![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:47)Majami napisał(a): Ja nie marze , ja zyje i w nosie mamy co ludzie o nas pomyslą...hahahaha Majami, jak zwykle nie zrozumialas moich intencji, no trudno, twoja sprawa (30-10-2017, 12:32)Renia napisał(a): Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka. Ty krzyczalas glosno,ze na twoich thematach nie potrzeba moderatorow,wiec pozwol by kazdy mial takie samo prawo jak ty RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017 Sorki, że nie mogę z wami podyskutować, bo mam właśnie "moje dni", a stary ciągle chce się bawić w Indianina. Mówię wam. Straszne! RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:47)Majami napisał(a): Ja nie marze , ja zyje i w nosie mamy co ludzie o nas pomyslą...hahahaha Wyjatki potwierdzaja regule, czytaj ze zrozumieniem a jak nie rozumiesz to nie pisz , RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 30-10-2017 Pani Reniu, no a czemu to mam przytakiwac pani ze tylko inteligentny (i z miasta ) jest zdolny do milosci . Dlaczego my to ludzie ze wsi, bo jestesmy niezdolni kochac stare-sze panie ?. Mam moze teraz przysiac sie ze sie w pani zakocham, to pania udobrucham i tym sposobem poswiece sie ,zeby pozostali nie zostali zbanowani za ich poglady przez Fabka ? No to poprosze o ladne aktualne zdjecie, a nuz sie zdecyduje. RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 dzieki Leon, ze probujesz mnie ratowac, juz cie lubie RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 30-10-2017 dobra , dobra , a jestes tak jak pani Renia duzo starsza ode mnie ? RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:01)Leon 66 napisał(a): dobra , dobra , a jestes tak jak pani Renia duzo starsza ode mnie ? tak , chyba jestem sporo starsza od ciebie, dlatego cie lubie a nie kocham, nie jestem pedofilka RE: TO I OVO :-) - helen*** - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:32)Renia napisał(a): Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka. Reniu z Toba nie mozna dobrze ![]() Kto komu ubliza ? Ludzie maja prawo do wlasnego zdania. Nie zawracaj glowy fabkowi bez powodu! RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:09)zyta napisał(a):(30-10-2017, 11:41)Leon 66 napisał(a): ... wlula dupcie w gotowe,... Leon, ty ze wsi i biedny, jak mysz kościelna. Tam nic nie idzie wlulać. Tym bardziej Szanownej Pani Diego. Tobie to przecież jeszcze żenidło nie urosło. RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Szanowna pani Diego jest tez biedna jak mysz koscielna, urodzona w malym miasteczku, czyli pochodzi tez ze wsi, nie idzie , a ma tez juz pare latek, a jak Leonowi jeszcze zenidlo nie uroslo, to juz Leon nie wchodzi w rachube, bardzo mi przykro RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 Ci młodsi partnerzy najczesciej już też sa po pierwszych związkach i nie chca ryzykować kolejnego związku z którego pojawią sie dzieci. RE: TO I OVO :-) - helen*** - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:03)Diego10 napisał(a):(30-10-2017, 13:01)Leon 66 napisał(a): dobra , dobra , a jestes tak jak pani Renia duzo starsza ode mnie ? Diego ,a ja wole "kilka" lat mlodszego ![]() Teraz jest odpowiedni moment, a zeby o sobie pomyslec ![]() Ten chlopak o ktorym pisalas, to chyba byl nieswiadomy tego co robi , jeszcze dobrze nie dojrzal, nic nie uzyl , nie wyszalal sie , gdyby jeszcze nie mieli wspolnych dzieci ,to pol biedy ,ale troje , ma przechlapane ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Helen, kilka lat mlodszy ,jestem w stanie zrozumiec ale 10 lat i do tego 3 dzieci, to jest chore RE: TO I OVO :-) - helen*** - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:08)Diego10 napisał(a): Szanowna pani Diego jest tez biedna jak mysz koscielna, urodzona w malym miasteczku, czyli pochodzi tez ze wsi, nie idzie , a ma tez juz pare latek, a jak Leonowi jeszcze zenidlo nie uroslo, to juz Leon nie wchodzi w rachube, bardzo mi przykro Ze wsi ,czy z miasta w dzisiejszych czasach nie gra to roli, nie ma zacofania, po zatym smietanka przewaznie buduje sie ,za miastem, tam gdzie czyste zdrowe powietrze, natura. RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017 Ojtam, ojtam.. Młode chłopaki latają z naładowaną flintą, i chcą cały czas "bzzz-bzzzz", a stare cioty chcą zawsze "bzzz-bzzz", ale tutaj tylko młode chłopaki wchodzą w grę, bo oni wiedzą dokładnie, że nie tylko "bzzz-bzzz", ale i nową koszulę mi kupi. I, ładną spinkę do krawata. Zapłaci za kolację. Wykona każdą figurę. Nie trzeba pokazywać albumu ze znaczkami, albo zbioru płyt z rokandrolem, czy zapraszać na herbatkę, bo na dworze pada. Wszystko gwarantowane bez zbędnych dyskusji. Czy w gumiakach, czy nie, to nie ma żadnego znaczenia. A, młode? Tylko się obrażają. "Zanim coś powiesz - pomyśl." A, co tu myśleć? RE: TO I OVO :-) - helen*** - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:23)Diego10 napisał(a): Helen, kilka lat mlodszy ,jestem w stanie zrozumiec ale 10 lat i do tego 3 dzieci, to jest chore Oj tam bylo wiecej jak dziesiec, mozna powiedziec,ze jeszcze mlody synek, przyznam racje, ze to chore . RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 W takim zwiazku obie strony doskonale wiedzą czego chcą i własnie bez tych zbednych pitu pitu jest GIT. Wiedzą czego chca i wzajemnie sobie to dają , nie widze w tym nic gorszącego. Dulskie zawsze zgorszone ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:24)helen*** napisał(a):(30-10-2017, 13:08)Diego10 napisał(a): Szanowna pani Diego jest tez biedna jak mysz koscielna, urodzona w malym miasteczku, czyli pochodzi tez ze wsi, nie idzie , a ma tez juz pare latek, a jak Leonowi jeszcze zenidlo nie uroslo, to juz Leon nie wchodzi w rachube, bardzo mi przykro Helen, kazdy inteligentny czlowiek to wie, ale sa ludzie ktorzy gdzies sie zatrzymali i stoja ,i nie ruszaja sie ,chca zeby inni tak samo mysleli jak oni, dobrze ze mamy tu wolnosc slowa dla wszystkich RE: TO I OVO :-) - phoenix - 30-10-2017 (30-10-2017, 13:29)Majami napisał(a): W takim zwiazku obie strony doskonale wiedzą czego chcą i własnie bez tych zbednych pitu pitu jest GIT. A....czego chcą? I co to takiego to... zbędne pitu pitu? RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 hahahaaa |