![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - phoenix - 30-10-2017 ferdydurke.... żeby czymś grzeszyc trzeba TO najpierw mieć ![]() Statystycznie długość męskiego penisa wynosi w wzwodzie 13,12cm Co z tego? Penis Kowalskiego mierzy 18cm, ale Nowaka....8,25cm. Idź do Nowakowej i powiedz jej o danych... GUS ![]() ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 30-10-2017 Zielonka przeprowadzać badania nt : "Jak długość penisa wpływa na długość małżeństwa" RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (29-10-2017, 21:44)Renia napisał(a): Koiety sie lepiej "trzymaja",dbaja o siebie sa aktywne a mlody chlopak ja wiecej rajcuje jak pan i wladca na kanapie z pilotem w reku.Moj rekord to 18 lat mlodszy ale kudy mi tam do tej pary. Reniu, to jest wbrew naturze, stare , pomarszczone babsko i mlody sliczny chlopak, be, dlatego nie jest to zjawisko nagminne, bo mlodzi chlopcy w koncu tez dochodza do wniosku, ze mloda piekna i zdrowa na cielei umysle kobieta moze im dac to za czym oni tesknia, rodzine , dzieci, stare baska im tego nie dadza i mysle ze to zjawisko stara baba -mlody chlopak nie przyjmnie sie na stale, Reniu, to jest ciezki grzech niszczyc komus mlodosc, mlodym jest sie tylko raz RE: TO I OVO :-) - phoenix - 30-10-2017 Ciekawe czy ten uroczy 40-letni Emmanuel tez naciera swoją ukochaną żonke-emerytke tym.. kremikiem z Amazon, co to nam nasza specjalistka od organów reklamowala? ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku ) Wielu młodszych facetów wiąże się ze starszymi partnerkami uwazając rówieśniczki za niedojrzałe emocjonalnie. RE: TO I OVO :-) - phoenix - 30-10-2017 (30-10-2017, 10:49)Majami napisał(a): Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku ) Ja takich par w swoim otoczeniu na szczęście nie mam. Dla mnie stara kobieta wiazaca się z "synkiem" jest niedojrzała. Ale pozostawiam prawo do odmiennych poglądów i do szczęścia polegającego na rozmowie bez słów i pieszczot bez dotyku, każdemu kogo to...."rajcuje" ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 10:49)Majami napisał(a): Takich par jak Brigitte i Emmanuel jest wiecej. To są normalne zwiazki , sama mam takich kilka ( no może z nie az taką różnica wieku ) mezczyzni sa wzrokowcami, to nie jest wazne czy kobieta jest dojrzala emocjonalnie czy nie , oni chca posiadac, tak posiadac wylacznie mloda , piekna i niekoniecznie wyksztalcona kobiete, to jest roznica , czy sie dotyka cialo mlode czy juz takie po 40 , czy ma sie przy sobie mloda i niepomarszczona buzkie, czy twarz pobruzdzona zmarszczkami, dlatego takie zwiazki nie sa zwiazkami czestymi RE: TO I OVO :-) - Renia - 30-10-2017 Mlodosc to nie patent na szczescie.Najwazniejsze,zeby nadawac na tej samej fali. Brigitte i Emmanuel to prawdziwa milosc ponad wszystko.To nie przelotny kaprys ale cos naprawde prawdziwego. To trwa juz lata i tak bedzie zawsze. Taka milosc nie zdarza sie wsrod prostych ludzi.To juz jet wyzsza klasa,dlatego nie jest zrozumiala przez pewne srodowiska. RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 30-10-2017 Diego mylisz sie , ktory" mlody sliczny chlopak" chce sie zwiazac z kobieta ktora jest 30-40 lat starsza ? Napewno nie sliczny i napewno nie za madry. Tacy znajda lekko rowiesniczke , albo nawet mlodsza . Widzialem wielokrotnie w mediach takie pary. Z reguly ta o wiele starsza ma juz dom , kapital albo jakas pozycje . On zas wlula dupcie w gotowe, przymykajac oczy na jej zwiotczala skore i starczy wyglad. Owszem zaklinaja sie ze kochaja, ale co to za kochanie ? .Sex mozna miec, ale jak juz stajesz przed ksiedzem , znaczy ze chcesz dziedziczyc. http://www.rp-online.de/panorama/leute/spanien-feiert-die-schraege-hochzeit-der-herzogin-von-alba-aid-1.2245562 RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Leon to jest dalszy aspekt takich zwiazkow, ja rozpatruje aspekt emocjonalny, zakladajac ze ta stara baba jest biedna jak mysz koscielna, (30-10-2017, 11:27)Renia napisał(a): Mlodosc to nie patent na szczescie.Najwazniejsze,zeby nadawac na tej samej fali. Reniu, musisz ze strasznie biednej rodziny pochodzic ze takie texty rzucasz, milosc jest uczuciem ktore zapala sie w stosunku do drugiej osoby poniewaz ta osoba zewnetrzniie dla tej drugiej osoby bardzo atrakcyjna jest, milosc nie jest uczuciem ktore mozna sterowac ,ono jest po prostu i to nie ma nic wspolnego, czy masz pieniadze czy nie (30-10-2017, 11:41)Leon 66 napisał(a): Diego mylisz sie , ktory" mlody sliczny chlopak" chce sie zwiazac z kobieta ktora jest 30-40 lat starsza ? chcialam dalej napisac ze cwane fujary wchodza w zwiazki ze strauchami, bo maja nadzieje ze te szybko umra a oni beda dziedziczyc, czasami pomogaja w zejsciu Reniu, mlodosc to patent na bezgraniczna nieokiezana milosc, i to jest takie piekne, w tym momencie gdy zkaladamy rodzine i sprowadzamy dzieci na swiat, pozostawiamy za soba to dzika mlodosc i zaczynamy ponosic odpowiedzialnosc, wspolna odpowiedzialnosc za istoty ,ktore sa nam najdrozsze na swiecie, dzieci, dalej , jezeli potrafisz , dospiewaj sobie sama RE: TO I OVO :-) - Renia - 30-10-2017 Mowicie o ludziach,ze swojego srodowiska.Niedopuszczacie mysli,ze sa inni,inteligentni,z charyzma,wyksztalceni i z charakterem. Jezeli oni decyduja sie na kobiete starsza to decyzja ta jest swiadoma. Sa ,ludzie madrzy a taki napewno nie jest biedny.Kobieta starsza to niekoniecznie stara baba z waszej wsi a zadbana i elegancka kobieta,swiadoma swojego wdzieku i charyzmy. Czyli,wyzsza polka. ![]() RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017 (30-10-2017, 11:41)Leon 66 napisał(a): ... wlula dupcie w gotowe,... A, co to jest? RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:07)Renia napisał(a): Mowicie o ludziach,ze swojego srodowiska.Niedopuszczacie mysli,ze sa inni,inteligentni,z charyzma,wyksztalceni i z charakterem. Jezeli oni decyduja sie na kobiete starsza to decyzja ta jest wiadoma. Sa ,ludzie madrzy a taki napewno nie jest biedny.Kobieta starsza to niekoniecznie stara baba z waszej wsi a zadbana i elegancka kobieta,swiadoma swojego wdzieku i charyzmy. Czyli,wyzsza polka. Reniu ,zamilcz, wstyd mi za ciebie, widzialas moje zdjecie, trzymam sie super ale nie uwazam sie za mloda kobiete i w zyciu nie zdecydowalabym sie wiazac z chlopakiem o 18 lat mlodszym ode mnie, to zakrawa mi pedofilia kaziorodctwem, Reniu, wlasnie ludzie inteligentni nie wchodza w takie zwiazki, a juz ludzie inteligenti i bogaci wiedza o co w tym wszystkim biega, Leon ci to wyjasnil dokladnie RE: TO I OVO :-) - zyta - 30-10-2017 (30-10-2017, 12:13)Diego10 napisał(a): ...pedofilia kaziorodctwem,"Kazio", to pewnie jakiś nowy user? Gdzie on? RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Reniu! Twoje podejscie do zycia i ludzi jest chore, nie wiem dlaczego i nie chce tego wiedziec jezeli gardzisz ,tak wnioskuje z twoich wypowiedzi ludzmi pochodzacymi ze wsi , to jeszcze bardziej mnie to martwi, w taki czy inny sposob wszyscy pochodzimy ze wsi czy z lasu bo kiedys miast nie bylo, a nasi przodkowie juz istnieli, wiec to pochodzenie czy z miasta czy ze wsi nie ma znaczenia bo wszyscy wywodzimy sie z jakis chaszczy RE: TO I OVO :-) - Renia - 30-10-2017 Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka. RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Reniu, to ze nie podzielam twojego zdania, nie znaczy ze ci ublizam poza tym ja sie fabka nie boje, najwyzej wyrzuci mnie z forum, no trudno, nie beda mnie wiecej paluszki swedzialy zeby z toba dyskutowac RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 A ja z moim partnerem uzgodniliśmy intercyzę . Bo ani ja biedna , ani on gołodupiec. Dziedziczą nasze dzieci. No i ten tyłek jeszcze mam spoko niepomarszczony ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 30-10-2017 Reniu,gdybym miala twoj sposob podejscia do milosci i mezczyzn ,to bym poszla nad stawek pelen zab i lapalabym te zaby i calowala w pyszczek, moze ktoras sie zamieni w pieknego ksiecia, ktory cie porwie do swego palacu, ozeni sie z toba i bedziesz ksezna albo krolowa, zrob tak, w koncu sie wyrwiesz z tego marazmu w ktorem teraz zyjesz (30-10-2017, 12:40)Majami napisał(a): A ja z moim partnerem uzgodniliśmy intercyzę . Bo ani ja biedna , ani on gołodupiec. ale 50 na karku, o czym ty jeszcze marzysz dziewczyno (30-10-2017, 12:32)Renia napisał(a): Dyskusja z wami to droga przez meke.Nie trzymacie sie tematu a tylko ublizacie userom. To nie ring i prosze dyskutowac na temat a nie wyciagac przyslowiowego "dziadka z wermachtu" Rodzicow tez mozemy zostawic w spokoju jako,ze o nieobecnych sie nie mowi. Ublizanie osobom tu dyskutujacym,bede zglaszala do fabka. Reniu,dziwie sie tej twojej wypowiedzi, bo o ile dobrze pamietam to wlasnie ty walczylas o wolnosc wypowiedzi, ateraz ty osobiscie straszysz mnie fabkiem,hm RE: TO I OVO :-) - Majami - 30-10-2017 Ja nie marze , ja zyje i w nosie mamy co ludzie o nas pomyslą...hahahaha Bo z 50-tka na karku tez można żyć. No chyba że nie ??? Wtedy masz problem , bo według twoich pogladów powinnac z honorem zakończyć żywot. Znam pary które po 70-tce uprawiają satysfakcjonujacy sex i świetnie się dogadują. |