![]() |
Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? (/Watek-gdzie-zwykle-sie-ubieracie-i-jak-chodzicie_2747) |
RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - iberte - 21-07-2018 Czas ....to nie autostrada pomiedzy trumma a kolyska. Nawet gdyby nia byla.....to warto zaparkowac. Powtorki nie bedzie. Nie zawsze jest tylko teraz.... RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - phoenix - 21-07-2018 Ło matko...filozofią powiało Schopenhauera jeszcze tylko brakuje ![]() No i na szczęście nic urodziwego nie ma w moim nicku. W przeciwnym razie nie wiadomo czy by mi się tez nie oberwało ![]() Jerzy co prawda próbował już swoich "sił", ale kto by tam zwracał uwagę na te jego wypociny ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - iberte - 21-07-2018 (21-07-2018, 10:36)phoenix napisał(a): Ło matko...filozofią powiało "Preferowane sa wypowiedzi osob aktywnych i atrakcyjnych" Fakt...... aktywna jestes. RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - phoenix - 21-07-2018 A ty....atrakcyjny ![]() Razem zaten tworzylibyśmy fenomenalny team. Gdyby nie fakt, że u mnie....keine Interesse. Na Kölner Lichter sie wybieram i nie mam czasu na popierdólki z....aplikantami ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - iberte - 21-07-2018 (21-07-2018, 12:39)phoenix napisał(a): A ty....atrakcyjny Nie psujac sobie czaru slonecznego dnia, odrzucila go kategorycznie. Wzburzona, w zlosci, niemal w nienawisci.... Nie mogla zrozumiec, ze ONA ciagnaca za soba ogony adoratorow, nie wzbudzila jego zainteresowania. Nie ogarniala, ze ten gbur z dusza slusarza bredzi o wdzieku, wrazliwosci, subtelnosci. Zeby chociaz powiedzial..... gdzie to mozna kupic? W elitarnych szkolach nikt o tym nie uczyl..... Zdesperowana poszla shoppen... W KIK dostala sliczne majtki za 99 cent... Uratowala dzien. RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Lawenka - 21-07-2018 ![]() ![]() ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - iberte - 21-07-2018 (21-07-2018, 16:17)Lawenka napisał(a): Ale, bredzisz, jak pingwin w ciąży. Jezeli ktos ci kiedys powie, ze jestes madra, rezolutna i takie tam...... to bedziesz miala przed soba klamce. Z Lawenka masz tyle wspolnego co jajo pingwina z weselnym tortem. RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - fiscus - 22-07-2018 (21-07-2018, 01:08)iberte napisał(a): Czas ....to nie autostrada pomiedzy trumma a kolyska. Najbardziej ujął mnie ten wpis no bo, szary garnitur,czy czarny Zdarza się biały kolor. A zawsze to, przyszłość i teraźniejszość. Chyba zrzumiałe. RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Miecznik - 22-07-2018 No jasne! Prościej nie można było tego ująć. ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Belladonna - 23-07-2018 ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - ferdydurke - 23-07-2018 (20-07-2018, 23:08)iberte napisał(a):Nie mam kłopotów ze zrozumieniem słowa pisanego! Stwierdzam natomiast AUTORYTATYWNIE, że ty masz problemy ze zrozumieniem ironii i kpiny! ![]() Sorry iberte, ale jesteś sztywny jak pal na którego wbijano Azję Tuhajbejowicza. ![]() ![]() I motto pod twoimi wpisami mojego zdania nie zmieni - jesteś sztywniak! ![]() (21-07-2018, 10:36)phoenix napisał(a):Gdyby nikt nie zwracał uwagi na moje "wypociny", to nie byłoby tego wpisu, a on JEST! ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - iberte - 24-07-2018 (23-07-2018, 21:41)Belladonna napisał(a): "Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro....." Bardzo ladna mysl. Gdyby bylo tak, jak pisze Wielki XIV-ty, to nie musielibysmy okrucienstwa czasu ogladac w lustrze. On jednak pisze z zycia. Wczoraj nie zrobil nic, jutro nie zrobi nic, a dzis wymysli ponownie cos madrego, aby tybetanski chlop wiedzial, jak poprawnie zyc. Wczoraj bylem w pracy, dzisiaj jestem w pracy i jutro pojde do pracy. Nie chodze do pracy, poniewaz ktos wymyslil koniugacje. Chodze do pracy, poniewaz czas to nastepujace po sobie wydarzenia. Tu i teraz to moze sposob na zycie, ale czasowo jestesmy w swiecie inaczej osadzeni. (23-07-2018, 23:03)ferdydurke napisał(a): [quote='iberte' pid='44995' dateline='1532120881']Nie mam kłopotów ze zrozumieniem słowa pisanego! Stwierdzam natomiast AUTORYTATYWNIE, że ty masz problemy ze zrozumieniem ironii i kpiny! ![]() Sorry iberte, ale jesteś sztywny jak pal na którego wbijano Azję Tuhajbejowicza. ![]() ![]() I motto pod twoimi wpisami mojego zdania nie zmieni - jesteś sztywniak! ![]() Luzaku, niezmiernie mi przykro, ze nie zrozumialem ironii. Moge miec jedynie nadzieje, ze nastepnym razem nie ukryjesz jej tak gleboko... "AUTORYTATYWNIE".... przyznam sie szczerze, ze mam klopoty z uznawaniem autorytetow. Rzekomych nie uznaje wogole.... RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - phoenix - 24-07-2018 nie zrozumieć ironii miszcza, to wielkie faux pas.... ![]() ![]() "rozprawkę" o czasie przemilczę, żeby mi się nie oberwało jak lawence, albo.....nie daj boże....bardziej ![]() jestem zbyt wrazliwa na "uwagi" ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Lawenka - 24-07-2018 ![]() ![]() ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - helen*** - 24-07-2018 (23-07-2018, 21:41)Belladonna napisał(a): "Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro....."Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro....." Czarna magia ![]() Jakas psycho zabawa czy cus? ![]() Co dziennie mamy wczoraj i jutro ! Wczoraj odwalilam duzo pracy ( bylo cos zrobione) Teraz ? Chce poczuc zycie, ide lezakowac "zatrzymac to bledne kolowanie w glowie",chyba przysne i nic juz nie zrobie? ![]() Na jutro mam zaplanowane pare spraw, napewno cos zrobie?! RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Belladonna - 24-07-2018 ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - helen*** - 24-07-2018 Bella nie rob prania mozgu, dzisiaj jest wtorek 24.07.2018. ,a jutro bedzie dzisiaj? Czyli tez wtorek 24.07. 2018. Koniec swiata , czas zatrzymal sie! ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Belladonna - 24-07-2018 ![]() RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - ychna - 24-07-2018 Jo, jutrzejszego dnia tez powiem "dzisiaj", podobnie jak zrobilam to wczoraj.. i zrobie kazdego nastepnego. Pranie zrobilam, ale mozg zapomnialam wrzucic, a tuz juz slysze wirowanie.. RE: Gdzie zwykle się ubieracie i jak chodzicie na co dzień? - Jamaica - 24-07-2018 A Wy się nadal ubieracie? No bo ja - przy ponad 30 stopniowych upałach, to się raczej rozbieram... |