![]() |
Pogaduszki na wszystkie tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Pogaduszki na wszystkie tematy (/Watek-pogaduszki-na-wszystkie-tematy_2025) |
RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - helen*** - 17-11-2017 Piekne zyczenia ! ![]() Anita, dawniej tez mowilam , pisalam w Zakopanym, podobno nie jest ,to poprawne, wiec napisalam" Zakopanem", brzmi ,to dziwnie, ale tak musi byc ![]() Do Mikolaja jeszcze troche czasu mamy, nie mam duzych wymagan, jakas mila niespodzianka wystarczy mi ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 17-11-2017 Święta racja Helen. Dziękuję za korektę. Zakopane to rodzaj nijaki... RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 17-11-2017 No mi tam tez wystarczy mala niespodzianka....jakis domek do końcu Świata ![]() Nie pogardzę ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 17-11-2017 To ja was tutaj obdaruje czary-mary, hokus-pokus ! Tylko dla Was! ![]() ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 17-11-2017 Z ciupaga na nas? ![]() Dawaj jaką kwaśnicę i śliwowicę wtedy pistolety pójdą w ruch ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 17-11-2017 To mila lekturka dla milosnikow Zakopanego, pierwsza czesc to "Zakopane odkopane" tych samych autorek.. RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 17-11-2017 Nie czytałam. Polecasz? RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 17-11-2017 Pierwszej czesci nie znam, jestem w trakcie drugiej, moim zdaniem warto przeczytac. RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 17-11-2017 No to zaryzykuje, bo wiem,ze polecałabyś czegos czego nie czytałaś. Ja już kończę moja sage i długo nie wytrzymam bez nowej książki. RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 17-11-2017 (15-11-2017, 09:59)Anita napisał(a):(14-11-2017, 22:00)uzi80 napisał(a): @tak Anito....mi sie marzy zima. ... No to....fajnie sie miałaś skoro już w pażdzierniku ![]() A co do grzania kości. ...to może zainwestuj w łóżko solarne. ..to se powygrzewasz ![]() Zakopane może i fajne jest....ale ja jednak preferuje Beskidy ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 18-11-2017 a ja preferuje mazury i jeziora, RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 18-11-2017 Dzień dobry kobieto w pasiakach ![]() Ja zawsze jestem rozdarta miedzy wodą a górami.. W górach do nieba bliżej w morzu do piekła . ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 18-11-2017 Czesc Anitko, nawet sie dobrze czuje w tym stroju wiezienym, wrazie czego ,nie bede sie musiala przebierac, najdalej na poludniu Polski ,bylam w Krakowie,spedzilam tam tydzien z moja klasa, bylo wspaniale, dzieci byly zachwycone, ja bylam skonana ale cieszylam sie ze moglismy duzo zobaczyc , Wieliczke tez odwiedzilam, do Oswiecimia nie moglam jechac, bo dzieci byly jeszcze niepelnoletnie, moj brat mieszka w Kielcach wiec bywam tez w Görach Swietokrzyskich,Kielce sa fajne , i cala okolica wspaniala, godna obejrzenia, moj brat gania nas zawsze po gorach i jaskiniach, RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 18-11-2017 Mazury to podczas lata a w zimie to zdecydowanie Beskidy ![]() @Diego...byłaś w Krakowie. ...a to już całkiem blisko krainy mlekiem i miodem płynącej ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 18-11-2017 Tak, mialam daleko na poludnie a jak zaczelam pracowac to wyrwalam sie spod kontroli rodzicow i moglam juz sama decydowac dokad pojade ze swoja klasa na wycieczke, a raczej studenckim wypadzie w Bialymstoku i w puszczy bialowieskiej,tez piekne okolice RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 18-11-2017 Akurat w tych rejonach nigdy nie byłem ...ale mam gdzieś w planach i tam zawitać ![]() Moje studenckie wypady. ..to Cieszyn i w szczególnosci Święto Trzech Braci ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-11-2017 Siemanko kochane mordeczki ![]() Stęskniłam sie za Wami. ![]() Diego Serducho,Ty się nie przyzwyczajaj do tych pasiaków,bo ja nie będę jeździć do Szczecinka i oglądać Cie na spacerniaku ![]() Niech mi ktoś powie,ze weekend dopiero się zaczyna,a nie kończy ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 19-11-2017 jakos polubilam te pasiaki, taka recydywa jak ja , moze tez rozwine taka mode wiezienna , dla zbananowanych RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 19-11-2017 Sama się podam do dymisji ![]() ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 19-11-2017 widzisz ,jako moderatorka nie mozesz czegos takiego nosic, nie wypada, recydywistkom wszytko wolno |