![]() |
Ostatnia posługa - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Ostatnia posługa (/Watek-ostatnia-posluga_3000) |
RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 10-06-2019 No tłusta zielona świnko, tak rozruszałaś temat, że na ponad tydzień czasu nastała cisza. No jeśli tak samo rozruszasz partnera w łóżku, to nie dziwota, żeś sama. RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 16-06-2019 He he...Jerzy, gupiś jak stary sandał z lewej nogi. RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 17-06-2019 Zielona wieprzowinko, a stary sandał z prawej nogi jest mądry? ![]() RE: Ostatnia posługa - Japanese - 18-06-2019 Pierniczycie, jak poparzeni. RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 18-06-2019 (17-06-2019, 00:03)ferdydurke napisał(a): Zielona wieprzowinko, a stary sandał z prawej nogi jest mądry? Mądry człowiek takiego durnego pytania nie zada. RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 18-06-2019 (18-06-2019, 23:15)Słoninka napisał(a):(17-06-2019, 00:03)ferdydurke napisał(a): Zielona wieprzowinko, a stary sandał z prawej nogi jest mądry? Zielona wieprzowinko! Nie ma głupich pytań! Są natomiast głupie odpowiedzi! Twój post potwierdził tę teorie! ![]() RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 19-06-2019 Jerzy...ćwok jesteś i tyle! Nie mam czasu na takich.... ![]() W ostatnim tygodniu maja byłam na uroczym 3-dniowym spotkaniu z moja klasą, ze słynnego już tutaj, XIV LO. Potem było fenomenalne spotkanie z (nomen omen) Jurkiem Owsiakiem. Pojutrze lecę do Andaluzji ( Malaga, Gibraltar i high life w Marbella. Wybacz, ale....nie chce się pocić boksując się z tobą Niemniej...zdrowia życzę. Szczególnie tego...psychicznego ![]() ![]() RE: Ostatnia posługa - Caro - 19-06-2019 Słonina nie popuści by z nami nie podzielić się swoim życiorysem. Kogo to obchodzi czy w Andaluzji pierdzisz czy we Wrocku? RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 19-06-2019 Wieprzowinko, jesteś brudną tłustą świnią! ![]() Tym swoim ciągłym lataniem po Europie niszczysz klimat i jeszcze się tym chwalisz. ![]() Wodę mineralną i inne napoje też pewnikiem w plastykach kupujesz. ![]() Pomimo to przyjemnego urlopu życzę, ale mam prośbę - nie wrzucaj plastyków do morza! RE: Ostatnia posługa - iberte - 19-06-2019 Korzystaj Sloninko.To tylko krotkie momenty. Majami, Unka, Roksa tez pewnie po swiecie sie wlocza. Udanego lata wszystkim. RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 20-06-2019 Iberte, miło Cię "widzieć". Kto normalny przejmowałby się komentarzami Jerzego? Przecież to wariat z mokrą głową. W dodatku łysą ![]() Tobie też miłego czasu na Kaszubach, w Grecji czy gdzie tam teraz jesteś....w Hamburgu tez bywa fajnie ![]() RE: Ostatnia posługa - Roksolana - 20-06-2019 Hej wieczorowo. A właśnie mnie Słoninka telepatycznie ściągnęłaś ![]() ...szykując się na urlop, przypomniałam, że miało być Twoje spotkanie klasowe. Myślę, że zaglądnę, może coś napisałaś. Wierzę, że było super ![]() Ja w Andaluzji byłam z córką we wrześniu. Bardzo mi spodobało się. A czy wiecie, że w Maladze urodził się Antonio Banderas, ponoć do dziś wypadową chatkę ma. Witaj i Iberte, kopę lat ![]() Cieszę się, że mogę was czytać. Pisz i opisuj jakie strony tego lata odwiedzisz i zwiedzisz ![]() Ja wybieram się na Kretę. Część towarzystwa już dziś dotarła. Miłego wieczoru i super wrażeń z urlopu wszystkim życzę ![]() RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 24-06-2019 Polska społeczność jak zwykle jest wyluzowana - plastyk, latanie i CO²! To nie my! My jesteśmy wiecznyni ofiarami zmów innych narodów. Mamy w d...e zmiany klimatyczne. Za wszystkie powodzie, susze i trąby powietrzne odpowiedzialni są inni, ale nie MY! ![]() Zastanawiam się po co lata się po swiecie, skoro 36°C ma się w DE. Większość z was siedzi przez cały dzień nad wodą i sączy alkohol. Na zwiedzanie świata w temp. 40 + nie dam się nabrać! Jeśli waszym marzeniem jest zejście z tego świata razem z waszymi dziećmi, to latajcie dalej! ![]() Wy zejdziecie w wieku 80-90 lat, wasze dzieci w wieku 60-70 lat, a wasze wnuki umrą z pragnienia! 2050 nie jest tak daleko - ja go na szczęście nie dożyje, ale jak będzie wyglądało życie waszych dzieci i waszych wnuków w tym czasie?! Q...a! Ludzie obudzcie się! RE: Ostatnia posługa - Ronja - 25-06-2019 Q...wa Polecam przypomnieć sobie wiedzę ze szkoły podstawowej o termodynamice,a potem bredzić coś o szkodliwości czegoś-tam. Następny zielony świr z namalowanymi warkoczykami na łysej makówce Jaki jest udział procentowy gazów cieplarnianych wytworzonych przez człowieka we wszystkich gazach cieplarnianych? Dotychczas natrafiałam na informację że stanowi on tylko około 0,4% wszystkich gazów cieplarnianych. RE: Ostatnia posługa - Japanese - 25-06-2019 Chrzanisz, jak poparzona z tymi gazami. Pewnie ci nie odchodzą. RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 27-06-2019 Ronja.... proponowałbym więcej atencji do koloru..zielonego ![]() A w ogóle to o czym bredzi Jerzy? O jakim sączeniu alkoholu i 36° ![]() On już kompletnie oszalał ![]() RE: Ostatnia posługa - Japanese - 27-06-2019 Baraństwo już po nocach się broni i bredzi w samotnym szale. Diego, wyłaź z wychodka! RE: Ostatnia posługa - ferdydurke - 27-06-2019 (25-06-2019, 10:03)Ronja napisał(a): Q...wa Polecam teksty z Wiki czytać uważniej - nie 0,4% ale 0,04 % . Mnie w szkole podstawowej jak i w liceum termodynamiki nie uczono. Ale wiem jedno termodynamika to nieprzeciętnie ciężki fach na studiach politechnicznych. Mądrzejsi ludzie od ciebie zrobili takie równanie 1 tona CO2 = minus 3 mq lodu arktycznego, czyli Roksa Kretą i zielona wieprzowina Hiszpanią zlikwidowały 6 mq lodu. Białe misie "dziękują" Roksie i wieprzowinie za ograniczenie powierzchni do życia. ![]() RE: Ostatnia posługa - Ronja - 28-06-2019 Posiłkujesz się smarowidłom z WIKI?Pewnie sam wyliczyłeś te procenty? Ale masz tu lekturę na weekend-naucz się najlepiej na pamięć, https://ec.europa.eu/clima/sites/campaign/pdf/gases_pl.pdf "Dlaczego Słońce nagrzewa piasek na plaży do wyższej temperatury niż wodę?"-Fizyka (termodynamika) nauczana w szkole podstawowej. RE: Ostatnia posługa - Słoninka - 28-06-2019 Jak łysiol będzie tak podskakiwał, to przyjdą białe misie i zrobią z nim porządek ![]() ![]() |