![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 14-02-2019 ![]() Dołożę św. Rite , to patronka spraw beznadziejnych ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 14-02-2019 (14-02-2019, 13:58)iberte napisał(a):Hehe, a niby nie masz komu kwiatów dać, a tu aż cały bukiet ;-) piękna wiązanka bym nawet rzekła!(14-02-2019, 13:21)"RENIA napisał(a): Iberte,jak na dzien walentynkowy,twoj komentarz brzmi jak list milosny. Masz racje ale to sa skutki obcowania z chamami. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 14-02-2019 Czesc Renka... o widze ze Ci temat prosperuje , a od wpisujäcych az wrze.. ![]() Djegus ma racje, gdyby piszäcy tutaj chcieli naprawde sie tylko bawic i przestali by swoje wpisy skrapiac obficie sarkazmami i ukrytymi drwinkami ,bylaby tu istna sielanka - ![]() Forumowy Hyde Park ma szanse na dlugie przetrwanie (jak nie bedziesz wdawala sie w niepotrzebne przepychanki ). Nie ma na NN chyba takiego co nie lubi szczypac , podszczypywac i drwic .. tja,- nasza choroba forumowa . Wypisani powoli wracajä ? Przy walentynkach moze sprobujmy wytrzymac bez drwinek ? Jeszcze raz wiec witam i o zdrowie pytam.. A, mam fajny cykl zdjec czterech siostr na przestrzeni 40 lat.. popatrzcie jakie to fajne, http://tops.easyvoyage.de/4-schwestern/ RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 14-02-2019 One juz na pierwszym zdjeciu wygladaja, jakby komornika mialy na glowie.... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 14-02-2019 Nie , zaraz komornika ,-chyba to juz taki typ kobiet.. nie czytalam tekstow tylko oglädalam zdjecia. wyglädaly mi na hiszpanki albo wloszki , - troche surowe .. Nie smiejä sie na zdjeciach bo moze umowily sie ze ma byc na powaznie.. no albo majo cos z zebami..? ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 14-02-2019 ![]() Siostry Brown. To chyba amerykanki , jedna z nich jest żoną fotografa Nicholasa Nixona. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (14-02-2019, 18:19)Leon 66 napisał(a): A, mam fajny cykl zdjec czterech siostr na przestrzeni 40 lat..Super idea muszę ją sprzedać mojej córce! Pani druga od lewej była atrakcyjną kobietą. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 14-02-2019 Heather Brown, Mimi Brown, Bebe Brown Nixon, Laurie Brown Tranchin, East Greenwich, Rhode Island Amerykanki . Kurcze , akurat druga od lewej na lesbijke mi wygląda . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (14-02-2019, 19:28)Majamka napisał(a): Heather Brown, Mimi Brown, Bebe Brown Nixon, Laurie Brown Tranchin, East Greenwich, Rhode IslandW 1992 była w ciąży. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 14-02-2019 Bo to ona jedna ![]() Znajdż mi Ferdi inny argument ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 Co mam szukać - mnie się podoba. Ze statystyki wiemy, że większość matek jest heteroseksualna. Znam osobiście dwie lesby, które dały się zapłodnić, by mieć dziecko, ale nadal jest to margines. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 14-02-2019 Czesc Krunia i reszta. Bylam na masazu.Myslalam,ze mnie jakis herkules wymagluje a tu znowu baba. ![]() Czy ta patronka to na ten temat.? No moze jej sie uda. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (14-02-2019, 12:55)Majamka napisał(a): Ja tylko przypominam że w czwartek miałas jechać.Wyjedzie o 23:55, bo po co wydawać na hotel i pójść wypoczętą do notariusza jak można to załatwić w przelocie, drzemnąć się gdzieś na parkingu w Szczecinie. Niemcy mają dobre dezodoranty. ![]() (14-02-2019, 14:41)iberte napisał(a): Diego,Iberte, ona cię lubi? Ona cię uwielbia w momencie, kiedy mi dokopujesz! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 14-02-2019 (14-02-2019, 19:49)ferdydurke napisał(a): Diego,Iberte, ona cię lubi? Ona cię uwielbia w momencie, kiedy mi dokopujesz! ![]() [/quote] Cel uswieca srodki. Jak mozna nie dokopac facetowi, ktory zachwyca sie wyploszem ze zdjecia? W sumie ten profesjonalny pokaz , to jedynie wizualna prezentacja jak mlode cialo zmienia sie w paliwo do krematorium. Wystarczy pojsc do lustra. Te panie juz jako malolaty byly zaniedbanymi wyploszami. Przypuszczam nawet dlaczego nie pokazano ich zdjec z dziecinstwa. Je pewnie po urodzeniu lekarze przewracali kijem i pytali ..... co to jest? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 14-02-2019 Pamietasz to z dziecinstwa? Tez cie kijem przewracali? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - dziaczuk - 14-02-2019 Iberte z dzentelmena przeszedl na etap zgreda RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 14-02-2019 Wow 4 siostry i do tego spotykajace sie conajmniej raz w roku przez 40 lat . Tylko pozazdroscic RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 iberte napisał: Cel uswieca srodki. Jak mozna nie dokopac facetowi, ktory zachwyca sie wyploszem ze zdjecia? W sumie ten profesjonalny pokaz , to jedynie wizualna prezentacja jak mlode cialo zmienia sie w paliwo do krematorium. Wystarczy pojsc do lustra. Te panie juz jako malolaty byly zaniedbanymi wyploszami. Przypuszczam nawet dlaczego nie pokazano ich zdjec z dziecinstwa. Je pewnie po urodzeniu lekarze przewracali kijem i pytali ..... co to jest? [/quote] Jestem innego zdania uważam, że żadna z nich nie budzi grozy. Normalne kobiety z pozytywnym wyglądem. Ja w 1975 roku żadnej z nich bym nie odmówił. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - dziaczuk - 14-02-2019 Mnie chyba tez kijem przewracali lekarze, bo ja tez na zdjeciach z mlodych lat mam surowa mine. Jak robili zdjecia w szkole to tak wyszlam jakbym przed kliknięciem połknęła kija, albo po zalobie byla. Zdjecia dla mnie byly za kare ![]() Teraz zrobię se selfie I wyglądam jak aniołek na zdjęciu, a powinnam wygladac tak jakbym miala uciekac przed, , kosą,, ![]() No pewnie Ferdy bo to ladne,, laski,, byly. Takie zdjęcia przecież my znamy Bo tak wychodziliśmy w tamtych latach na czarno białych zdjęciach (14-02-2019, 21:44)Unka napisał(a): Wow 4 siostry i do tego spotykajace sie conajmniej raz w roku przez 40 lat . Tylko pozazdroscicMnie mozesz tez pozazdroscic bo mam tez dobry kontakt z siostrami. A jedna to juz jak blizniacza dusza, nie ma dnia zeby chociaz usmieszek nie wyslac. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 14-02-2019 (14-02-2019, 21:44)Unka napisał(a): Wow 4 siostry i do tego spotykajace sie conajmniej raz w roku przez 40 lat . Tylko pozazdroscic Ale czego chcesz im zazdrościć.? Jakby conajmniej raz na miesiąc, powiedziałabym wow. Raz na rok ,to mi przed oczami stoi polska wigilia, widziana oczami Neonowki . ![]() (14-02-2019, 19:10)Leon 66 napisał(a): Nie , zaraz komornika ,-chyba to juz taki typ kobiet.. nie czytalam tekstow tylko oglädalam zdjecia. Zamiast surowe, określiłabym je jako silne, ale może to to samo? |