Nasze-Niemcy.pl
. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: . (/Watek-_1579)

RE: KAFETERIA - ychna - 21-01-2017

Nie pisz tak glosno, bo sie wyda !  Cool

RE: KAFETERIA - Anita - 21-01-2017

Ok Uzi masz to jsk w banku

Powiedz tylko czy masz liczna rodzinę bo musze przekalkulować czy mi die opłaca jechac fo ruskiego sklepu Smile

RE: KAFETERIA - uzi80 - 21-01-2017

No wiesz Ty co....przecież Mamusi kupnymi pierogami nie poczestuje !!!.

Co innego tesciowej Big Grin ....a nią to sie nie przejmuj...ona dużo nie zjada...no i możesz takie pierozki dać...tak wiesz....z trzy miesiace po terminie Big Grin.

Dobra Uzi dla mamusi prosto z taśmy a teściowej z zamrażarki...a Tobie jakie?Smile

A dla mnie ???....hmm...ponoć dobra świnia wszystko zeżre. ...także poprosze pierozki z miesem (mieso rzecz jasna świeżutkie)...delikatnej grubości ciasto. ...i to wszystko polane...lekko zapiekana cebulka wraz z szpekiem takim nisko tłuszczowym Smile.

Szpek niskotłuszczowy?

Szpek niskotluszczowy to jak prawo i sprawiedliwosc na forum  Big Grin

No doczytuję,doczytuję

No nisko tłuszczowy.....ten wysoko tłuszczowy to słonina Big Grin

Mow zaraz, ze Ci o te czerwonawo-rozowate partyje, chodzi !  Big Grin Tongue

Eh,oh,ah...cóż za hrabiowskie podniebienie.Smile

(21-01-2017, 19:51)ychna napisał(a): Szpek niskotluszczowy to jak prawo i sprawiedliwosc na forum  Big Grin

Tez czytałem ....
Jak w parlamencie----wolne media vs grupa trzymajaca władze Tongue .
Nie opowiadam sie po żadnej z stron....ale jak jakis komitet zostanie założony. ...to ja moge byc przewodniczacym Smile.
Jestem uczciwy...chodzi mi tylko o zbieranie kasy do puszek Big Grin Big Grin

(21-01-2017, 19:56)Anita napisał(a): Eh,oh,ah...cóż za hrabiowskie podniebienie.Smile

Chce sie gościć hrabiego to trza gotować dla niego Smile.

No to wskakuj na nadmodera  Big Grin .. 
a, tak z innej beczki, nie masz jakiegos kolegi, coby tutaj troche popisal i Cie wspomogl ? 
Ostatnio cos szybko z sil opadasz, za duzo dziewczyn?  Tongue
Taaa, ci puszki sie marza.. a, kto pozniej bedzie tych milionow szukal?   Big Grin

Nad moder? ??.
Troche za niska ranga Big Grin .
No puszki mi sie marza. ...bo chce żone na Madere za brać.

Kolegów to ja mam sporo. ...ale jaki oni zaczna zagadki zdawac to ja nawet nie zgadne Wink.

Wariaty Smile

RE: KAFETERIA - Anita - 23-01-2017

Popatrzcie na ojca,który zrozumiał, że jego szczęście jest zależne od szczęścia jego dziecka.

A takie krótkie filmiki powinni puszczać w szkole dzieciom by zrozumiały co znaczy chory kolega w klasie

Dzień z życia dziecka z zaburzeniami koncentracji.

RE: KAFETERIA - ychna - 23-01-2017

(21-01-2017, 20:37)Anita napisał(a): Wariaty Smile
Zaraz dostaniesz ode mnie ostrzezonko !  Shy
Takie filmiki to powinni puszczac przede wszystkim rodzicom, bo to rodzice wychowuja dzieci i oni powinni nauczyc je wrazliwosci, uczciwosci i tolerancji. Niestety, jesli sami dorosli tego nie znaja, to trudno, zeby mogli przekazac jakies wartosci swoim pociechom, same gadanie o sobie, ze jestem dobrym i uczciwym czlowiekiem nie wystarczy, to trzeba pokazywac na codzien swoim postepowaniem.

RE: KAFETERIA - Anita - 24-01-2017

Nie bij!
A co do reszty to zgadzam sie w 100%

RE: KAFETERIA - uzi80 - 24-01-2017

(23-01-2017, 22:51)ychna napisał(a):
(21-01-2017, 20:37)Anita napisał(a): Wariaty Smile
Zaraz dostaniesz ode mnie ostrzezonko !  Shy
Takie filmiki to powinni puszczac przede wszystkim rodzicom, bo to rodzice wychowuja dzieci i oni powinni nauczyc je wrazliwosci, uczciwosci i tolerancji. Niestety, jesli sami dorosli tego nie znaja, to trudno, zeby mogli przekazac jakies wartosci swoim pociechom, same gadanie o sobie, ze jestem dobrym i uczciwym czlowiekiem nie wystarczy, to trzeba pokazywac na codzien swoim postepowaniem.

Masz racje Ychna...dlatego ucze mojego syna by był wrażliwy  ...na kobiece potrzeby Big Grin....czyli jak chca Go dwie...no to te dwie trza brać Big Grin.

RE: KAFETERIA - ychna - 24-01-2017

Dziadek bogaty z domu, bedzie placil  Big Grin