![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 08-12-2018 (08-12-2018, 10:11)iberte napisał(a): Lotny umysl to mial Einstein, a epizodem bylismy wszyscy.Dokladnie tak iberte Wszyscy byli "Gallem Anonimem",wybudzil sie jego duch Schmidt i Kowalski i Jan Dlugosz ,Marcin Kromer....dluga lista Tylko szkoda bo wszelkie pisanie na nic na MP ,unikatowe posty nigdy nie zapisza sie w Kronike polska . Niektorzy tyle lat zmarnowali na produkowanie sie na forum MP i nawet lizaka nie dostali w nagrode . (08-12-2018, 11:00)Freddy napisał(a): Tak.... Czarna Wdowa, Malmina, Bonita Zapomniales o bardzo waznej osobie , ,nie tylko bawil sie na forum ,byl to Wit. (07-12-2018, 23:02)iberte napisał(a): Prowincjonalna miala dlugi warkocz....do samego Baltyku.W Syrenie? (08-12-2018, 01:40)ferdydurke napisał(a): Joanno, jak się jest podatnym na stres z powodu komunikacji na forum, to nie powinno się w nim uczestniczyć.ferdy pierwszy raz w zyciu weszlam na forum wtedy ,myslalam ze tam sa ludzie,za nickiem ukrywa sie czlowiek ,nie wiedzialam ze mozna byc kims innym ,widocznie ludzie w realu nie sa soba ,mecza sie w innej skorupie.Od tamtej pory bacznie przygladam sie kazdemu jak spotkam kogokolwiek w codziennym zyciu . RE: Udany Sex nie zna wieku. - Unka - 08-12-2018 Ale slodkie Bubusie ..jeden sie zakochal ..drugi prawie ![]() Niektore zaczynaja sie i koncza w necie i dobrze . Mysle , ze zazwyczaj nasze wyobrazenie o autorach , jest mocno wygorowane . Piekne pioro , lotny umysl , humor , blyskotliwosc , to wszystko moze w pare sekund stracic znaczenie ( niestety) ... rzeczywistosc . Moze dlatego lepiej zostawic wszystko, tak jak jest i gdzie jest . Nie pamietam Kredki , a to dziwne , bo oprocz niej pamietam wszystkich od poczatku do konca . ![]() Chyba jako jedyna z Was bylam tam od pierwszego dnia . " No bynajmniej za pranie kota sie nie nalezal.... Dokladnie tak iberte Wszyscy byli "Gallem Anonimem",wybudzil sie jego duch Schmidt i Kowalski i Jan Dlugosz ,Marcin Kromer....dluga lista Tylko szkoda bo wszelkie pisanie na nic na MP ,unikatowe posty nigdy nie zapisza sie w Kronike polska . Niektorzy tyle lat zmarnowali na produkowanie sie na forum MP i nawet lizaka nie dostali w nagrode . " Dziaczuk , a odkad pisanie na takim forum ma na celu " zapisanie w kronice polskiej " ? Jakie " produkowanie sie " i nagrody ? Czlowiek jak mial czas i ochote to cos naskrobal , pozartowal , ponarzekal i to wszystko . Nie zauwazylam , zeby ktos tam mial wieksze aspiracje . RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Unka Nic dodać , nic ujać. Ja jakoś tez Kredki nie zapamietałam , tylko nick mi jakoś miga w pamięci. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Unka - 08-12-2018 Mnie nawet nick nic nie mowi . RE: Udany Sex nie zna wieku. - Freddy - 08-12-2018 Jesli sie nie myle, to Wit nawet krotko pojawil sie na tym forum. Sympatyczny gosc, specjalista od transportu i przegladow technicznych pojazdow. Ale juz na MP ktos mu tak zalazl za skore, ze podziekowal i sie pozegnal. Jak wielu przed nim. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Wit zyje i ma sie dobrze ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 08-12-2018 Dzien dobry, czekajcie poprawie sobie krawat i wyjme Marlboro z ust ,-bo mnie dusi... Pytasz Freddy czemu lubie wystepowac w roli facetow na forum . .. Zaczelo sie to juz w drugim moim wystepie na MP. Pierwszy byl niespodziewanie udany, zalozylam temat, "Wspomnienia z dawnych lat",- ( albo cos w tym stylu ) byl fajny mial popyt, mialam stalä liczbe piszäcych az stal sie kolcem w oku kilku histerycznych bab, ktore go letztendlich storpedowaly . Sama zas sie usunęłam , zawiedziona niezmiernie ( w teatralnym stylu -mam to we krwi) , nie wedzialam wtedy ze takich odejsc bede miala noch kilka. Jednak juz wtedy zarazilam sie atmosferä MP i po kilku tygodniach abstynencji postanowilam wrocic,- tym razem juz nie jako mila blondynia z krass czarnymi oczkami, o nie - sliczne blondyny byly na owym portalu zwalczane , -ale jako " Samotny jezdziec, Czarnul- Indianin " ze zmeczonä pooranä bruzdami twarzä -gotowy walczyc z forumowymi wiatrakami- fregatami o wolnosc slowa i wyznania . ![]() Zauwazylam ze jestem inaczej traktowana. Kobiety nie byly zazdrosne, witaly mnie na priwie , opowiadaly pierdolki, flirtowaly i wyznawaly milosc .... Mezczyzni zas:.. lubili mnie? ![]() .Pisalam z wieloma facetami o wszystkim i niczym, nawet Pio traktowal mnie jak kumpla (obgadywalismy czesto namolne baby). Pamietacie Hassana i Omahe ? Hassan byl z grubsza ciosany, przez wielu uwazany z powodu jego dyslekcji za glupola , jednak na priwie ukazywala sie jego inna strona . Byl dobrym ojcem i mial plany ,- az sie balam bo byl Czarnulem zafascynowany . Wszystko byloby cacy gdyby nie to ze jakas piekna zaczela wyznawac mi milosci i musialam jej wyznac prawde . "Sorry, ale jestem stara Krunia i nic tu z Liebe i kindermachen ! " To byl poczätek konca, baba puscila pare innym babom ,-( ja nie , bom z uczciwych indianow ). ![]() Histeryczne baby- fregaty obsiadly mnie znowu tworzäc natychmiastowo brzydkä atmosfere. .."Co to za porzädki , pisac jako chlop ; toc to grzech i nienormalnie niemoralne !" Moi dwaj + " przyjaciele" oczywiscie byli w szoku, czuli sie oszukani -znienawidzili mnie w mgieniu oka . Bylam baba-chlop- cos straszliwego i niepojetego dla wiekszosci wäskoglowych . Szczescie ze wtedy juz bylam juz (dzieki forum( otrzaskana, pewna siebie, potrafilam bronic sie i zadawac ciosy. Teatralnie odeszlem.. Reszta to juz historia,- Rabe, Soltyska , Krunio i Krunia . Na prawie 10 lat to niby malo , ale jednak wiele. Kazda z tych osob byla tylko moim tarnungiem - plaszczykiem, . Juz nigdy nie bylam sobä, zawsze bylam i jestem w jakiejs roli . Czlowiek z wlasnym imieniem i nazwiskiem jest na portalach bezbronny- narazony na represje , czesto jest osmieszany narazany na ,chamstwo . Tak samo nie jestem na FB, bylam kiedys -ale sie wypisalam . Pewnie to MP sprawilo ze jestem ostrozna i przewidywalna , Nie potrzebuje tego zeby ktos sledzil moje zycie i nie potrzebuje komentatorow i komentatorek. Freddy, tak na marginesie... czemu mozna byc na portalach wszystkicm :malpkami ,sloniami , Gwiazdkami , swinkami, dzbankami, sloneczkami i nikogo to nie rusza , -ale nie mozna byc kobitä w spodniach ?. Jest to pervers , albo jeszcze nie te czasy i nie wypada ? Pytanie za pytaniem Milej soboty. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Freddy - 08-12-2018 Zadnej Kredki nie pamietam. Jednak na MP bylo sporo stalych tematow do ktorych rzadko albo w ogole nie zagladalem. Na przeklad tematy dla opiekunek. Niesamowicie silne baby czy cos takiego. Zycia tam toczylo sie wartko i piszace tam opiekunki raczej dobrze sie znaly. Ale nie byl to temat dla mnie. (08-12-2018, 13:32)Leon 66 napisał(a): czemu mozna byc na portalach wszystkicm :malpkami ,sloniami , Gwiazdkami , swinkami, dzbankami, sloneczkami i nikogo to nie rusza , Nie wiem, Leon 66. Czasy sie zmienily ale ludzka mentalnosc pewnie jeszcze tak nie do konca. O spadek po Angeli Merkel walczyli pan Merz, pani Karenbauer i pan Spahn. Wygrala kobieta zostawiajac za soba dwoch facetow. Szczerze mowiac stawialem na Merz bo Spahn, minister zdrowia jest homoseksualista, ktory bodajze w tym roku wyszedl za innego faceta. I tak sobie myslalem, ze Niemcy, mimo tych swoich postepowych pogladow, nie beda chcieli miec geja kanclerza. Dlatego stawialem na Merza. Karenbauer jest mezatka, ma rodzine, meza i dwoje dzieci. Mysle jednak, ze gdyby byla praktykujaca lesbijka, jej szanse na fotel szefa partii bylyby o wiele mniejsze. A moze sie myle.... RE: Udany Sex nie zna wieku. - Freddy - 08-12-2018 Tak sobie mysle, ze gdyby mnie przedstawili faceta w garniturze a ten oznajmilby mi, ze tak naprawde to on jest kobieta to... bylbym lekko zdezorientowany... W druga strone zreszta tak samo... RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Niemcom kanclerz gej by nie przeszkadzał . Juz mieli prezydenta który do pałacu wprowadził sie z przyjaciołką , majac legalna zonę. Mieli juz ministra spraw zagranicznycj geja z małzonkiem ( Guido Westerwelle) który był niezmiernie lubiany. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Zreszta , ktos jeszcze się interesuje tym kto jest jakiej orientacji seksualnej ? Ja juz od dawna nie zwracam na to uwagi , kompetencje bardziej mnie interesują. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 08-12-2018 kurde, na stare lata stalem sie gejem... dobrze ze möj stary nie siedzi na zadnych portalach.. Ps, pytanko -byl by automatycznie tez gejem ? ![]() https://youtu.be/hb76XEEyIe4 RE: Udany Sex nie zna wieku. - Słoninka - 08-12-2018 A Robert Bierdon? Bardzo lubiany byly prezydent Slupska, który dużo dobrych rzeczy zrobił dla tego miasta. A że ma partnera a nie kobietę. ..kogo to obchodzi? Może jedynie tych zboczenców w czarnych kieckach, którzy się uparli, żeby ludzi moralności uczyć. Lepiej by się pomodlił za swoją. Leon...ogarnij się! RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 08-12-2018 (08-12-2018, 13:13)Majami napisał(a): Unka ja pamietam tylko oöwka .. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Freddy - 08-12-2018 (08-12-2018, 15:30)Majami napisał(a): Niemcom kanclerz gej by nie przeszkadzał . Osobiscie mam inne zdanie. Do Joachima Gauck byly zastrzezenia wlasnie z powodu prowadzenia "podwojnego" zycia. No i wieku. W sumie zarowno pierwsze jak i drugie okazalo sie bezpodstawne. Pamietam dyskusje w tym temacie. Guido Westerwelle... niech mu ziemia lekka bedzie. Jesli chodzi o kanclerza geja.... mimo wszystko uwazam Niemcy za narod dosc konserwatywny i nie zmieni tego wbijana im codziennie do glow tzw. poprawnosc polityczna. Ale to juz wylacznie moje zdanie na podstawie kilkudziesieciu lat pobytu w tym kraju. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Ja uwielbiam męzczyzn, zatem mozna stwierdić że też jestem gejem ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 08-12-2018 Ty geju ! RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 08-12-2018 Westerwelle byl lubiany w swoich kregach,ale jako minister niewiele zdzialal. Minister - gej w okresie konfliktow miedzynarodowych ktore wychodzily z krajow islamskich,to bylo nieporozumienie. Nie stal sie miedzynarodowym autorytetem. Nie mogl,pomimo,ze bardzo chcial. Kobieta ktora chce uchodzic za mezczyzne, musi miec w sobie duzo meskich genow. Myslicie inaczej. Czujecie inaczej. Lyzke trzymacie inaczej. Papieros palicie inaczej. Usta zwilzacie inaczej. Nie macie tak duzych jezorow jak my. W sumie dobrze.Gdybysmy mieli takie cienkie,jadowite jak Wy, potrzebowalibysmy dwa dni na to byscie doszly. Z drugiej strony,malo jest facetow ktorzy potrafia gwizdac na palcach i nie tracic wrazliwosci. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 08-12-2018 Anne Will też jest lubiana. Ja ja lubię. Geje i lesbijki są ludzmi bardzo otwartymi i są zdecydowanie bardziej tolerancyjni. Z zamknietymi oczami powierzyłabym takim ludziom wychowanie dzieci , natomiast strzegła bym przed pseudokatolikami, Żal mi ludzi cierpiacych na klaustrofobie umysłową. Takie małe ciasne umysły , które nie potrafia zrozumieć i zaakceptowac innosci ...nawet tej która im nie przeszkadza i kompletnie ich nie dotyczy. RE: Udany Sex nie zna wieku. - helen*** - 08-12-2018 (08-12-2018, 13:32)Leon 66 napisał(a): Dzien dobry,Krunia,Krunia ,Krunia ! ![]() Hassana pamietam, on mial swoj swiat , kanalia atakowal jego , czesto plakalam ,ze smiechu, zielonka i Renia tez podobaly mi sie, byl jeszcze jeden duet,ale juz zapomnialam kto to byl ![]() Na MP.zawsze cos dzialo sie, zimowa, wieczorowa pora ,czlowiek nie nudzil sie ![]() Kredka jakas latala, ale nie byla populanra na MP. |