Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 07-03-2021

To Traffka ma teraz dziecinstwo wspominac?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 07-03-2021

Nie wiem gdzie. O tym nic nigdy nie przeczytalam.
Ale.. zważywszy, ze treningi byly nad morzem, to...może siatkówka plażowa?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 07-03-2021

(07-03-2021, 22:54)iberte napisał(a): To Traffka ma teraz dziecinstwo wspominac?
Iberte, w 1999 roku Traffka byla juz matka, wiec o dziecinstwie nie ma co mowic.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 07-03-2021

(07-03-2021, 23:02)ferdydurke napisał(a):
(07-03-2021, 22:54)iberte napisał(a): To Traffka ma teraz dziecinstwo wspominac?
Iberte, w 1999 roku Traffka byla juz matka, wiec o dziecinstwie nie ma co mowic.

Ferdydurke....
ale ty nie jestes ojcem mojego dziecka...? °Ö°

Zostajemy przy pilce, czy ustalamy ojcostwo?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 07-03-2021

(07-03-2021, 23:05)Traffka napisał(a):
(07-03-2021, 23:02)ferdydurke napisał(a):

Ferdydurke....
ale ty nie jestes ojcem mojego dziecka...? °Ö°
Zaluj! Smile Big Grin

Zostawmy to mistrzostwo DE. Ja nie mam zamiaru podawac w internecie mojego nazwiska, miejsca zamieszkania i numeru telefonu. Moja cora ma komplet medali z mistrzostw DE - braz, gorzkie srebro, slodkie zloto, oraz drewnianny medal za czwarte miejsce. Te porazki zahartowaly ja i jej kolezanki, ale nauczyly tez smaku sukcesu.
Te dziewczyny zabraly ze sportu wiele doswiadczenia na dalsze zycie i jak juz pisalem rozwijaja je z sukcesami w normalnym zyciu.

Sam zaczales.... a Traffka chyba trafila.
Rimini, to Volleyball .

No tak.... koscioly byly, sport rowniez...
Corona zbrzydla...
A gdzie Roksa?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Roksolana - 07-03-2021

...stawiam na koszykówkę. Córki Ferdydurke , wnioskuję, że również lubią tenis, to chyba im do dziś zostało Smile
Ale tylko strzelałam, analizowałam co pamiętam z wypowiedzi Ferdydurkę.
Witam z deszczowej , przeszywającej wiatrem północy. Smile
Jechało się nawet całkiem , całkiem...4,5h, dopiero gdzieś w Bremen zrobiło się jakoś tak inaczej...a na moim hutorze śnieg.. Smile

,,,o..rozminęłam się z Iberte. Żyję i jest fajnie, nawet deszcz mi humoru nie zepsuje ..zresztą, lubię deszcz, ale ciepły..coś jak Chopen skomponował w "Walcy deszczu"

Musisz na kwarantanne?

Roksa masz dobra pamiec Smile

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Fellah - 08-03-2021

A coz to, poniedzialek, Dzien Kobiet, a starowinki zajmuja sie badaniem mitologii ferdydurke?!
Dobrej zabawy pierdolki i wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 08-03-2021

Dziewczynom szczegolnie milego dnia zycze...

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 08-03-2021

Dzięki, dzięki Panowie i dbajcie o to, żeby nie mieć... "przerąbane"

https://youtu.be/xFigrJT8HTc

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 08-03-2021

(08-03-2021, 13:43)Traffka napisał(a): Dzięki, dzięki Panowie i dbajcie o to, żeby nie mieć... "przerąbane"

https://youtu.be/xFigrJT8HTc

Alternatywa jest duza lazienka, bo bedzie „ lyso“...

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Roksolana - 08-03-2021

...ja również dziękuję za życzenia.
Traffka, super te dzieciaki, przy okazji obejrzałam jeszcze inne filmiki, komiczne jak opowiadają kto to mężczyzna i dżentelmen.
U mnie słoneczko i bardzo ładna pogoda istnie wiosenna.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 09-03-2021

Ja niestety spoznione, ale za to bardzo serdeczne zyczenia przesylam paniom.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 09-03-2021

Spoznic to sie mozna na autobus...
Na pociag tez mozna....
W czasie wojny, to i randke mozna pozniej przyjsc...
Zyczenia sklada sie na czas albo wcale...
Tak kiedys uczono w przyzwoitych domach.

Caluski i dwie rybie luski z Wybrzeza.

Ferdydurke ,
co z Twoim szczepieniem?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 09-03-2021

He, he a ja wczoraj podziękowałam "Panom" za życzenia, biorąc mylnie tranwestytę-zośke za Ferdydurke.
Wszystko przez to, że ta ponura postać ma taki sam awatar jak Ferdy, a ja w aucie na czerwonych światłach (bez okularów)
rzuciłam tylko okiem na wpisy.

Dobrze zatem, że Ferdydurke te życzenia nachträglich zamieścił, bo w przeciwnym razie moje podziękowania dla Panów bylby nie ma miejscu.
Wiec nie marudź, @iberte, proszę....tylko oddychaj świeżym morskim powietrzem.

I nie wkładaj tego kagańca na twarz!!!

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 09-03-2021

Az sie wczoraj zdziwilem i pomyslalem sobie, ze masz Traffka ciezki dzien....
No ale brak okularow Cie usprawiedliwia.

Jedna rzecz jest dobra przez te Corone .
Za hotel place prawie 50% mniej.

Nie zakladam kaganca. Mam okazje pokazac jaki jestem ladny, to wykorzystam bezlitosnie.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Fellah - 09-03-2021

Zatem mamy tu jedna z kompletnych kretynek, ktora podczas jazdy, nie dosc ze slepa, to zamiast na ulice patrzec, to po forach lata, czyta kto co napisal i sama wpisy robi.

Ale w koncu z madrymi tez nie koresponduje.  Big Grin Big Grin Big Grin