![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 Dobry!! To coś Ty jej do tego buta wsadziła Prezent wielkości guzika? ![]() A my za kogo odmówimy Forumowy różaniec? ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 06-12-2017 Na moje zgrabiale paluszki nie licz.. ja z tych niemodlacych sie ! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 To chodź pomóż robic kiełbaskę,bo pierwsza tura już się robi... ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 06-12-2017 leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! ![]() _____________ co to za cudenka? RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 Cos co nazywa sie zdrową żywnością ![]() Od 4.30 już na nogach. Jeszcze tylko kielbacha i luzik ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 06-12-2017 Od 4,30 jesz juz kielbache? ![]() Tez bym zjadla, ale na milosc boska nie w srodku nocy !! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 Jak mus to mus. Smaka trzeba złapać ![]() Samo nic się nie zrobi. ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 06-12-2017 Dziewczyny, jak ja was czytam to smieje sie do rozpuku Termin sie ustala RE: Barwy codzienności... - ychna - 06-12-2017 Ja tu z kawa, a czytac nie ma co.. lece do konkurencji. RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 No nie ma. Człek zapracowany . Jak już się praca skończy to wenny brak ![]() I tak w koło Macieja ![]() Diego a dlaczego Ty się z koleżanek śmiejesz? ...a może to i lepiej ,że się śmiejesz a nie wstydzisz ![]() Ja to mam posrane szczęście. Koło Kaufland babka zajechała mi cały bok auta. Pukam do niej w szybke,by łaskawie zatrzymała swoje wspaniałe Mitsubishi i dalej już nie rysowała mi wzorków na aucie.a ta wielce rozgoryczona wystawia głowę przez drzwi i mówi czego jej tłukę w auto... A ja na to ,że przepraszam bardzo może już przestać pani rysować szlaczki na moim boku? Baba popatrzyła na mnie,na auto Ależ proszę pani to nie ja. No tak dziś Mikołaj to pewnie on...odpowiadam. Pani wysiadła rozejrzała się po czym rzekła... No faktycznie mało tu miejsca ,muszę przeparkować.Po czym wsiadła do auta i odjechała na inny parking. A ja stałam jak ten renifer Mikołaja. Koleżanka szturcha mnie w bok i krzyczy ... Jeleniu rób zdjęcie auta i zlozysz Anzeige. Wyjęłam komoreczke,poszłam strzeliłam parę fotek i pojechałam do niebieskich ![]() Zajefajny Ten Mikołaj. To już drugi raz w tym miesiącu,a dopiero mamy 6-go. Do końca roku zostanę obdarta z calego lakieru ![]() ![]() A tak po za tym czuje się jak boczek.. ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 06-12-2017 i jak ja mam sie nie smiac, ja jezdze rowerkiem , wiec szlaczki mi nie groza RE: Barwy codzienności... - Anita - 06-12-2017 Popłakałam się ze śmiechu. Do takiej starej baby jak ja przyszedł Mikołaj ![]() ![]() Te moje psiapsiółki są poprostu nie z tej ziemi ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 06-12-2017 to fajnie RE: Barwy codzienności... - uzi80 - 06-12-2017 (06-12-2017, 09:23)Anita napisał(a): To chodź pomóż robic kiełbaskę,bo pierwsza tura już się robi... Podaj namiary... Już lecę... Jako wsparcie w konsumpcji ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 06-12-2017 Podaj namiary... Już lecę... Jako wsparcie w konsumpcji ![]() ____________________________ Zapomnij, bylam pierwsza proszona, chyba, ze razem.. z tego co widac ilosc jest wystarczajaca. I po mikolajkach, te byly wyjatkowo obfite, dostalam m.in. wielka ozdobna bombe choinkowa, pisze bombe bo naprawde jest duza, a najciekawsze, ze pochodzi z mojego rodzinnego miasta! ![]() ______________________ A wlasnie, kiedys probowalam sie nauczyc takie zdobic, ale wcale nie bylo tak latwo jakby moglo sie wydawac. Swieta mamy juz zaplanowane, Nowy Rok tez, powinno byc milo. RE: Barwy codzienności... - uzi80 - 07-12-2017 No podziele się z Toba... Troszkę ![]() Gratuluje prezentów... Jeśli od Mikołaja to znak ze grzeczna byłaś ![]() Co do świąt... TO JUZ SIE DOCZEKAĆ NIE MOGE!!!!. A nowy rok.... Jak co roku... Lekki ból głowy i.... Ga-Pa : D. RE: Barwy codzienności... - ychna - 07-12-2017 Grzeczna jak grzeczna, ale KOCHANA to na pewno! ![]() ![]() A co to jest GA-PA? RE: Barwy codzienności... - Anita - 07-12-2017 Dzień doberek wsiem. ![]() Uzi nie ma sprawy,przyjeżdżaj 20.12 na nowy sort. Te już zamówione ![]() Ida na jarmark bożonarodzeniowy jutro. Przykro mi ![]() Ychna bomba przecudna. ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 07-12-2017 Powiem Ci, ze tamte bylyo wiele piekniejsze, na jednej byl cudny krajobraz zimowy, no ale Robert malowal dla siebie, a nie na produkcje. Jade nerki zeskanowac, to jest juz ostatni termin lekarski w tym roku, oby to sie nie zmienilo, mlodsza jest dwa dni w Lübeck, starsza przyjedzie do mamusi z noclegiem, bedziemy szalaly ![]() Milego dnia, do zas. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 07-12-2017 Ja bylam niegrzeczna i nic nie dostalam, spladrowalam za to kalendarz, |