![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Czesc Diego.Slyszalas nowa sensacje? Konia kuja,zaba noge podstawia. ![]() Slonina pisze,ze no wlasnie,poczytaj.Chodzi o Roksolane, ktora tu u nas napisala dosyc ostry komentarz.Poczytaj. Dzisiaj, 00:32 Szukaj postów Cytuj Post: #2325 Witam Was mili i sympatyczni forumowicze w słoneczna środę. A Wy wiecie, że piszę o Nas na innych forach ![]() Z pogardą i ironią naturalnie! Wszak "piękni i mądrzy" wywołują takie ekstremalne emocje, że ciężko o nich zapomnieć. Nawet jak się jest w lepszym, miodem płynącym świecie, he he PS.Kun by sie usmial i ja tez jak tu czytam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ze smiechu zjadlam calego mikolaja. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 13-02-2019 Zielonka ,daj namiary , poczytam chetnie o czym pisza cioteczki przyzwoiteczki ![]() Wieczorek, u mnie pachnie troche wiosna, zaczynam oddychac ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 13-02-2019 czesc helen, fajnie ze jestes (13-02-2019, 20:01)RENIA napisał(a): Czesc Diego.Slyszalas nowa sensacje? Konia kuja,zaba noge podstawia. ![]() ![]() ![]() (13-02-2019, 20:16)helen*** napisał(a): Zielonka ,daj namiary , poczytam chetnie o czym pisza cioteczki przyzwoiteczki u mnie jest zimno siedze pod kolderka elektryczna i jest mi zimno , jutro jade do szczecina, ciesze sie , ze poodycham polskim powietrzem RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 13-02-2019 Diego u mnie bylo dosc w miare, pierwszy raz w tym roku pracowalam w ogrodzie , stare liscie musialam poprzatac, ale w piatek ma byc ok.18° , to chiba jakiegos grila zrobie ? ![]() Przyjemnej , szerokiej drogi Diego ![]() Diego mam duzo wspomnien, ale tutaj nie pisze, bo powiedza , ze bandzior jestem, ale z siostrami placzemy , ze smiechu, mama tylko glowa kreci, bo o polowie nie wiedziala jakie kochane dzieci miala ![]() Reniu, ja wiem kto to jest hubik to Lavenka i Diego999 Renia, Diego,a co wy tak brzydko witacie pana ? To nie jest napewno Lovenenek , tak mysle, za spokojny . Ja musze juz zmykac, tylko zerklam na chwile, w miare spokojnie jest . Trzymajcie sie ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 13-02-2019 oj chetnie poczytalabym chetnie poczytalabym o twoich przestepstwach, ja chetnie pisze o swoich przewinieniach, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 13-02-2019 Diego dwa lata temu tez napsocilysmy bardzo , stare i glupie , w ogrodzie straszylysmy stara Gerde, ona zawsze przyjezdza na swieta noc do ogrodu z latarka na glowie, jak gornik ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Renia, Diego,a co wy tak brzydko witacie pana ? To nie jest napewno Lovenenek , tak mysle, za spokojny .--pisze Helenka. Nikt mu nic zlego nie robi.Ja chce wiedziec kim byl na MP.Moze jakis moj dobry kolega? To ja wam powiem jak ja sie uczylam skakac na glowke.na plytkiej wodzie bo jeszcze nie umialam plywac.Mama jak zobaczyla moj brzuch podrapany zabrala mnie od razu do lekarza i dostalam zastrzyk.Mialam szlaban na basen,na cale wakacje. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 13-02-2019 ja spedzilam pol zycia w jeziorze, moja mama ciagle nas pilnowalazebysmy sie nie potopili, cuda sie dzialy nad tym jeziorem, (13-02-2019, 20:29)helen*** napisał(a): Diego u mnie bylo dosc w miare, pierwszy raz w tym roku pracowalam w ogrodzie , stare liscie musialam poprzatac, ale w piatek ma byc ok.18° , to chiba jakiegos grila zrobie ? dzieki helen, mam nadzieje , ze pociagi beda grzeczne i punktualne,popiszemy sobie w przyszlym tygodniu RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 13-02-2019 Reniu, nie daj sie ferdydurke wciagnac w dyskusje, ktora i tak sie z jego strony wulgaryzmami skonczy, biedak jest tak o wszystko zazdrosny,ze az go wykreca, on wie lepiej kim ja jestem kim byl moj tata i jaki ja mam zawod, niech mu bedzie, nie przeszkadza mi to , ktos o takiej niskiej kulturze i inteligencji nie zasluguje na moja uwage RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Diego,za te wpisy o mnie to on by drogo zaplacil ale ja sie poprostu wstydze,ze mam takich znajomych. Teraz znalez kogos z internetu to nie problem.Do tego jak mi pisze Facebook,zaostrzone sa kary za hejt. Ja bardzo uwaznie sledze co sie robi w tej walce z hejtowaniem i obrazaniem ludzi. To sie musi skonczyc. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 13-02-2019 (13-02-2019, 21:41)RENIA napisał(a): Diego,za te wpisy o mnie to on by drogo zaplacil ale ja sie poprostu wstydze,ze mam takich znajomych. Kobieto-w jakim Ty swiecie zyjesz?Kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie.Nie podoba Ci się?Zaskarz go.Kneblowanie to nie ta droga.A donosy to juz kompletne DNO! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Ronia,moj swiat jest calkiem realny.Kablowanie to bylo w czasie wojny.Teraz trzeba wszystkie patologiczne zachowania karac. To ty zejdz na ziemie i przestan paciorki klepac a rozgladnij sie gdzie zyjesz. Za komuny bylismy 100 lat za murzynami.Teraz mysle,ze roznica sie powiekszyla. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 13-02-2019 O Helen, ja tylko na wózek lece ![]() ![]() Ja tez o tym wozku marzylam ![]() To obie bedziemy na tym samym jechaly? ![]() Milo mi no nie powiem,wozek kojarzy mi sie tylko z robieniem dzieci ![]() wiadomo czlowiek juz nie jest pierwszej mlodosci,przyrzad posiadam i jest sprawny ![]() chociaz musze przyznac ze na stare lata,chcialem go tylko uzywac dla przyjemnosci ![]() no ale moge zrobic wyjatek moje Panie ,jak bede tak stal z boku i sie przygladal, to kto wie co sie wydarzy, byle by nie blizniaki to juz by bylo za duzo dla mnie ![]() no poczytam co tam sie wczoraj dzialo ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - hubik - 13-02-2019 Wiecie, zastanawiam sie od samego poczatku gdzie te wulgaryzmy "Ferdydurke"... Chyba ze slowo wulgaryzmy ma tutaj jakies inne znaczenie... Natknalem sie na bardziej wulgarne (wulgarne w klasycznym tego slowa znaczeniu) wypowiedzi w tym watku niz kolegi Ferdydurke... Nie pogrywam w zadne zgadywanki, sledze sobie komiczne klotnie i drapanie po oczach jak to robilem na MP kilka lat temu, nie udzielajac sie w nich specjalnie czesto. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 13-02-2019 (13-02-2019, 21:51)RENIA napisał(a): Ronia,moj swiat jest calkiem realny.Kablowanie to bylo w czasie wojny.Teraz trzeba wszystkie patologiczne zachowania karac. To ty zejdz na ziemie i przestan paciorki klepac a rozgladnij sie gdzie zyjesz. Twoje zachowanie jest patologiczne-mentalnosc Kalego! Moje paciorki i guzik ci do tego!Sama modl die do Fallusa-moze zablądzi i wysuszony tylek pobudzi do zycia? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 13-02-2019 W kamiennym kregu 2.0 RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 13-02-2019 (13-02-2019, 22:01)herbiherb napisał(a): W kamiennym kregu 2.0 Bądź bardziej na czasie, może Dynastia? ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 13-02-2019 Ronja,jestes agresywna i wulgarna,to nie moj styl.A ten Fallus,to bardzej tobie by sie przydal bo widze masz jakis syndrom niedopchniecia. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 13-02-2019 (13-02-2019, 21:57)hubik napisał(a): Wiecie, zastanawiam sie od samego poczatku gdzie te wulgaryzmy "Ferdydurke"... Chyba ze slowo wulgaryzmy ma tutaj jakies inne znaczenie... Natknalem sie na bardziej wulgarne (wulgarne w klasycznym tego slowa znaczeniu) wypowiedzi w tym watku niz kolegi Ferdydurke... Ferdydurke Ty nie obrażasz mnie, ale obrażasz moją matke! Kto daje swoją vaginę za kasę wyjaśniliśmy sobie już wcześniej! Ja znam procedury dawania licencji z ZAIKS-u baletnicom i każda musiała dać dupy, by otrzymać pozwolenie na pracę zagranicą! Byłaś q..wą, jesteś pr...ką i będziesz płatną dzi..ką. Gratuluję charakteru i konstrukcji psychicznej! Ja wiem, że tylko za zdrowie moich dzieci i wnuków, dałbym dupy. Ty dzieci nie masz, więc nie masz też wnuków, ty dawałaś, dajesz i będziesz dawała dla korzyści! Ferdydurke RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 13-02-2019 (13-02-2019, 22:07)RENIA napisał(a): Ronja,jestes agresywna i wulgarna,to nie moj styl.A ten Fallus,to bardzej tobie by sie przydal bo widze masz jakis syndrom niedopchniecia. TO jest twoj styl. Syndrom niedopchania,a nie niedopchniecia(jezeli juz) Faktycznie jestem wyglodzona-nikt mnie nie chce ![]() |