![]() |
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331) |
RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - phoenix - 31-08-2017 Czesc Helen, ja chcesz moge byc Zielonka ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - helen*** - 02-09-2017 (31-08-2017, 02:06)phoenix napisał(a): snilo mi sie, ze ktoz za mna tesknil, ale moze to tylko....Albtraum? Cus czuje,ze Sabciu wrocil ?! ![]() Wiek by sie zgadzal ,imie tez. ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Gosiek276 - 07-09-2017 Dobry wieczor...Witam wszystkich ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - phoenix - 08-09-2017 Tutaj wszyscy są....nieszkodliwi. Ale nie daj Boże że ktoś ugryzie -----> gangrena murowana ![]() ![]() ![]() Witaj Gosiek. Znasz może panią dr Puchalski w Essen? RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Gosiek276 - 08-09-2017 Serwusik Phoenix....tak,znam,jestem jej pacjentka ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Majami - 08-09-2017 haha Gosiek , widze że trafiłas jak po kłebuszku. Witam ponownie ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Gosiek276 - 08-09-2017 Serwusik...ano jakos dotarlam,choc zajelo mi to wiele czasu.Musze przyznac,ze brakowalo mi klepania w klawisze i zasmiewania sie do lez.Brakowalo mi niektorych osob,ktore wiele dla mnie znaczyly i o ktorych nie zapomnialam. Jeszcze sie tu gubie,wszystko jest dla mnie nowe .... ![]() Fajnie jest zobaczyc znane nicki. Pozdrawiam cieplutko,zycze przyjemnego wieczoru. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Flo-Florcia - 08-09-2017 Cześć Gosiu z Prudnika . Fajnie , że jesteś , coraz więcej fajnych ludzi tu zagląda. Jesteś tu z Luki czy bez ? jeśli to zbyt osobiste pytanie , to sorry. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Gosiek276 - 09-09-2017 Witaj Florciu... ![]() Jesli pytasz czy Luki jest tutaj na Forum to odpowiedz brzmi NIE albo jeszcze nie. TAK - jesli pytasz czy jestesmy razem.Biedaczek jakos znosi moj diabelski charakterek. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renia - 18-09-2017 Witaj Gosiek.Wpadlas jak po ogien i co? Byla Dins,byl Wit i ainuna i przywitali sie i znikli.Moze ty mi wyjasnic co sie dzieje,ze nie zastajecie tu z nami.Co wam sie nie podoba? No musi byc jakis powod,ze mimo tylu starych znajomych,nie chcecie tu zostac.Nie moge sobie tego wytlumaczyc.Czy cos z nami nie tak? RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Leon 66 - 24-09-2017 Byli i sie zmyli. Tez patrze po tematach zeby popisac, intelektualnie podyskutowac. Niestety nie znajduje nic gdzie moglbym na dluzej zawisnac . Pan Fabek skasowal kilka tematow , po przeczytaniu tekstow myslalem ze , o ! : fajny temat , tu moge sie poudzielac . Niestety z niewiadomego mi powodu , temat zostal uznany za niestosowny i zamkniety . Czemu ? Czyli co , ten sam rygor co na owczesnym Mp , no i kto to lubi ? . Milego, byli MP-owcy , sledzicie, albo idziecie na dzisiejsze wybory ? RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Neeq - 04-10-2017 Witam wszystkich. Otóż jestem "Neeq" i zostałem zaproszony do współpracy na forum jako Moderator. Nie wszyscy niestety dobrze przyjęli, że pojawia się w końcu ktoś kto będzie pełnił opiekę nad forum. Mam nadzieje, że z czasem osoby te się do mnie przekonają. Moimi zainteresowaniami jest Informatyka (ogólnie) a szczegółowo bardziej to programowanie web. Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało, odpowiem jeżeli będą według mnie "normalne". Pozdrawiam. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - iberte - 04-10-2017 Witaj Neeg. Milo, ze sie z nami przywitales. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Neeq - 04-10-2017 Witaj iberte, otóż tak zrobiłem to w odpowiednim dla siebie momencie ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Flo-Florcia - 06-10-2017 Witam nowego modera, a ja niestety nie rozumiem w/w fragmentu zdania :" Nie wszyscy niestety dobrze przyjęli, że pojawia się w końcu ktoś kto będzie pełnił opiekę nad forum. " W końcu ? Toż my mamy modera i niejednego : jest Freddy (od 50 +) Fabek , Anita ... itd. Myślę , że bardziej potrzebni są tu userzy , bo to forum zamiera . Może przydasz się , jeśli potrafisz kulturalnie dyskutować . Może jakieś ciekawe tematy zaproponujesz? Do zamiatania, to tu pola nie widzę, było zgłosić się wcześniej na MP, tam nie było komu sprzątać w odpowiednim momencie. Właściciele zapłacili sporo za wątki nacjonalistyczne , no i forum zlikwidowano , jak wszystkim wiadomo. A tak w ogóle niezbyt miło się zaprezentowałeś , więc się nie dziw , że nie było gratulacji i aplauzu. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Botch - 07-10-2017 Witam serdecznie. Z tej strony Adrian (Botch) z Bremerhaven. Pozdrawiam RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Majami - 08-10-2017 Witam Adrian ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 08-10-2017 (07-10-2017, 23:50)Botch napisał(a): Witam serdecznie. Z tej strony Adrian (Botch) z Bremerhaven. Pozdrawiam Serdecznie witamy na forum. Zapraszamy do pisania i częstego odwiedzania ![]() Pozdrawiam. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ferdydurke - 09-10-2017 (04-10-2017, 22:40)Neeq napisał(a): Witam wszystkich. Otóż jestem "Neeq" i zostałem zaproszony do współpracy na forum jako Moderator. Nie wszyscy niestety dobrze przyjęli, że pojawia się w końcu ktoś kto będzie pełnił opiekę nad forum. Mam nadzieje, że z czasem osoby te się do mnie przekonają. Moimi zainteresowaniami jest Informatyka (ogólnie) a szczegółowo bardziej to programowanie web. Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało, odpowiem jeżeli będą według mnie "normalne". Pozdrawiam. No skoro już tu jesteś i jesteś specjalistą od programowania web, to może tobie uda się zorganizować ten portal w ten sposób, by kolejne wpisy do różnych osób były osobnymi postami, a nie jednolitym tekstem, gdzie trudno się odnaleźć. Ja życzyłbym sobie by była jednoznaczna cezura pomiędzy mojimi postami do X i do Y, oraz Z. Zyczyłbym sobie, by moje trzy różne posty były traktowane jako trzy posty, a nie jeden post. Masz okazję wykazać się swoimi kwalifikacjami. Powodzenia! ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - egle - 09-10-2017 (09-10-2017, 01:07)ferdydurke napisał(a):(04-10-2017, 22:40)Neeq napisał(a): Witam wszystkich. Otóż jestem "Neeq" i zostałem zaproszony do współpracy na forum jako Moderator. Nie wszyscy niestety dobrze przyjęli, że pojawia się w końcu ktoś kto będzie pełnił opiekę nad forum. Mam nadzieje, że z czasem osoby te się do mnie przekonają. Moimi zainteresowaniami jest Informatyka (ogólnie) a szczegółowo bardziej to programowanie web. Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało, odpowiem jeżeli będą według mnie "normalne". Pozdrawiam. Mnie tez to drazni... trudno sie w tym rozczytac... |