Nasze-Niemcy.pl
Po przekroczeniu progu dojrzałości - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Po przekroczeniu progu dojrzałości (/Watek-po-przekroczeniu-progu-dojrzalosci_2444)

Strony: 1 2

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - Chocco - 23-09-2017

Jutro nie bedzie apokalipsy, ale moze na sniadanie troche wiecej badziewia chemicznego dostaniesz. :s Pogadaj z prezydentem usa, ciekawa jestem,czy kiedykolwiek jadl on,zupke chinska z plastikowym ryzem? (nota bene,uwielbianym przez wiekszosc "wygodniackich" ludzi). pozdrawiam. ps : lubie ukrainski barszcz,....choc prawdziwego smaku pewnie nie znam :D

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - ferdydurke - 24-09-2017

Chocco, dlatego że nie jadam chińskich zupek z plastykowym ryżem, kiszę własny żur na mące z Reformhaus, sam zbieram grzyby, sam kiszę kapustę. Na ile mogę staram się być świadomy tego co jem i z jakiego źródła to pochodzi.
Niestety nie jestem rolnikiem, by móc się samemu wyżywić.

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - Chocco - 24-09-2017

To chyba dobrze,ze tak robisz ,ja tylko probowalam temat z barszczem pomieszac :D. A kiedys jadlam,nawet, pierogi z kapusta i grochem. Na pewno nikomu tego dania nie polece,choc bylo to,podane u Sobieskiego":D

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - ferdydurke - 24-09-2017

Pierogi jadam, ale nie z grochem i kapustą.
Jadam pierogi z jagodami, z mięsem, pierogi z mięsem i grzybami, oraz z kapustą i grzybami (przewaga grzyba powinna być)

To ,tylko Kaszub (ponoc) jada.Atak wlasciwie to,nie ma tutaj innych tematow?,bo nudzi mi siie Big Grin

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - anjuta - 24-09-2017

Ale się naczytałem. Pasjonująca tematyka pierogowa. Siedziałem na brzeżku krzesła podczas lektury. Z podniecenia. Ach, te pierogi, to wynalazek diabła.

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - egle - 24-09-2017

(23-09-2017, 22:52)Chocco napisał(a): Big Grin  , ...krewetki jesz?  ,a biblia sie nie przejmuj,to sie u nich zmienia.Wiem to z autopsii,bo kiedys,jakis ta kanonik zrobil specjalny wpis dla mnie i sie nie sprawdzilo Big Grin

Uwielbiam, wyczytalam gdzieś ostatnio przepis na pikantnie, palce lizac Smile Smile ale tym razem po krolewsku bylo nieco inaczej Smile

No niby glupoty piszA, ale patrz, jak tu nie wierzyc w zycie po zyciu Wink

(24-09-2017, 10:58)egle napisał(a):
(23-09-2017, 22:52)Chocco napisał(a): Big Grin  , ...krewetki jesz?  ,a biblia sie nie przejmuj,to sie u nich zmienia.Wiem to z autopsii,bo kiedys,jakis ta kanonik zrobil specjalny wpis dla mnie i sie nie sprawdzilo Big Grin

Uwielbiam, wyczytalam gdzieś ostatnio przepis na pikantnie, palce lizac Smile Smile ale tym razem po krolewsku bylo nieco inaczej Smile

Noooo,dlatego wystepuje tutaj,jako zreinkarowana,pod postacia Chocco;D

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - egle - 24-09-2017

(24-09-2017, 13:21)Chocco napisał(a):
(24-09-2017, 10:58)egle napisał(a):

Noooo,dlatego wystepuje tutaj,jako zreinkarowana,pod postacia Chocco;D

Hehehe, ciekawe ile jeszcze bedzie tych koncow swiata, ii ile razy sie beda na nie te biedne ludzie nabierac Smile

T reinkarnacja idzie niezwykle szybko...

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - Leon 66 - 24-09-2017

nie lubie kiszonej zupy, Ferdydurke , no moze ta kielbasa w zurku by mnie do niego przekonala , .
Co do agresji i pociagu plciowego o ktorej wzmieniala tu Renia , uwazam ze jest to przeceniane. Agresja byla w czasach kamienia lupanego, sredniowiecza,, moze podczas wojen .
Sex w naszych czasach ma juz malo z agresji ,
Wszystko mozna zalatwic ugodowo, albo za pieniadze .

RE: Po przekroczeniu progu dojrzałości - ferdydurke - 26-09-2017

Leon66, seks z agresją ma miejsce i jest ugodowy jeśli spotyka się dom z subem i obie strony mają ochotę na seks.
Reszta to przemoc seksualna, a że z natury facet jest silniejszy i agresywniejszy niż kobieta, to mamy wystarczająco argesji seksualnej. Wg. dr. Terri Fischer mężczyźni myślą o seksie dwa razy częściej niż kobiety, więc to oni produkują sobie głód seksualny, który zbyt często zaspakajają metodami prymitywnymi z czasów kamienia łupanego.
Jak głód seksualny ma zaspokoić sobie nieatrakcyjny bezrobotny facet? Czym ma zapłacić?