![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 (07-02-2019, 13:44)Słoninka napisał(a):(07-02-2019, 13:21)Diego9 napisał(a): lavenus, my tu rzadzimy to forum nie rozpadnie sie jak ty , ferdydurke , majami renia i leon sie stad wyniesiecie, fajnie bylo dokad was tu nie licho nie przynioslo, teraz wszyscy uciekli bo maja was dosyc RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 (07-02-2019, 13:52)Lawenka napisał(a): Uwaga! lavenus, przestan sie ze staruszki nabijac RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 07-02-2019 (07-02-2019, 13:51)Diego9 napisał(a):(07-02-2019, 13:44)Słoninka napisał(a):(07-02-2019, 13:21)Diego9 napisał(a): lavenus, my tu rzadzimy Może zacznij od siebie i...sama się wynieś ![]() Poza tym naucz się pisać po polsku i logicznie, therapheutko. Na tym kończę wymianę zdań z tobą, bo szkoda mojego czasu na kogoś tak bezsensownego jak ty. A ta lawenka, to już doprawdy bardzo ciężki przypadek. Przypadek psychiatryczny. Ludzie chorzy powinni się leczyć u specjalistów a nie na rozsypującym się, bezpańskim forum. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 ja tu panuje juz od 2013 roku, w 2019 wszyscy opuscili to forum, ludzie, ktorzy tu tworzyli to forum nadawli ton,Ychna, uzi, herbi anita , uciekli jak was zobaczyli, ja potupie jeszcze nozka, lavenus poszczypie was tez, moze to pomoze, zeby 50 wrocily, ychna, iberte,anita uzi herbi, itd. , zabierz ta grupe starych babek i tego starego dziadka i poszukajcie sobie iinego forum RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 ja jestem dzis w domu, wczoraj mialam 8 Praktykanow i Praktykantek, nagadalam sie strasznie i dzisiaj musialam zostac w domu, bo mnie gardlo boli RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 kochana lavenko, nie bylam u lekarza tylko od wczoraj pije herbate z imbiru, pomaga, moge zostac 3 dni w domu bez zwolnienia lekarskiego, ale jutro ide do pracy , nie bede wykorzystywac mojego pracodawcy RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 07-02-2019 Czesc Renka, jak radzilas zaglädam na twoj Hyde Park .. i co widze ? Djegus z Lawenkä opanowaly go jak swoj. Djegus wyzej nieomieszkala napisac : ( 2 godzin(y) temu)Diego9 napisał(a): lavenus, my tu rzadzimy Zielonka napisala : To rządźcie! Diego, ja tak sobie myślę, że to rozpadające się forum to tak naprawdę jedyne miejsce na ziemi gdzie możesz sobie "porządzić". Smutne to.... Djego : to forum nie rozpadnie sie jak ty , ferdydurke , majami renia i leon sie stad wyniesiecie, fajnie bylo dokad was tu nie licho nie przynioslo, teraz wszyscy uciekli bo maja was dosyc. Koniec cytatu . ![]() ________________ No no.Djegus dopoki my tu nie zawitalismy to ty byläs tu wysmiewanä ofiarä losu, Ile to razy wylatywalas sama wiesz , jako dowod swiadczy numerek kolo twojego imienia. Po drugie od kiedy cos co jest zorganizowane dla Polakow w D , nalezy do jakiegokolwiek usera osobiscie ? Nikt z nas , czy was- nie ma prawa dyktowac kto i co ma -( chce czy moze) tu pisac ,a kto nie . Jedynie moze Moder . ![]() To tak jakbys srala od lat w jakis natrafiony dolek i ktoregos pieknego dnia patrzysz, .. ktos sie zesral przed tobä... Rewolucja , strajk , wyrywanie sobie wlosow ? Albo... Zlapac srajäcego i powiesic ? , przestac tam srac , Zasypac dolek zeby sie to nie powtorzylo ? Powtarzam , nikt z was nie ma prawa dyktowac komukolwiek gdzie i co powinien robic, mozecie swoimi wypocinami i zadaniami zanieczyszczac swoje otoczenie , swoj wlasny maly raj, swoje 4 sciany , tu jednak nie macie nic do powiedzenia . Tu co jest richtig oder falsch decydujesz nie ty , lecz ktos inny. Radze wiec sie do tego przyzwyczaic, i z tym pogodzic ! bo inaczej w waszej urazonej dumie bedziecie prowadzic smutne zycie obseratorow ! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 (07-02-2019, 16:40)Lawenka napisał(a): Dieguwa, jak możesz? lavenka, kocham twoje wpisy, one poruszaja bardzo gleboko thematyke poziomu intelektualnego co niektorych forumowiczow, tu nikt nie ma wlasnych watkow, kazdy watek jest moja scena , ja tu rzadze, a nummerki tez potrafie oj potrafie RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Iskierka*** - 07-02-2019 I co???? To juz koniec ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 babcie wsiowe sie rzucaja do mnie, kobitki za motyke i na pole, ziemiaki wykopywac, dobrze wam to zrobi i na umysl i na figure, jak sie jest za grubym i mysli sie ciezko (07-02-2019, 16:46)Iskierka*** napisał(a): I co???? To juz koniec nie Iskierko,to dopiero jest poczatek, my ozywimy to forum, bedziemy balowac az milo RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 nie gadaj na dziewczyne, jest fajna, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 ty jestes chlopem nie baba, niedobrym chlopem, ktory szczeka na mojego kota RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Lawenka - 07-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 07-02-2019 kto sie skichał, kocio,czy modzio |