Nasze-Niemcy.pl
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760)
+--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Diego9 - 04-03-2019

tak, ty bedziesz tez ponosic te konsekwencje, jak juz to wszyscy

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Majamka - 04-03-2019

Ja już wykasowałam .
Tematy odblokowane , zatem teraz wszyscy to nie ja.

kazd wpis zostawia slady

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Leon 66 - 04-03-2019

ja ani razu nie zlikwidowalam tematu,
na  temacie o eBayu  pokazalam zielonce ze tez bym mogla( gdybym tylko chciala).
Wtedy ale nie przeczytalaby  o co biega .
Boj sie ty, Djegus  i Trittbrettretter !
powinnas miec juz pelne pory .
MI  TO LOTO !

Czyzbym bezwiednie trafila na Themat
gdzie nie mozesz wklejac i rozciägac obrazka
djegus?

Ciooo?
Tongue

na razie sa wszyscy grzeczni, wiec nic nie usuwam

ja sie niczego nie boje ,

a wiesz dlaczego? bo dochod z tego forum jest prawie 0 wiec coz prawie zero moze kazdy zarobic

Więc po moich postach zostanie ślad ...checi naprawienia wyrządzonych szkód , jako okolicznośc łagodząca.

Pisanie od 2:00- 7:00 . Helen i Diego to zawdzieczacie .
Wczoraj, 11:39, Post: #1

Majamka
Użytkownik
Pisanie od 2:00- 7:00 . Helen i Diego to zawdzieczacie .
I nie lataj idiotko jak z tyłkiem poparzonym , bo to nic nie da.
Jak powiadomienie mnie obudzi to od 2:00 do 7:00 tez nie będzie pisania.
Pozdrawiam Smile to jest cybermobbing, mozesz to usunac?

za cos takiego mozesz beknac

Tego akurat nie mogę usunąć , bo to najprawdziwsza prawda

to jest cybermobbing

ciekawa jestem jak chcesz swoje wpisy ,zreszta obrazliwe i wulgarne jako majami usunac? za te mozesz tez porzadnie beknac

(04-03-2019, 12:49)Diego9 napisał(a): to jest cybermobbing

ciekawa jestem jak chcesz swoje wpisy ,zreszta obrazliwe i wulgarne jako majami usunac? za te mozesz tez porzadnie beknac

Tak jest , czyli dokładnie to co nam zafundowałaś.
To jak juz wiesz jak to się nazywa to sama znajdziesz sobie resztę na ten temat.

(04-03-2019, 12:41)Majamka napisał(a): Tego akurat nie mogę usunąć , bo to najprawdziwsza prawda

to jest twoja prawda, za ktora mozesz byc pociagnieta do odpowiedzialnosci, to tak miedzy nami, poczytaj sobie o cybermobbingu

Już bekam , właśnie aspiryna mi się odbiła Big Grin

No więc ja tylko beknę , a ty stracisz prace i uprawnienia zawodowe.

jedna chce mnie pozbawic majatku a druga uprawnien zawodowych, o czym wy marzycie biedne kobiety?

Widzę że w końcu dotarło do twojego pustego łba jakie mogą byc konsekwencje takich poczynań.
Osoby pracujące poza sektorem publicznym mogą sobie pozwolić na więcej , ty niestety nie , ponieważ ten sektor reprezentujesz i ponosisz z tego tytułu odpowiedzialność.
Dlatego tez wiele takich osób nie ma w mediach społecznościowych.

(04-03-2019, 12:21)Majamka napisał(a): Proceder nie bedzie trwał , ponieważ w końcu będzie miał konsekwencje prawne.
Tu się z Krunią zgodzę .
Własciciel portalu w regulaminie jasno zawarł pewne punkty , złamanie ich powoduje kolizję z prawem.

To nie jest tak że można sobie niszczyć cudzą własność , stron internetowych to też dotyczy.

te strony mozna jedym przycisnieciem guziczka znowu przywolac do"zycia"a zanim na mnie do prokuratora doniosa , to musi sie cos wydarzyc , administrator daje tez ostrzezenia i takie tam inne, no ale o tym trzeba byc poinformowanym a tak pisac dla pisania to nie ma sensu, stron internetowych nie mozna zniszczyc , 

(04-03-2019, 13:07)Majamka napisał(a): Widzę że w końcu dotarło do twojego pustego łba jakie mogą byc konsekwencje takich poczynań.
Osoby pracujące poza sektorem publicznym mogą sobie pozwolić na więcej , ty niestety nie , ponieważ ten sektor reprezentujesz i ponosisz z tego tytułu odpowiedzialność.
Dlatego tez wiele takich osób nie ma w mediach społecznościowych.

tu nie ma zadnych poczynan, kazdy prokurator by sie usmial z tych przestepstw, po zatym to walcze z cybermobbing a dowodow tu mam cale forum

i SPOKOJ MA TU BYC

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Unka - 04-03-2019

Z zapapranym Führungszeugnis nie ma szans na prace w twoim zawodzie .

Moja córa ma 25 lat , ale wie że pracodawcy sledzą media społecznościowe i nie pisze tam idiotyzmów.

nie pisze idiotyzmow a moj pracodawca wrecz zaleca poruszanie sie po mediach spolecznosciowych,

(04-03-2019, 13:18)Unka napisał(a): Z zapapranym Führungszeugnis nie ma szans na prace w twoim zawodzie .

a mam zapaprany führungszeugnis? nic mi nie wiadomo?

Diego9 napisała
"te strony mozna jedym przycisnieciem guziczka znowu przywolac do"zycia"a zanim na mnie do prokuratora doniosa , to musi sie cos wydarzyc , administrator daje tez ostrzezenia i takie tam inne, no ale o tym trzeba byc poinformowanym a tak pisac dla pisania to nie ma sensu, stron internetowych nie mozna zniszczyc ",

Logując się tutaj zaakceptowałaś regulamin właściciela forum.
Spowodowałaś zakłocenia w działalności forum i realne straty własciciela z tytułu reklamy.

RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Słoninka - 04-03-2019

Nie masz, to możesz mieć.
Jak widzisz wszyscy są tutaj zgodni co do tego, że robisz dziadostwo i należy to ukrócić.