![]() |
Ronja, dlaczego to robisz? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Ronja, dlaczego to robisz? (/Watek-ronja-dlaczego-to-robisz_2873) Strony:
1
2
|
RE: Ronja, dlaczego to robisz? - helen*** - 28-02-2019 Czy widzisz ,ze ja uzalezniona? Zobacz od 2 i pol roku ile mam tylko wpisow, policz ile dziennie nastukalam, chodzi o fakt, jaki macie w tym cel, niszczyc to forum? Jakie teorie, widzialam jak zniszczylas Reni temat. Od rana do nocy tylko Ty wisialas na tym forum, takie ,to prywatne zycie ? Widzisz jednak obserwujesz wszystko ,raptownie pojawilas sie ![]() RE: Ronja, dlaczego to robisz? - iberte - 28-02-2019 (28-02-2019, 17:24)helen*** napisał(a): Dziwne, watki nie sa naprawione przez Diego 999. Gargamel pisze bez sensu, najpierw kazal ignorowac Diego999,a potem pisal, ze prosil go o pomoc , gdzie tu logika, nie chce glupich domyslow, ale nie ma dzisiaj Zoski i Diego999 tez nie grasuje? Helenko, dlaczego Diego 999 ma naprawiac watki , ktore zaorala inna „ durna cipa“? Nawet jednak, gdyby Ferdydurke zawarl z nim pakt o nieagresji, to moze mu sie po prostu nie chce lub jest na urlopie. Wasz „ eksperyment“ pokazuje jedynie, ze niektorych juz kompletnie porabalo. Majami byla. Chciala pisac o polityce, ale „ durne cipy“ maja w glowkach tylko jedno... Lajki powinny byc skasowane. Krunia potrafi z nich jak fusow wrozyc ... kto z kim spi. Tak w ogole to tych tematow nie trzeba naprawiac. Po co i dla kogo? Zostawcie jedynie iskierce muzyke Reszte nalezy zaorac! Eksperymentujcie dalej. Zostala praktycznie Krunia, Renia i Zielonka. Na start !!!! RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Majamka - 28-02-2019 Mój wpis nie tyczył się wszystkich . Helen , daruj sobie i zajmij się kimś , kto ma równy tobie poziom umysłowy. RE: Ronja, dlaczego to robisz? - iberte - 28-02-2019 (28-02-2019, 18:05)Majamka napisał(a): Mój wpis nie tyczył się wszystkich . Minalem sie z Toba, ale widze, ze nasze zdanie sa podobne... No to milego.. RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Majamka - 28-02-2019 Dawno nie byliśmy tak zgodni. Również miłego . RE: Ronja, dlaczego to robisz? - "RENIA" - 28-02-2019 To rozwalanie watkow,jest dowodem waszej popierdolonej osobowosci. Tylko prymityw potrafi niszczyc. Nie macie juz kontroli nad swoim postepowaniem.Uzaleznienie od internetu,przekroczylo swoje granice i czas isc na odwyk,zeby nie zwariowac.Tracicie zdolnosc do logicznego myslenia a emocje juz nie sa do opanowania. Robia z wami co chca. To jest naprawde juz niebezpieczne. Ja wspolczuje waszym dzieciom.Matka wariatka to tragedia. RE: Ronja, dlaczego to robisz? - helen*** - 28-02-2019 Iberte , no to bedziemy orac wsie tematy, jak szalec , to szalec, Zoska wyciagaj toporek ![]() Diego bedzie naprawial ![]() (28-02-2019, 18:05)Majamka napisał(a): Mój wpis nie tyczył się wszystkich . Najlepsza obrona to atak ![]() RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Ronja - 28-02-2019 (28-02-2019, 18:12)RENIA napisał(a): To rozwalanie watkow,jest dowodem waszej popierdolonej osobowosci. Tylko prymityw potrafi niszczyc. Nie macie juz kontroli nad swoim postepowaniem.Uzaleznienie od internetu,przekroczylo swoje granice i czas isc na odwyk,zeby nie zwariowac.Tracicie zdolnosc do logicznego myslenia a emocje juz nie sa do opanowania. Robia z wami co chca. To jest naprawde juz niebezpieczne. Ja wspolczuje waszym dzieciom.Matka wariatka to tragedia. My czekamy na na ta fejsbukowa policje.Niech nas aresztuje ![]() RE: Ronja, dlaczego to robisz? - "RENIA" - 28-02-2019 (28-02-2019, 18:19)Ronja napisał(a):(28-02-2019, 18:12)RENIA napisał(a): To rozwalanie watkow,jest dowodem waszej popierdolonej osobowosci. Tylko prymityw potrafi niszczyc. Nie macie juz kontroli nad swoim postepowaniem.Uzaleznienie od internetu,przekroczylo swoje granice i czas isc na odwyk,zeby nie zwariowac.Tracicie zdolnosc do logicznego myslenia a emocje juz nie sa do opanowania. Robia z wami co chca. To jest naprawde juz niebezpieczne. Ja wspolczuje waszym dzieciom.Matka wariatka to tragedia. RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Słoninka - 28-02-2019 Renia, nie obracaj kota. Wczoraj mówiłaś, ze przyjdä i będą obserwować a potem aresztować. Nie chcesz żeby ci "twój" wątek naprawić to...nie. Twoja decyzja. Ja juz teraz czym innym się zajmę. Pa ![]() ![]() RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Diego9 - 28-02-2019 dziewczyny,ostatnia osoba ktora robi wpis rozciaga strony, zle wpisuje linki, Ronja jest tu hakerem RE: Ronja, dlaczego to robisz? - "RENIA" - 28-02-2019 Zielonka,niestety policja odmowila.Powiedzieli,ze do beznadziejnych przypadkow nie prrzychodza. Radzili.zeby dzwonic na pogotowie. RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Leon 66 - 28-02-2019 Zielona-ronja nie mialas ty isc na miasto ? ubierz sie znowu w tä twojä Biene Maje i zmykaj..pewnie juz na ciebie te oszczane ![]() Ibertus, dalabym ci lajka .. za twe mundre wyzej wywody.. bo az pragniesz .. ale jeszcze bys pomyslal ze chce z tobä spac.. ale tez.. musze cie znowu skarcic ! Pisalam wyzej zebys sie ode mnie odpimpal, masz mnie za glupiä ,( z aspiracjami do Pulitzer) - hellou ? to czemu sie ustawicznie o mnie albo do mnie zwracasz ? Z tobä to jak nie urok ,to sraczka.. stale masz cos "mädrego "do powiedzenia.Na kazdym temacie . Najlepiej z puentä. ![]() Co chcesz od dziewczyn ? Maja racje ze sie wsciekajä, po co jestesmy na tym portalu, -zeby pisac. Co wy banda zdewocialych besserwisserow macie do czyjegos pisania i czyichs tematow ? Chcecie karac za pisanie, zamykacie im tematy ? Poräbalo was ? Teraz jeszcze lepiej, - szydzicie ze niby ktos jest zalezny , ratujecie ich od zaleznosci ? Wy nie, wy nie jestescie zalezni ?. Ty zas w samym centrum babinca jestes juz sam jak zdewociala baba, Napadasz na Ferdy , ze prosty wredny Slonzak a w sumie juz go sam przeskoczyles zlosliwosciä . Ferdy pisze prosto z mostu, co ma na sercu to i na jezyku. Czlowiek wie gdzie stoi . Wole to niz twoje ukryte zajadlosci lawiranta , kiepski tekst o kiepskiej tresci owijasz w dziesiätki zbytnich slow. .. Nie dziwie sie ze Renka jest zirytowana,- co to ty mozesz od niej chciec rybki, albo pipki ? a wynik? pozal sie Boze ... Milego! RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Diego9 - 28-02-2019 kazdy z nas musi skarge do administratora napisac RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Leon 66 - 28-02-2019 Jestem super w pisaniu Beschwerden.. ale to nie administrator tu jest winny tylko my sami . Prawda to ze naslano nam jakiegos nowego modera o dzwiecznym imieniu Witold ? No, no.... znowu siem bendom panieny w owym kochaly... RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Ronja - 01-03-2019 Salami z oslego miesa RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Słoninka - 01-03-2019 salame di asino RE: Ronja, dlaczego to robisz? - Ronja - 01-03-2019 podciagam |