![]() |
Rozmowy na każdy temat - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Rozmowy na każdy temat (/Watek-rozmowy-na-kazdy-temat_486) |
- ychna - 01-10-2013 Twoje slowa sa balsamem dla mojej duszy! ![]() Ok, poprosze o Steckbrief! ![]() - Anita - 02-10-2013 Oj,oj uważaj,bo to Pani czasem zada takie pytanie,ze pol forum nie będzie znało odpowiedzi a co dopiero Ty czy ja ![]() Oczywiście żartuję sobie ![]() - ychna - 02-10-2013 Prosze Pani Anitki! Ja Pania bardzo prosze... 8) prosze pode mna dolöw nie kopac! ![]() ![]() ![]() ![]() Splakalam sie ze smiechu... BUZKA! - Anita - 04-10-2013 Lepszy płacz ze śmiechu,aniżeli po złości Ok już nie będę....obiecuje ![]() to się chyba nazywa.....poprawa ![]() ojeju i ja to napisałam - ychna - 04-10-2013 Nawet nie pröbuj sie poprawiac bo osobiscie spiore Ci szlachetna czesc ciala! - Anita - 05-10-2013 He!? Ty mnie po mojej szlachetnej chcesz łoić ![]() Do czego to doszło?! Witaj ychna ![]() U Ciebie tez taki deszczowy dzień? ![]() - ychna - 06-10-2013 Wczoraj u mnie byl dzien : komputerowy...czyli.."przepieprzony"... dzisiaj powiedzialam sobie stanowcze NIE! - djmiras230686 - 06-10-2013 Witam czy ma ktoś numer tel. do dentysty w Gutersloh Maria Skotnicki? - ychna - 06-10-2013 djmiras230686 napisał(a):Witam czy ma ktoś numer tel. do dentysty w Gutersloh Maria Skotnicki? ______________ Prosze: Dr. Dietmar Srowig & Maria Skotnicki http://www.dr-srowig.de/ Mo, Di, Do: 8:00 - 12:00 Uhr und 14:00 - 18:00 Uhr Mi: 8:00 - 12:00 Uhr Fr: 8:00 - 11:30 Uhr und 13:30 - 18:00 Uhr Münsterstraße 50. D-33330 Gütersloh Telefon: ... Google+ Seite · Schreiben Sie den ersten Bericht Münsterstraße 50 33330 Gütersloh 05241 26017 - fabek - 07-10-2013 Dziękujemy za informację ![]() Pani doktor została dodana do naszej bazy lekarzy. - djmiras230686 - 07-10-2013 dziękuję .;-) - ychna - 07-10-2013 Prosze! ![]() - Anita - 21-02-2014 Skoro mozna tu gadac o wszystkim to ja chcialam poruszc maly temacik.Bez sensu jest zakladanie nowego,bo i tak pewnie nie wiele sie dowiem,a bede zajmowac miejsce naszym myslicielom ![]() a wiec moi kofffani powiedzcie mi Dlaczego ludzie boją się prawdziwego życia i na forum zmieniają osobowości pierwsze pytanie ktore mnie strasznie irytuje oraz Dlaczego ludzie uważają kogos bez studiów za gorszego ? Fakt,faktem wyksztalcenie od zawsze było bardzo ważne i jest nadal i będzie.Ale to nie studia czynia człowieka gonym szacunku tylko sposób w jaki radzi sobie w zyciu. a moze sie myle? Czy to,ze ja skonczylam studia daje mi prawo do poniewierania ludzi po zawodowkach czy podstawowkach? Czym sa te studia ukonczone w PL tutaj? Sorry,ale mam dosc ludzi,ktorzy na kazdym kroku podtrzymuja rozmowe slowami.....gdybys byla(byl )wyksztalcony to bys wiedzial co to......czy tamto. Nie cierpie ludzi,ktorzy na kazdym kroku i w kazdym poscie pisza nie jestes madry tak jak ja.Ot geniusze ![]() Madrosci to ja sie uczylam latami,a teraz w zyciu nie ta madrosc pcha mnie do przodu tylko inteligencja jaka odziedziczylam po mamie i tacie ![]() och sie namachalam ![]() - Anita - 21-02-2014 zamknelam taga. - ferdydurke - 21-02-2014 Anita napisał(a):a wiec moi kofffani powiedzcie mi Dlaczego ludzie boją się prawdziwego życia i na forum zmieniają osobowości pierwsze pytanie ktore mnie strasznie irytuje oraz Dlaczego ludzie uważają kogos bez studiów za gorszego ? Fakt,faktem Myślę, że pytania powinnaś zadać konkretnej osobie, która tak robi. Dobrze by było, byś miała PRAWDZIWY, a nie domniemany cytat, to wtedy ta osoba może tobie odpowiedzieć. Ja np. mam pytania do ciebie! Dlaczego wymyślasz sytuacje, których nie ma i przypisujesz je mnie? Dlaczego wkładasz w moje teksty słowa, których nigdy nie napisałem? - Anita - 21-02-2014 Ferdydurke. Myślisz,ze jesteś pępkiem świata i wszystko co się dzieje wokół nas związane jest z twoja osoba? Otóż nie! Wszystko się łączy w dana sytuacje. Cieszy mnie jednak fakt,ze w jakimś stopniu poczułeś się utożsamiony z tym postem i poczuwasz się do tego, ze używasz nieumiejętnie słowa "plebs" Ja bynajmniej nie poczuwam się do tego,ze jestem niższa warstwa społeczna i nie pozwolę sobie, tobie ani innym ludziom by przypisywali to mnie czy moim znajomym z innych portali. I tu proponuje wrócić do założonych tematów o ludziach z konkurencyjnego forum. Ferdydurke druga zasadnicza rzecz to co ja znów wkładam w twoje teksty? Żałuje,ze wszystkie tematy w których zasłaniałeś się wykształceniem wyleciały na Marsa,bo posunęłabym się nawet do złamania regulaminu i wstawiła je tutaj. Chcesz wiedzieć gdzie przekroczyłeś granice dobrego smaku i gustu,o którym tez tak wiele debatujesz? W momencie powielania tych samych tematów,które przywlekłeś tutaj z innego portalu,bo tam już straciłeś publikę. Poniżania publicznie danych osób,które nacisnęły ci na odcisk tylko dla idei ,bo mieli odmienne zdanie od twojego.Zraniłeś wiele osób swoja wielka pycha i ja jestem jedna z nich i mowie ci głośno ”Nie” Wymagasz szacunku od innych zapominając okazać go ze swojej strony. Człowiek to nie rzecz to istota myśląca raz jaśniej ,raz ciemniej. Nie zawsze adekwatnie do twoich oczekiwań. I jak się ma do tej twojej kultury osobistej.? Tutaj nie zadziałał instynkt człowieka wykształconego? Nie ma ani mądrości i za grosz inteligencji. Wybacz jeśli wjechałam zabłoconymi kolami na twoje „ego”,ale są to sytuacje ,których nie toleruje,bo nie prowadza do niczego dobrego. A na koniec dodam jak cie spostrzegam Anita: Idziesz ze mną podyskutować na forach? Ferdydurke: -Spier..laj plebsie j..any. Przykre ,ale prawdziwe. - ferdydurke - 21-02-2014 Widzisz Anetko, to jest twoja mitomania - przypisujesz mi słowa - tu twój ulubiony PLEBS, ale nie potrafisz przytoczyć żadnego przykładu! Piszesz, że piszę o wykształceniu i znów nie masz żadnej podkładki na ten temat! Piszesz, że przeniosłem tematy z MYPOLACTWO - pokaż mi które!? Jeszcze parę postów, a dowiem się tego, że to ja jestem winny tego, że nie masz dzieci i musisz się zadawalać bezdomnymi psami jako środkiem zastępczym, dla twych matczynych uczuć. Zmień nick na Muenchhausen, będzie bardziej adekwatny do twojej osoby. - Anita - 21-02-2014 Anitko jak juz. ![]() Kłamstwo patologiczne ;/ nigdy nie bylo moja mocna strona przy ferdydurke Przywlokłeś nie oznacza skopiowałeś. Po co masz sie dowiadywac ,ty juz masz zarys mojej osoby.Potrzebujesz tylko potwierdzenia. ;.( Tak jestem stara panna na emeryturce,obrabiająca działkę 3500m zastawiona budami i otaczająca się gromada kotów i psów,a miedzy nimi latające szczury hodowlane. Pokazały sie nawet pierwsze siwe włosy na mej skroni....,ale co ja ci bede pisac dziadku Münchhausen Och, dziękuje kolego jestem pod wrażeniem twej niezwykle pomocnej dłoni. Na dobry początek zajmij się zaburzeniem mojej osobowości. Raz jeszcze dziękuje,żeś się pojawił na mej drodze to trzy zaburzenia uleczysz w mnie w mgnieniu oka. PS. ide nakarmic stado wyglodnialych zwierzat i zajmie mi to kupe czasu,a ty glowkuj kolego glowkuj jak tu Anitke jeszcze raz obrazic,bo jak utarlo sie do trzech razy sztuka ![]() Wieczorkiem wpadne po diagnoze - ferdydurke - 21-02-2014 Ja ciebie zdiagnozowałem w temacie "Pies moich marzeń" i każdym swoim wpisem potwierdzasz, że ta diagnoza była poprawna i nie mam potrzeby rewidowania moich poglądów w stosunku do ciebie. Tłumaczenie się z tego, że nie jestem wielbłądem nie ma sensu! Ale spróbujmy zastosować twoją metodologię do twojej osoby i rzućmy w świat myśl, że na swoje zwierzęce hobby, srodki finansowe zdobywasz poprzez metody uważane społecznie za niezbyt chlubne, lub karalne, a epitety z nich wynikające są powszechnie uznawane za obraźliwe lub ordynarne! Szkoda, że slkasowałem pewne zdjęcia! - fabek - 21-02-2014 To były ostatnie wasze obraźliwe posty, następne będą nagradzane ostrzeżeniami. Koniec z takimi dyskusjami. |