Nasze-Niemcy.pl
Pogaduszki na wszystkie tematy - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Pogaduszki na wszystkie tematy (/Watek-pogaduszki-na-wszystkie-tematy_2025)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - helen*** - 16-09-2018

Cos przegapilam? Kim jest ta dlugonoga Ty? Big Grin

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 16-09-2018

no niby ja, ale tak nie do konca

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - helen*** - 16-09-2018

Ja tez nie jestem dlugonoga, nie mam posladkow na plecach Big Grin

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 16-09-2018

Helen, musisz sprawdzic rozciagnieta stronke w poziomie, wtedy znajdziesz sprawce, chyba, ze bylas niegrzeczna, to za kare niczego nie znajdziesz ! ..  Wink styknie takie babskie wyjasnienie ?
A niech juz zostanie tajemnica poliszynela, ktora to plontynka s tymi tlukimi nokami, z tego co widze, zadna sie przyznaje !!  Big Grin

(16-09-2018, 18:28)Anita napisał(a): A gdzie się podziała Ychna?
Poszła na piątą kawę? I nas nie zabrała ze sobą?
Pewnie ma ciastko i dlatego nas nie zabrałaWink

Ciacho ze sliwkami to bylo po obiedzie, a ja bylam cus w czynie spolecznym machnac, sasiedzi mnie potrzebowali, nakupili telefonow i no wlasnie.. ))

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 18-09-2018

Ychna, a bylo to ciacho chociaz dobre

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 18-09-2018

Cześć
Diego
Pewnie tak bo po cichaczu je zjadła :-|

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 18-09-2018

nawet nie podzieli sie z forumowiczkami, co za chciwus

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Lawenka - 19-09-2018

Tongue Tongue Tongue

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 19-09-2018

(18-09-2018, 22:34)Diego10 napisał(a): nawet nie podzieli sie z forumowiczkami, co za chciwus

Przynioslam Wam cala blache, gapciu!  Rolleyes

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-09-2018

Gdzie?
Ja też kcem. ;-)

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-09-2018

Byłam autograf zostawiłam,a teraz zamykam .
Jutro mam dwie grupy.
Masakra w biały dzień Smile
Kolorowych

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 20-09-2018

(19-09-2018, 14:21)Lawenka napisał(a): Na pewne forum padł blady strach. Ludzie boją się wejść i zalogować. Rosnąca fala przemocy i agresji powoduje, że każdy mający inne zdanie, boi się zabrać głos w ważnych sprawach i walczyć o lepszą przyszłość. Zamykane są tematy, a na witrynach działów, w których pracują osoby wykształcone, malowane są napisy „WON!”. Potajemnie likwidowane są wszystkie odmienności. Na szczęście jest ona, nasza ostatnia nadzieja…

i dobrze , niech tak bedzie jak jest a co mi tam pisze co mi slna na palce przyniesie , jak bedzie skasowane to niech bedzie i juz

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 20-09-2018

Diego zawsze znajdzie się jakaś niezadowolona istota.
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - phoenix - 20-09-2018

(20-09-2018, 19:57)Diego10 napisał(a):
(19-09-2018, 14:21)Lawenka napisał(a): Na pewne forum padł blady strach. Ludzie boją się wejść i zalogować. Rosnąca fala przemocy i agresji powoduje, że każdy mający inne zdanie, boi się zabrać głos w ważnych sprawach i walczyć o lepszą przyszłość. Zamykane są tematy, a na witrynach działów, w których pracują osoby wykształcone, malowane są napisy „WON!”. Potajemnie likwidowane są wszystkie odmienności. Na szczęście jest ona, nasza ostatnia nadzieja…

i dobrze , niech tak bedzie jak jest a co mi tam pisze co mi slna na palce przyniesie , jak bedzie skasowane to niech bedzie i juz

a ze niewiele przynosi...ta slina znaczy sie, to....efekt jest jaki jest Sad

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 20-09-2018

Jest jak jest, bo zawsze znajdzie sie ktos, kto sie czegos przyczepi.. ja sie dziwie, ze w ogole jeszcze ktos pisze ))

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 20-09-2018

Ychna, ja tam lubie sobie pobazgrolic

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 21-09-2018

dziewczyny, mamy piatek a ja mam roboty tyle ze az nic nie zrobie bo nie wiem od czego mam zaczac , chyba zaczne kwiaty podlewac a reszte moze kiedys zaczne

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 21-09-2018

Piątek to dobry początek.
Siadaj na pupie i odpoczywaj .Nie szukaj sobie zajęć. Tak czy siak zajęcie na pewno znajdzie Ciebie.:-)

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 21-09-2018

siadlam i pisze co mi slina na palce przyniesie ale czuje jak rozne przedmioty do mnie wolaja, umyj mnie umyj, odkurz mnie odkurz -wkurza mnie to

RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 21-09-2018

Przestań słuchać:-) Odpręż się. D i e g o, powiedz mi kto w piątkowy wieczór wyszukuje sobie zajęć?
W piątkowy wieczór szuka się rozluźniczy.:-,)
Wstań!
Idź weź lampkę ,otwórz butelkę ,nalej i wypij