Ychna a czemu tak musisz sie pilnować i to w Świeta? |