![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Anita - 22-12-2017 Nie wymagaj ode mnie czegoś,co dzis jest już niemożliwe . RE: Barwy codzienności... - Anita - 25-12-2017 Objadłam się jak... Kocham Wigilię. ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 26-12-2017 Hej, obzarciuchy! Ja wydalam juz sporo przysmakow, dodatkowo obdzielilam sasiadow! Wczoraj jadac na Wigilie, dalam babince przeszukajacej na przystanku smietniki 2 €, podziekowala corce mowiac "große Weihnachten", corka twierdzi, ze to byla albo Polka, albo Rosjanka.. smutne, ze ktos w Wigilje musi szukac butelek, dzisiaj wracajac do domu znalazlam na peronie 10 € i niech mi ktos powie, ze dobro nie wraca? Do dobrych ludzi wraca i to z nawiazka! ![]() Wesolych !! ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 27-12-2017 Czesc dziewczyny, ja spedzila m swieta w hotelu i w restauracji, jestem wypoczeta, nieprzezarta RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-12-2017 A nawet widac po zdjeciu, zes nieprzezarta, ja tez, choc tego wcale nie widac! ![]() Nawet nie wiecie z jaka przyjemnoscia wzielam sie za mycie podlog, juz wczoraj mnie korcilo, ale nie chcialam nikomu psuc swiatecznego dnia.. RE: Barwy codzienności... - Dąbrowski - 27-12-2017 (26-12-2017, 00:43)ychna napisał(a): Hej, obzarciuchy! Ja wydalam juz sporo przysmakow, dodatkowo obdzielilam sasiadow!To pomyśl przez moment ,dlaczego wpadło Ci w rece 10 Euro.Moze to znak ,zeby na drugi raz zaprosić babinkę na wigilię,za 10 Euro mozna i prezent kupić i napelnic talerz .Kto wie, po takim gescie jeszcze większe '"dobro wróci".Nawiazka bedzie najwieksza zapłata u Boga. No bo ychna po co wlasciwie stawiac pusty talerz na stole . Szczesliwego Nowego Roku ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-12-2017 Dabrowski, kazesz mi biegac po przystankach i robic babcio-lapanke? ![]() ![]() A co mi wogole tak paluchem wymachujesz, Ty zaprosilas kogos obcego, biednego, bezdomnego? Opowiadaj.. RE: Barwy codzienności... - Dąbrowski - 27-12-2017 [quote="ychna" pid="38703" dateline="1514388019"]Ty zaprosilas kogos obcego, biednego, bezdomnego? Opowiadaj.[/quote Moja mama mialaby co opowiadać,ja ponoc nie mam serca ![]() Nie zaprosiłam ,nie byl ani obcy ,ani bezdomny tylko samotny z ogromnym sercem ,ale moj pusty talerz bedzie czekał na nastepną wigilię RE: Barwy codzienności... - ychna - 27-12-2017 No to ladnie, pamietam jak moj ojciec zaprosil samotnego kolege, ktoremu strasznie smierdzialy skarpetki, cala Wigilie zepsul nam ten smrod, ale co ja moglam jako dziecko? ___________________________________ Inne swieta pamietam, jak zapalila sie choinka i tato wybiegl z nia na dwor.. a, jeszcze inne, jak siostra rozbujala duza lalke i dostalam od lalki kopa w oko.. bardzo mnie bolalo!! A co wy pamietacie? RE: Barwy codzienności... - Anita - 27-12-2017 Bry wieczór. Jestem obżarta i przypominam kształtem piłkę lekarską ![]() W domu namazałam nie wyciągać wagi ![]() Ychna ,nie będę wracać do lat z dzieciństwa,bo dobry uczynek zrobiłam tej Wigili. Zaprosiłam sąsiada,samotnika na kolacje Wigilijna, gdyż on bidulek sam jak palec. Rodzina jeszcze w Syrii. Boże jak ten człowiek cierpi. Jak podle potraktował go los. A w moim rodzinnym domu zawsze znalazła się jakas zbłąkana dusza. Diego w przyszłym roku tez będę sie byczyć tak jak Ty,a co ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 29-12-2017 Witam w piątkowe popołudnie. Cały czas wydaje mu się ,ze dziś wtorek ,a ze wczoraj byl poniedziałek. Jakie plany macie na Sylwestra? RE: Barwy codzienności... - ychna - 30-12-2017 Moj plan polega na tym, ze na pytanie, gdzie spedzam Sylwestra, odpowiadam, ze z rodzina ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 30-12-2017 prawdopodobnie, pisze prawdopodobnie, bo powiedzialam corce,ze jezeli chce bez nas sylwestra spedzic, to nie bedziemy jej miec tego za zle, cos tam sie dzieje w jej prywatnym zyciu, nie wiem co , bo nie chce nic powiedziec a dopytywac sie , troche glupio, teraz jest w Hamburgu, drugie dziecko musialo pracowac i i 2 stycznia musi sie stawic do pracy, RE: Barwy codzienności... - ychna - 30-12-2017 Nie mowia, musimy wytrzymac, z pewnoscia jak sie juz sytuacja unormuje to przyjdzie i szepnie na uszko, taka juz nasza rola byc cierpliwym i wyrozumialym, tez na cos czekam, ale niczego nie moge wymagac.. )) trzymaj sie Diego! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 30-12-2017 Witam wieczorowo. Ychna sama mam z tym problem.Nie mam zielonego pojecia co do gara włożyć. Trzyma mnie nadal przejedzenie.? ![]() Diego wbijaj do mnie. Zatańczymy kankana na stole. Oj dziewczyny te nasze niewiasty,wiedzą co robią ,ze nam nic nie mówią... ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 31-12-2017 Sylwestrowo.... ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 01-01-2018 Diego,Ychna wszystkiego najlepszego w nowym roku 2018 i oby nasza internetowa znajomość nigdy sie nie skonczyla. Dziękuję Wam dziewczyny,za to ze Was mam. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 01-01-2018 Anitko, dziekuje ci za te serdeczne zyczenia noworoczne , ja rowniez zycze ci wszystkiego naj, naj, naj w 2018, dokad bede miala computer, prad i dostep do internetu ,to bede tu wchodzic, pewnie z malymi przerwami , spowodowanymi wydarzeniami w zyciu prywatnym lub forumowym, hi hi hi RE: Barwy codzienności... - ychna - 01-01-2018 Witam w Nowym Roku !!
...trzezwa, bez kaca, nieprzejedzona, wyspana, zadowolona i milo zaskoczona.. ja sie wtopilam na maxa
![]() - wlasnie sprawdzilam, ze w Hamburgu beda w tym roku grali.. zrobie moim kochanym dziewczynom niespodzianke!!
Zobaczcie jak wspaniale publicznosc sie bawi, te zadowolone twarze, az cieplutko na sercu sie robi..
![]() http://www.3sat.de/mediathek/?mode=play&obj=70832
Anita, wszystko co ma gdzies swoj poczatek, ma tez jakis bieg i swoj koniec.. i to jest legitym, wiec cieszmy sie tym co akurat jest teraz ! ![]() Dobrego dnia i kazdego nastepnego.. Wam zycze!! ![]() a, to ja..
![]() ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 02-01-2018 Witam w Nowym Roku. Dobrze,ze już to lenistwo sie skończyło. |