Nasze-Niemcy.pl
TO I OVO :-) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473)

RE: TO I OVO :-) - phoenix - 30-10-2017

ferdydurke....
żeby czymś grzeszyc trzeba TO najpierw mieć  Tongue

Statystycznie długość męskiego penisa wynosi w wzwodzie 13,12cm
Co z tego?
Penis Kowalskiego mierzy 18cm, ale  Nowaka....8,25cm.

Idź do Nowakowej i powiedz jej o danych... GUS   Big Grin Big Grin Big Grin

RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 30-10-2017

Zielonka przeprowadzać badania nt : "Jak długość penisa wpływa na długość małżeństwa"

RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017

(29-10-2017, 21:44)Renia napisał(a): Koiety sie lepiej "trzymaja",dbaja o siebie sa aktywne a mlody chlopak ja wiecej rajcuje jak pan i wladca na kanapie z pilotem w reku.Moj rekord to 18 lat mlodszy ale kudy mi  tam do tej pary.
Emmanuel Macron i Brigitte Macron ( 23 lata roznicy) po Romeo i Julii,najlepsza para zakochanych na swiecie.

Reniu, to jest wbrew naturze, stare , pomarszczone babsko i mlody sliczny chlopak, be, dlatego nie jest to zjawisko nagminne, bo mlodzi chlopcy w koncu tez dochodza do wniosku, ze mloda piekna i zdrowa na cielei umysle kobieta moze im dac to za czym oni tesknia, rodzine , dzieci, stare baska im tego nie dadza i mysle ze to zjawisko stara baba -mlody chlopak nie przyjmnie sie na stale, 

Reniu, to jest ciezki grzech niszczyc komus mlodosc, mlodym jest sie tylko raz

Ciekawe czy ten uroczy 40-letni Emmanuel tez naciera swoją ukochaną żonke-emerytke tym.. kremikiem z Amazon, co to nam nasza specjalistka od organów reklamowala? Tongue Big Grin

RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017

Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku )
Wielu młodszych facetów wiąże się ze starszymi partnerkami uwazając rówieśniczki za niedojrzałe emocjonalnie.

(30-10-2017, 10:49)Majami napisał(a): Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku )
Wielu młodszych facetów wiąże się ze starszymi partnerkami uwazając rówieśniczki za niedojrzałe emocjonalnie.

Ja takich par w swoim otoczeniu na szczęście nie mam. 
Dla mnie stara kobieta wiazaca się z  "synkiem" jest niedojrzała.
Ale pozostawiam prawo do odmiennych poglądów i do szczęścia polegającego na rozmowie bez słów i pieszczot  bez dotyku, każdemu kogo to...."rajcuje"  Big Grin

(30-10-2017, 10:49)Majami napisał(a): Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku )

mezczyzni sa wzrokowcami, to nie jest wazne czy kobieta jest dojrzala emocjonalnie czy nie , oni chca posiadac, tak posiadac wylacznie  mloda , piekna i niekoniecznie wyksztalcona kobiete, to jest roznica , czy sie dotyka cialo mlode czy juz takie po 40 , czy ma sie przy sobie mloda i niepomarszczona buzkie, czy twarz pobruzdzona zmarszczkami, dlatego takie zwiazki nie sa zwiazkami czestymi

RE: TO I OVO :-) - Renia - 30-10-2017

Mlodosc to nie patent na szczescie.Najwazniejsze,zeby nadawac na tej samej fali.
Brigitte i Emmanuel to prawdziwa milosc ponad wszystko.To nie przelotny kaprys ale cos naprawde prawdziwego.
To trwa juz lata i tak bedzie zawsze. Taka milosc nie zdarza sie wsrod prostych ludzi.To juz jet wyzsza klasa,dlatego nie jest zrozumiala przez pewne srodowiska.

RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 30-10-2017

Diego mylisz sie , ktory" mlody sliczny chlopak" chce sie zwiazac z kobieta ktora jest 30-40 lat starsza ?
Napewno nie sliczny i napewno nie za madry. Tacy znajda lekko rowiesniczke , albo nawet mlodsza .
Widzialem wielokrotnie w mediach takie pary. Z reguly ta o wiele starsza ma juz dom , kapital albo jakas pozycje . On zas wlula dupcie w gotowe, przymykajac oczy na jej zwiotczala skore i starczy wyglad. Owszem zaklinaja sie ze kochaja, ale co to za kochanie ? .Sex mozna miec, ale jak juz stajesz przed ksiedzem , znaczy ze chcesz dziedziczyc.

http://www.rp-online.de/panorama/leute/spanien-feiert-die-schraege-hochzeit-der-herzogin-von-alba-aid-1.2245562

Leon to jest dalszy aspekt takich zwiazkow, ja rozpatruje aspekt emocjonalny, zakladajac ze ta stara baba jest biedna jak mysz koscielna,

(30-10-2017, 11:27)Renia napisał(a): Mlodosc to nie patent na szczescie.Najwazniejsze,zeby nadawac na tej samej fali.
Brigitte i Emmanuel  to prawdziwa milosc ponad wszystko.To nie przelotny kaprys ale cos naprawde prawdziwego.
To trwa juz lata i tak bedzie zawsze. Taka milosc nie zdarza sie wsrod  prostych ludzi.To juz  jet wyzsza klasa,dlatego nie jest zrozumiala przez pewne srodowiska.

Reniu, musisz ze strasznie biednej rodziny pochodzic ze takie texty rzucasz, milosc jest uczuciem ktore  zapala sie w stosunku do drugiej osoby poniewaz ta osoba zewnetrzniie dla tej drugiej osoby bardzo atrakcyjna jest, milosc nie jest uczuciem ktore mozna sterowac ,ono jest po prostu i to nie ma nic wspolnego, czy masz pieniadze czy nie 

(30-10-2017, 11:41)Leon 66 napisał(a): Diego mylisz sie , ktory" mlody sliczny chlopak" chce sie zwiazac z kobieta ktora jest 30-40 lat starsza ?
Napewno nie sliczny i napewno nie za madry. Tacy znajda  lekko rowiesniczke , albo nawet  mlodsza .
Widzialem wielokrotnie  w mediach takie pary. Z reguly ta o wiele starsza ma juz dom , kapital albo jakas pozycje . On zas wlula dupcie w gotowe, przymykajac oczy na jej zwiotczala skore i starczy wyglad. Owszem zaklinaja sie ze kochaja, ale co to za kochanie ? .Sex mozna miec, ale jak juz stajesz przed ksiedzem , znaczy ze chcesz dziedziczyc.

http://www.rp-online.de/panorama/leute/spanien-feiert-die-schraege-hochzeit-der-herzogin-von-alba-aid-1.2245562

chcialam dalej napisac ze cwane fujary wchodza w zwiazki ze strauchami, bo maja nadzieje ze te szybko umra a oni beda dziedziczyc, czasami pomogaja w zejsciu  

Reniu, mlodosc to patent na bezgraniczna nieokiezana milosc, i to jest takie piekne, w tym momencie gdy zkaladamy rodzine i sprowadzamy dzieci na swiat, pozostawiamy za soba to dzika mlodosc i zaczynamy ponosic odpowiedzialnosc, wspolna odpowiedzialnosc za istoty ,ktore sa nam najdrozsze na swiecie, dzieci, dalej , jezeli potrafisz , dospiewaj sobie sama

Mowicie o ludziach,ze swojego srodowiska.Niedopuszczacie mysli,ze sa inni,inteligentni,z charyzma,wyksztalceni  i z charakterem. Jezeli oni decyduja sie na kobiete starsza to decyzja ta jest swiadoma. Sa ,ludzie madrzy a taki napewno nie jest biedny.Kobieta starsza to niekoniecznie stara baba z waszej wsi  a zadbana i elegancka kobieta,swiadoma swojego wdzieku i charyzmy. Czyli,wyzsza polka. Smile

RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017

(30-10-2017, 11:41)Leon 66 napisał(a): ... wlula dupcie w gotowe,...

A, co to jest?

(30-10-2017, 12:07)Renia napisał(a): Mowicie o ludziach,ze swojego srodowiska.Niedopuszczacie mysli,ze sa inni,inteligentni,z charyzma,wyksztalceni  i z charakterem. Jezeli oni decyduja sie na kobiete starsza to decyzja ta jest wiadoma. Sa ,ludzie madrzy a taki napewno nie jest biedny.Kobieta starsza to niekoniecznie stara baba z waszej wsi  a zadbana i elegancka kobieta,swiadoma swojego wdzieku i charyzmy. Czyli,wyzsza polka. Smile

Reniu ,zamilcz, wstyd mi za ciebie, widzialas moje zdjecie, trzymam sie super ale nie uwazam sie za mloda kobiete i w zyciu nie zdecydowalabym sie wiazac z chlopakiem o 18 lat mlodszym ode mnie, to zakrawa mi pedofilia kaziorodctwem,

Reniu, wlasnie ludzie inteligentni nie wchodza w takie zwiazki, a juz ludzie inteligenti i bogaci wiedza o co w tym wszystkim biega, Leon ci to wyjasnil dokladnie

RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017

(30-10-2017, 12:13)Diego10 napisał(a): ...pedofilia kaziorodctwem,
"Kazio", to pewnie jakiś nowy user? Gdzie on?

Reniu!
Twoje podejscie do zycia i ludzi jest chore, nie wiem dlaczego i nie chce tego wiedziec jezeli gardzisz ,tak wnioskuje z twoich wypowiedzi ludzmi pochodzacymi ze wsi , to jeszcze bardziej mnie to martwi, w taki czy inny sposob wszyscy pochodzimy ze wsi czy z lasu bo kiedys miast nie bylo, a nasi przodkowie juz istnieli, wiec to pochodzenie czy z miasta czy ze wsi nie ma znaczenia bo wszyscy wywodzimy sie z jakis chaszczy

Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka.

Reniu, to ze nie podzielam twojego zdania, nie znaczy ze ci ublizam

poza tym ja sie fabka nie boje, najwyzej wyrzuci mnie z forum, no trudno, nie beda mnie wiecej paluszki swedzialy zeby z toba dyskutowac

A ja z moim partnerem uzgodniliśmy intercyzę . Bo ani ja biedna , ani on gołodupiec.
Dziedziczą nasze dzieci.

No i ten tyłek jeszcze mam spoko niepomarszczony Tongue

Reniu,gdybym miala twoj sposob podejscia do milosci i mezczyzn ,to bym poszla nad stawek pelen zab i lapalabym te zaby i calowala w pyszczek, moze ktoras sie zamieni w pieknego ksiecia, ktory cie porwie do swego palacu, ozeni sie z toba i bedziesz ksezna albo krolowa, zrob tak, w koncu sie wyrwiesz z tego marazmu w ktorem teraz zyjesz

(30-10-2017, 12:40)Majami napisał(a): A ja z moim partnerem uzgodniliśmy intercyzę . Bo ani ja biedna , ani on gołodupiec.
Dziedziczą nasze dzieci.

No i ten tyłek jeszcze mam spoko niepomarszczony Tongue

ale 50 na karku, o czym ty jeszcze marzysz dziewczyno

(30-10-2017, 12:32)Renia napisał(a): Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie  mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka.

Reniu,dziwie sie tej twojej wypowiedzi, bo o ile dobrze pamietam to wlasnie ty walczylas o wolnosc wypowiedzi, ateraz ty osobiscie straszysz mnie fabkiem,hm

Ja nie marze , ja zyje i w nosie mamy co ludzie o nas pomyslą...hahahaha
Bo z 50-tka na karku tez można żyć. No chyba że nie ??? Wtedy masz problem , bo według twoich pogladów powinnac z honorem zakończyć żywot.
Znam pary które po 70-tce uprawiają satysfakcjonujacy sex i świetnie się dogadują.