![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 13-02-2019 (13-02-2019, 23:13)hubik napisał(a): Wiesz, te wszystkie powroty to takie troche zbyt sentymentalne jak dla mnie. Jako czlonkowie sztabu jaknajbardziej. Jako pilkarze - uwazam ze pomysl nietrafiony. A dla blaszcza to swietna wizytowka - jestem mily, litosciwy, nie zostawilem ukochanego klubu w potrzebie. To wystarczySorry, ale jak slysze takie przemówienie, to zaraz mi się czerwone światło pali. No właśnie... wizytówka. Myśle ze miał plan, wyciągnąć klub z dołka i potem zażądać czegoś w zamian. Na starość trzeba się zabezpieczać, by potem nie latać jak inni piłkarze po Dżunglach i innych super programach. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 13-02-2019 1:0 koguciki ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - hubik - 13-02-2019 Egle, on juz ma dosc zabezpieczen na starosc ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 13-02-2019 (13-02-2019, 23:18)herbiherb napisał(a): 1:0 koguciki No bo to w Londynie... się może chłopaki nieswojo czuja, niewiadomo czy to jeszcze Unia, czy już obcy ląd... trzymam kciuki, może jeszcze co strzela? Idę spać, głowa mnie boli :-( Herbi, o lidze to mi przy piwie opowiesz ![]() Dobranoc (13-02-2019, 23:19)hubik napisał(a): Egle, on juz ma dosc zabezpieczen na starosc Wiesz... historie sławnych sportowców pokazuja., ze nie ma wystarczających zabezpieczeń, jeśli są słomiane inwestycje. :-) Jedno wiem, na sentymenty to u Błaszcza stanowczo za wcześnie, jak nic ma Plan B Ale o tym innym razem albo wcale :-) Zadzieram kiecę i lece :-) Hupik zajebisty awatar .... Dobranoc :-) RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 13-02-2019 (13-02-2019, 23:25)egle napisał(a):(13-02-2019, 23:18)herbiherb napisał(a): 1:0 koguciki nie graja zle,miejmy nadzieje ze jakiegos koguta ustrzela ![]() Dobranoc Chiba nie masz bolu glowy przed Walentym ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Jamajka,widze,ze nas odwiedzilas.Ja was szukalam na Facebooku ale chyba jestescie w grupie zamknietej.Jest z wami jakis kontakt? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 13-02-2019 ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 13-02-2019 (13-02-2019, 23:30)herbiherb napisał(a):(13-02-2019, 23:25)egle napisał(a):(13-02-2019, 23:18)herbiherb napisał(a): 1:0 koguciki To Walentego prędzej przede mną głowa albo główka zaboli... ![]() A teraz mykam, długi dzień miałam, ale z miłym zakończeniem :-) Czołem!! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 14-02-2019 (13-02-2019, 23:30)RENIA napisał(a): Jamajka,widze,ze nas odwiedzilas.Ja was szukalam na Facebooku ale chyba jestescie w grupie zamknietej.Jest z wami jakis kontakt? Nie bądź nachalna! Jakby ktoś z tobą chciał kontaktu, to by powiedział gdzie jest i jak go szukac. Nie sądzisz? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 14-02-2019 Ty rzeczywiscie jestes manipulantka.Przeciez widze na dole,ze jest Jamaika,wiec sie odezwalam,moze tez chce pogadac.Ty juz knujesz intrygi.Potem napiszesz na swoim watku,ze to ciebie podladaja i pewnie na przyszpiegi przyszla.Czepiasz sie jak zwykle.Daj pozyc bo naprawde juz jestem toba zmeczona. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 14-02-2019 Renia, idź spać. Odpocznij. Nabierz sił, bo jutro będzie się działo ![]() ![]() ![]() I pamietaj: jak ktoś będzie chciał z tobą pogadać, to...znajdzie sposób, nie musisz nikogo "ośmielać" ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (13-02-2019, 22:11)Ronja napisał(a): TO jest twoj styl.Czego się dziwisz, klienci w domu starców nie mają tyle energii, by renię dopchnąć ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 14-02-2019 Za to ciebie niejeden dopchnol! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (13-02-2019, 22:56)RENIA napisał(a): Herbiherb.Nie sugeruj mi,ze jestem uprzedzona do slazakow bo tez mam takich znajomych ale nie cierpie prymitywnych ludzi bez charakteru.On wielki wyksztalcony,traktuje nas jak polglowkow.Jak cię mam traktować tłumoku? Piszesz do mnie, że jestem "skurwysynek" Czyli uważasz, że moja mam pracowała w twoim zawodzie! Za ten tekst otrzymałaś kwitek. Zacznij myśleć zanim użyjesz jakiegoś epitetu w moją strone. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Jamaica - 14-02-2019 Poczytałam po łebkach. Odpisuje teraz, bo odeszłam od kompa i dopiero teraz doczytałam, ze pytanie bylo skierowane do mnie. Tak wynieśliśmy się, ale nie czuje sie upoważniona do pisania dokąd. Trzymajcie się i ... nie puszczajcie! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 (13-02-2019, 23:06)egle napisał(a):Też czekam, na moment kiedy Poldi spełni swoją obietnice - jak nic od nowego sezonu jest w Górniku, tylko czy druga liga go zadowoli?! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 14-02-2019 Ja to powiedzialam raz! Ty bedziesz medzil dlugo i namietnie. Tu nie ma osoby ktora nie obrazilbys.Jestes autentycznym chamem i nie da sie ukryc. To co piszesz jest niesmaczne tak jak twoja wyobraznia. 10 dyplomow tego nie pokryje.Poza tym w tym powtarzaniu ciagle tych samych tematow jestes poprostu nudny jak flaki z olejem.Ty chcesz ze mna rozmawiac na temat mojego zawodu jak ty nie odrozniasz Primabaleriny od Primadonny.a tancerki zaliczasz do zaiksu.Ty chcesz byc czlowiek orkiestra a jestes zwykly stary flet. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 14-02-2019 Baletnico trzeciego rzędu, ja nie mam ochoty na dyskusje z tobą. Pożegnałaś forum trzy dni temu - ja nawet uświęciłem ten fakt osobnym tematem. Mineły trzy dni i ty nadal się tu produkujesz. Tylko kobiety lekkich obyczajów nie dotrzymują danego słowa! Twoja obecność na tym forum jest potwierdzeniem tego, że mam racje ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 14-02-2019 (14-02-2019, 01:16)"RENIA napisał(a): Ja to powiedzialam raz! Ty bedziesz medzil dlugo i namietnie. Tu nie ma osoby ktora nie obrazilbys.Jestes autentycznym chamem i nie da sie ukryc. To co piszesz jest niesmaczne tak jak twoja wyobraznia. Jeszcze nie tak dawno nie odroznialas opery od operetki.... Ile jeszcze bedziesz sie kichac? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 14-02-2019 Iberte,ty powaznie to mowisz? A moze to ci sie tylko snilo? Zaskoczyles mnie.To jakbyym ja ci powiedziala,ze nie umiesz czytac. No nie dowiary. Mozesz jasniej? Co pijesz? |