![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 06-12-2018 Czuje się pokrzywdzona przez los ![]() Nie posiadam niczego z Ikei ![]() Byłam co prawda w dwóch tego typu sklepach , we Wrocławiu x 1 i w Kolonii x 1 . Niestety nie znalazłam tam nic co by mnie oczarowało ... RE: Udany Sex nie zna wieku. - Słoninka - 06-12-2018 Ale córkę oczarowało i ma aż 2 meble....które sama skręciła ![]() Nie wszystkim musi podobac się to samo. I całe szczęście że tak jest ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 06-12-2018 Mnie krecily meble z Bodzia i Black REd White, zaraz po upadku komuny w Polsce . Najfajniejsze byly te komunistyczne "golebniki "oczekiwane nawet pol roku w kolejce . ![]() Mowcie co chcecie ,piszcie co chcecie ,ale najlepsze meble sa wykonane wlasnorecznie z drzewa ![]() Szafa i lozko zrobione z palet ![]() Biurko i na nie lapcocik zamowiony z Chin ![]() Trzego jeszcze chciec ? Po rozwodzie wystarczy ,praktycznie i wygodnie . ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 06-12-2018 Jesooooooooooooooo ...tylko nie Bodzio !!!' RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 06-12-2018 Agata tez nie RE: Udany Sex nie zna wieku. - Unka - 07-12-2018 Iberte , znaczy sie ..naszym balaganem ? ![]() U Ciebie to niewiele jest do " porzadkowania" :p , u mnie mozna by sprobowac , ale po co? Ja tam lubie moj balagan , ale uwielbiam jak mnie ktos po wlosach myzia , takze chetnie poddam sie procedurze ![]() Nikt nie pisze , czy byl u niego Mikolaj ? ![]() Nie znam Agatki itp . , ale pamietam , ze rodzice kupili meble kuchenne w Cepeli ..takim folklorowym sklepie.Moj gust to nie byl . Te meble sluza komus do dzisiaj i sa niezniszczalne . Pamietam jak na poczatku mojego pobytu w Niemczech , bylam zaskoczona tymi ich " rupieciami" w domach . A to jakas zastawa po babci , szafa , figurki itd.. U nas sie wszystko wyrzucalo i kupowalo nowe . Teraz zaluje , ze nie mam nic po swoich przodkach ..zadnej pamiatki . Jakims cudem przetrwal jeden obraz babci , a namalowala ich mnostwo i jeszcze dwie rzezby . Leon , a Ty dalej malujesz ? RE: Udany Sex nie zna wieku. - Słoninka - 07-12-2018 Leon przerzucić się ponoć na...haft. Haftuje po kurpiowsku... ![]() U mnie był Mikołaj. Dostałam zamówione perfumy i...niezamówioną "piżamke" w kolorze czerwonym, szczegoly pominę.... [attachment=1279] RE: Udany Sex nie zna wieku. - Unka - 07-12-2018 (06-12-2018, 21:46)dziaczuk napisał(a): Mnie krecily meble z Bodzia i Black REd White, zaraz po upadku komuny w Polsce . Najfajniejsze byly te komunistyczne "golebniki "oczekiwane nawet pol roku w kolejce .Po rozwodzie , to ja chcialam wreszcie miec po swojemu ...nawet gdyby to mialy byc palety i skrzynki po mandarynkach . Pozbylam sie wszystkiego ze wspolnego mieszkania i dobrze ..nic nie powoduje wspomnien i mysli , ze nie tak mialo byc . Pamietam , ze kiedy maz sie wreszcie wyprowadzil , zamiast cieszyc sie , ze mam wielka szafe tylko dla siebie i takie tam , poczulam sie wsrod tego niby znajomego , zupelnie obco . Sloninko , no to pieknie . Nic tylko Mikolaj czeka na prezentacje . RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 07-12-2018 Dzien dobry.. masz racje Unka, czlowiek w pewnym wieku stwierdza ze chcialby miec cos co stalo w domu rodzicow , cos co przypomina ci czasy dziecinstwa i mlodosci . Wzielam sobie z domu po smierci ojca duzy wazon, w formie dzbana , u mamy stal od jej slubu, a sama dostala go od babci .Tata schowal go do szafy bo mu jä za bardzo przypominal . Mama uwielbiala go , pieknie wyglädal z kwaitami i bez , na wiosne wypelniony byl zawsze na maxa bzem. Pomimo ze miala jeszcze 3 siostry to ona go dostala w slubnym prezencie bo dla babci liczylo sie pragnienie . Mama pragnela, -siostry nie - Proste ! . Tez go lubie i tez czekalam w kolejce , az dostalam. Bez jest do dzisiaj moim ulubiencem pozostalo mi to z domu, musi byc co roku ,- teraz bedzie w mamy dzbanie . Wlasciwie nie jest na czasie i nadzwyczajnie piękny- tez nie , Jest einfach inny ,-staromodny- (Jugendstil ) ale zwiäzane sä z nim wspomnienia . Bardzo duzy z porcelany obsypany drobnym blyszczäcym maczkiem , Front zdobiä dwie duze porcellanowe roze i galäz z liscmie wokol szyi dzbana . Znajoma juz mnie molestowala zeby go odsprzedac ,- NIET ! Zdecydowanie pozostanie w rodzinie , zostawiam go sobie tak, dlugo az przekaze go (za male 20 lat ) mojej Edycie . Unka, maluje ,ale ostatnio przerzucilam sie na Kunsthandel . Mam oko i räczke do obrazow, wysiaduje godzinami w necie , szukam, sprawdzam , kupuje i sprzedaje .Sledze aukcje , siedze na eBay-u. Wyobrazcie sobie ze udalo mi sie w listopadzie sprzedac obraz von Martha Cunz do Luzern CH ,- za 3000 !!! Chcialam 4, uhandlowalismy sie ostatecznie na 3 . ![]() Osobiscie go nawet zawiozlam . Mozecie mi mowic Szpryciula ! Prosiaczku, nie jestes aby zielony ? he, he.. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Słoninka - 07-12-2018 Leon, jesteś po operacji zmiany płci? Udała się? Jaki masz rozmiar BH ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Traffka - 07-12-2018 Dla fascynatow prania kota w kiblu chcialoby sie powiedziec O ludzka naiwnosci http://forum.gazeta.pl/forum/w,89075,124355221,124355221,Przepis_na_pranie_kota_bez_stresu_i_ran_drapanych.html RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 07-12-2018 (07-12-2018, 17:43)Słoninka napisał(a): Leon, jesteś po operacji zmiany płci? Prosiaczku, a co Ci do mojego BH ?, uwazaj jak cie jakis Metzger dorwie, po jego operacji,- bedziesz pospolitä wedlinä, - zapytam wtedy jestes : parowka czy slonina ? RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 07-12-2018 Traffka Nie fascynowalo mnie nigdy pranie kotöw ,- Wdowie teksty byly dla mnie z reguly - elokwentne byle co -o byle czym . Sorry wdowi milosnicy . ![]() Wole juz jak ktos ma wiedze na jakis temat , albo prawdziwy dowcip, blyskotliwosc i glebie . Lubie czytac Iberte- ma dusze cynicznego poety. Ferdydurke kompetentnego urzednika panstwowego u ktorego wszystko jest , albo natychmiast moze byc podparte dowodami ![]() Najfajniej jednak czytalo sie ... Juz zapomnialam jaki miala nik , dziewczyna z MP- Avatar :obrazek Baby- Jagi przy studni czy cus.).-pamieta ktos? Tak dowcipne teksty pisane pieknym polskim - trafia sie rzadko . Prawdziwy talent . Moze dlatego ze mam slabosc do komedii i dramatow . RE: Udany Sex nie zna wieku. - Słoninka - 07-12-2018 Ja już jestem Słoninka. I to bynajmniej nie jakaś pospolita. Twoje BH interesuje mnie "troszku" ![]() Chciałam porównać z Diego i swoim i...ogłosić wyniki ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Leon 66 - 07-12-2018 Wygralas ! RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 07-12-2018 (07-12-2018, 18:44)Leon 66 napisał(a): Najfajniej jednak czytalo sie ... to nie byla czasem dins ? ja bardzo lubilam wlasnie ja czytac RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 07-12-2018 Iberte ma dusze poety? Co za paszkwil!!! Istota ludzka sklada sie z duszy i ciala. Dusza to wszystkie wzniosle filozofie, a jedynie cialo ma zabawe. Leon. pozwol mi zyc... Jezeli Ferdydurke zostanie urzednikiem,to nastapi masowa deportacja Polakow. Koniec z samchodami na polskich tablicach,urlopow macierzynskich i zachodzenia w ciaze.... Leon, co Ty wypisujesz? U mnie byla Mikolajka. Dobrze wychowana(posprzatala po sobie) RE: Udany Sex nie zna wieku. - ferdydurke - 07-12-2018 (06-12-2018, 14:07)iberte napisał(a): Unka,iberte ja nie muszę " oddychać z ulgą " Ja wiem co lubię i czego nie lubie. Nie potrzebuje aprobaty dla mojego gustu, a dezaprobata mnie nie wnerwia. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 07-12-2018 (07-12-2018, 22:44)ferdydurke napisał(a):(06-12-2018, 14:07)iberte napisał(a): Unka,iberte ja nie muszę " oddychać z ulgą " Ja wiem co lubię i czego nie lubie. Nie potrzebuje aprobaty dla mojego gustu, a dezaprobata mnie nie wnerwia. Gdybysmy pisali o Twoim guscie, to bym sobie ulzyl ![]() Mowa byla o kobiecie ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ferdydurke - 07-12-2018 (07-12-2018, 18:44)Leon 66 napisał(a): Najfajniej jednak czytalo sie ...Bardzo dobre pióro na MP miała Prowincjonalna, tylko ona miała avatar pewnej sieci pralni chemicznej, ale pióro i umysł były 1A! ![]() ![]() |