![]() |
Trudne zycie - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Trudne zycie (/Watek-trudne-zycie_2877) Strony:
1
2
|
RE: Trudne zycie - Słoninka - 01-03-2019 A to Renia pouczała jak wychowywać? Szkoda, że się nie załapałam na ten "wyklad". Ale może zechce coś powtórzyć dla mnie i mnie pouczyć, bo czuję że od wczoraj jestem w ciąży. I to chyba nawet w bliźniaczej. RE: Trudne zycie - Majamka - 01-03-2019 Gdyby moja Mamusia wiedziała co ze mnie wyrośnie to by mnie na baletnice dała do Wycichowskiej do Poznania. A tak jest jak jest ![]() RE: Trudne zycie - Ronja - 01-03-2019 Renia-cipo!Na kazdym watku mozna pisac-sprawdz sama! RE: Trudne zycie - "RENIA" - 01-03-2019 Ronja,to udz na moj watek i "podciagnij mu majtki" ![]() Ja tam moge wejsc tylko po tobie ![]() RE: Trudne zycie - Słoninka - 01-03-2019 Renia juz wrociłaś? Z banku czy z włoskiego? A może byłaś...w kościele? Żeby się pomodlić za twoje rozliczne bardzo ciężki grzechy? RE: Trudne zycie - Majamka - 01-03-2019 Nigdzie nie była , siedziała za winklem jak zwykle ![]() RE: Trudne zycie - "RENIA" - 01-03-2019 Bylam na pieszczotach. ![]() Mowilam,ze wiosna idzie i plaszcze trzeba bedzie zdjac. Chodze na masaze i gimnastyke. Ciekawskie. RE: Trudne zycie - Ronja - 01-03-2019 (01-03-2019, 14:40)RENIA napisał(a): Ronja,to udz na moj watek i "podciagnij mu majtki" Jeszcze czego ![]() RE: Trudne zycie - Majamka - 01-03-2019 Horrrooooorrrrrr !!!! Niech się ktoś zlituje , bo Renka za pieszczoty buli ![]() Ja byłam w ogrodzie ale nie płaciłam , mi płacili ![]() ![]() Na rowerku też byłam ![]() RE: Trudne zycie - Słoninka - 01-03-2019 Słuchajcie.... Renia na tym swoim kultowym temacie dokonuje takich wpisów: Napisane przez "RENIA" - 1 godzinę temu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx90 Napisane przez "RENIA" - 2 godzin(y) temu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxl Napisane przez "RENIA" - 5 godzin(y) temu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxpo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxik Napisane przez "RENIA" - Wczoraj, 20:34 xxxlll xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxla xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Czy jej aby te masaże na które "uczęszcza" za bardzo nie szkodzą? RE: Trudne zycie - Unka - 01-03-2019 ![]() Ja tez wczoraj podobnie zmywarke reperowalam ![]() RE: Trudne zycie - ferdydurke - 01-03-2019 (01-03-2019, 21:14)Słoninka napisał(a): Czy jej aby te masaże na które "uczęszcza" za bardzo nie szkodzą?Zielonka, a według ciebie powinna tam poezje wklejać? Dobrze robi! ![]() RE: Trudne zycie - "RENIA" - 01-03-2019 Napisalam do ciebie list sloninko,na tym moim kultowym watku. Idz go przeczytaj. RE: Trudne zycie - ferdydurke - 01-03-2019 (01-03-2019, 22:00)RENIA napisał(a): Napisalam do ciebie list sloninko,na tym moim kultowym watku. Idz go przeczytaj.Quźwa tobie już totalnie odbija! ![]() List baletnicy do słonininy: "Ty zwedzona slonino,jak juz tu jestes to odblokuj ten watek.Zobaczysz jak cie beda chwalili. A ty jestes lasa na pochwaly, prawda. ![]() Załączone pliki Obrazki RE: Trudne zycie - Majamka - 01-03-2019 (01-03-2019, 22:00)RENIA napisał(a): Napisalam do ciebie list sloninko,na tym moim kultowym watku. Idz go przeczytaj. Latasz po fejsbukach i pieprzysz trzy po trzy . Tych gówniarzy rozwalających nam forum tobie własnie zawdzieczamy. Zaprosiłas tutaj wszystkie te podroby i podróby. Zamknij w końcu tę swoją jadaczkę i siądż na dupsku . RE: Trudne zycie - ferdydurke - 01-03-2019 Majami - Pasztetowa jest super! Nie do jedzenia, ale jako user z humorem - bardzo pierwsza liga! RE: Trudne zycie - Majamka - 01-03-2019 Renia poszła do mięsnego i zrobiła zakupy na miarę swego gustu i intelektu. Kupiła : salami , pasztetową i inne podroby , no i serwuje nam tę fuckbuckowa tanią gównażerie . I przytachała . RE: Trudne zycie - Słoninka - 02-03-2019 To ta wstrętna Renia zaprosiła podroby na nasze cudowne forum? A to wstrętne babsko! |