![]() |
Co jest wazne w zwiazku? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Między nami kobietami (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-miedzy-nami-kobietami_1246) +--- Wątek: Co jest wazne w zwiazku? (/Watek-co-jest-wazne-w-zwiazku_349) |
- Anita - 14-10-2013 <przegrana> jak może być coś udane skoro się o tym nie rozmawia? a co wstydliwego jest w rozmowie o współżyciu z małżonkiem.... nie kumam takiego podejścia ;.( Jest mi źle to nie robię słodkich oczu tylko wale prosto z mostu co idzie do zmiany ![]() Kłamstwo ma krótkie nóżki nawet i w tych sprawach ;( - Jamaica - 14-10-2013 Anita napisał(a):<przegrana> nie chodzi mi o temat wstydliwie pomijany miedzy malzonkami, tylko - tu na forum. to byl taki zart, bo nikt o tym jeszcze nie wspomnial. <jupi> - ychna - 14-10-2013 Jamaica napisał(a):tak__________________________________ Nad wszystkim nalezy pracowac i oczywiscie rozmawiac; ![]() - Anita - 15-10-2013 Jaki temacik Ci założyć? O czym chcesz pisać? Właściwie to czemu ja mam zakładać dawaj go sama a masz we mnie partnerkę do dyskusji ![]() Proszę tylko nie zakładaj tematu typu za co kochamy naszych facetów,albo facet to świnia, ![]() - ychna - 15-10-2013 ..i tez nie za co ich kochamy, za co nas kochaja, kto kogo kocha! ..kto jest lepszy i kto najlepszy... - bo - <plus> <jupi> <boks> zastrzele!!! - Jamaica - 16-10-2013 to moze o milosci? <kocham> - Anita - 17-10-2013 Ychna ,a Tobie życie nie mile??? ;/ Ja Ci dam o miłości!!! <boks> Ze dwa takie tematy i konwulsje murowane <gwizd> Witajcie kobietki i panowie ![]() - Jamaica - 17-10-2013 to o czym? o seksie? :niegrzeczny: Sam SEX ma wiele pozycii np.: SEX SXE XES - Anita - 17-10-2013 Witaj Zarzuć co chcesz - Jamaica - 17-10-2013 musze sie zastanowic ![]() - Anita - 17-10-2013 A może walniemy temacik Pikantne opowieści hee? Takiego nie było ![]() - fabek - 17-10-2013 Niezłe macie pomysły widzę ![]() - Anita - 17-10-2013 ...a co? za pikantne rozmowy o seksie dostaniemy bana???? Nie doceniasz kobiecych zmysłów ![]() - Jamaica - 17-10-2013 i jeszcze napiszmy: zakaz wstepu mezczynom <brawo> - fabek - 17-10-2013 Nie dostaniecie bana, tylko boje się że tylko tam mężczyźni będą zaglądać ![]() - Jamaica - 17-10-2013 chyba sie bardzo rozczaruja czytajac o naszych kobiecych orgazmach. ja dostaje orgazm kupujac sliczna sukienke ![]() - ychna - 17-10-2013 Coby tu napisac, zeby nie oberwac lewym sierpowym? Ja chcialabym zeby w zyciu tak bylo, zeby za - i od - kochiwac sie rownoczesnie, tzn. zeby zaden z partnerow nie musial cierpiec.. takie wielkie serce mam! <minus> - Rosa - 21-03-2014 Milosc , szacunek , akceptacja juz chyba zostaly wspomniane . Dodam , ze bez dobrania sie partnerow w lozku , te powyzej wspomniane maja szanse przetrwac dlugie lata w zwiazku "kazirodczym" hehe. Namietnosc i ta niesamowita bliskosc cielesna powoduje ciagle dorzucanie drewka do ognia. - Marika - 22-03-2014 harmonia i za zaufanie . ![]() - ychna - 27-03-2014 Oczywiscie, ze na pierwszym miejscu jest: sex, sex, sex !!! Nad reszta mozna pracowac... Odwrotnosc nie jest mozliwa ! A wiec Rosa ma racje ! |