![]() |
Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. (/Watek-niesamowita-kariera-rodziny-przylebski_2439) |
RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - uzi80 - 06-09-2017 (06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a):(06-09-2017, 21:53)iberte napisał(a):(06-09-2017, 20:26)ferdydurke napisał(a): Szkoda, że nie mogę już zmienić tytułu wątku, bo zmieniłbym go na "Klejnoty w pisowskiej koronie" Czyli kiedy był Buzek ...to de facto byłeś za Krzakiem? ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 06-09-2017 Uzi, kpina z X nie oznacza jednoczesnej akceptacji dla Y. Problem polskiej polityki polega na tym, że masz do wyboru Pest oder Cholera. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - iberte - 06-09-2017 (06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a): Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Wybacz,ale nie podejme tego watku. On jest pusty.... Oprocz drwin,nic tu nie ma ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - uzi80 - 06-09-2017 Inaczej to interpretuje.....brak wymiany Krzaka. ...wynika....albo z niewiedzy albo z aprobaty. Tym bardziej ze drwiles ze z Lecha (słusznie) i drwiłeś z Kwacha (troche mniej słusznie). A w miedzyczasie był Buzek.....a w szczególnosci farbowany Krzak-Tak. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 06-09-2017 (06-09-2017, 22:56)uzi80 napisał(a): Inaczej to interpretuje.....brak wymiany Krzaka. ...wynika....albo z niewiedzy albo z aprobaty.uzi, ja zająłem się tylko prezydentami III RP, premierów nie brałem pod uwagę. Choć jedna poszła mi na keks totalnie - pani Hanna Suchocka, która wciągnęła Polskę w kajdany konkordatu, które kosztują Polskę z roku na rok coraz więcej - tendencja stale zwyżkowa, bo wypoczęci księża i niezmęczone pracą katechetki mają przed sobą długie życie, a i lekcji religii w szkołach przybywa, więc kształcony narybek o dochód martwić się nie musi, a w nagrodę otrzymała dwanaście lat ambasadorstwa w Watykanie. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Renia - 06-09-2017 (06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a): Wybacz,ale nie podejme tego watku.Ferdydurke, zrob temat o milosci.To taka mala terapia i odskocznia od tematow politycznych.Bardzo jestem ciekawa jakie masz zdanie na temat zakochanych? Nie mozesz przeciez byc monotematyczny.Pisz o milosci a sie odmlodzisz.:-) RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - uzi80 - 06-09-2017 Tak sobie wróciłem do poprzedniej strony owego wątku....i tak chcąc-nie chcąc nasuneła mi sie pewno maksyma "Audi multa, loquere pauca" . Nie ma w parlamencie Andersenów. ....Nie ma takiej posłanki.... Jest Senator Anders .Osoba znane, w szczególnosci srodowiskom polonijnym Cytowanie biografii Polskiego Generała z Niemeckiej Wiki. ...to już przemilcze. ... Ale stwierdzenie ze cos ....to sa "miernoty".....no przepraszam. ... ..... RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 06-09-2017 (06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a):Iberte, skoro wątek jest pusty, to nie wiem po co na niego wchodzisz i komentujesz? Olej go!(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a): Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Idąc do kabaretu, nie oczekujesz polemiki, tylko zabawy, jeśli kabaret ci się nie podoba to wychodzisz, a nie wdajesz się w dyskusję z artystami. Olej też inne moje wątki, bo nie są po twojej myśli! Pokaż nam jak się to powinno robić! Załóż temat! Choć JEDEN! Jeśli chcesz polemizować, to polemizuj faktami, a nie subietywnymi ocenami!- vide reparacje wojenne. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Renia - 06-09-2017 (06-09-2017, 23:24)uzi80 napisał(a): Tak sobie wróciłem do poprzedniej strony owego wątku....i tak chcąc-nie chcąc nasuneła mi sie pewno maksymaTak sobie twierdzisz czy masz na to dowody? Specjalnie polecalam na wiki,zeby zasiegnac konkretnych wiesci i oto co wiki mowi: Anna Anders: 15 stycznia 2016 została przewodniczącą Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa oraz sekretarzem stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów i pełnomocnikiem premiera do spraw dialogu międzynarodowego[10]. W marcu tego samego roku przestała pełnić funkcję przewodniczącej ROPWiM, pozostając na pozostałych funkcjach w KPRM. W 2016 została kandydatką PiS w wyborach uzupełniających do Senatu w okręgu nr 59[11]. W wyniku głosowania z 6 marca 2016 uzyskała mandat senatora IX kadencji, uzyskując 30 661 głosów (47,26%) i pokonując m.in. Mieczysława Bagińskiego, którego poparło 41,03% głosujących[12]. Ślubowanie złożyła 9 marca 2016[13]. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - iberte - 06-09-2017 Ferdydurke, bardzo przepraszam, ze zaklocilem spokoj na tym tchniacym obiektywizmem watku. Owocnej dyskusji zycze. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 06-09-2017 [quote='Renia' pid='31303' dateline='1504732905'] Ferdydurke, zrob temat o milosci.To taka mala terapia i odskocznia od tematow politycznych.Bardzo jestem ciekawa jakie masz zdanie na temat zakochanych? Nie mozesz przeciez byc monotematyczny.Pisz o milosci a sie odmlodzisz.:-) eb] Cytowanie na tym forum to prawdziwa męka, a efekt tego cytowania woła o pomstę do nieba. Więc jeszcze raz spróbuję! Renia zaczekam , by temat o miłości założył mistrz krytyki - iberte. W tym temacie pokaże nam wszystkim jak powinno się prowadzić wartościowy wątek. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - uzi80 - 07-09-2017 No I co Renia. ...posłanka czy senatorka? ....w dodatku z wyborów uzupelniajacych. ..bo pierwotnie z W-wy startowala Nie ucz mnie biografii polskich parlamamterzystów....bo znam ja lepiej niz ty. .. A to pytanie czy tak twierdze czy mam na to dowody to do czego sie odnosi?. No kim sa miernoty?....peowiacy. .???... (06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a):(06-09-2017, 21:53)iberte napisał(a):(06-09-2017, 20:26)ferdydurke napisał(a): Szkoda, że nie mogę już zmienić tytułu wątku, bo zmieniłbym go na "Klejnoty w pisowskiej koronie" Ferdydurke. ....Kopaczowa to tez prezydent?. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Renia - 07-09-2017 Ferdydurke,iberte,na MP zakladal tematy.Jeden to pamietam byl--jak byc soba,calkiem ciekawy i mial wziecie. On i tak dlugo wytrzymal te dyskusje z toba.Zapewniam cie,ze bylo to raczej przez grzecznosc niz prawdziwa chec dyskusji. Iberte to urodzony optymista. Lubi cie to i dyskutowal z toba ale nie wykorzystuj tego do klotni bo bedzie mu przykro. Tez mnie ponosi jakie glupie poczynania robi Pis ale nie mam na to wplywu i nie bede sobie psula nerwow. Jestem na Forum "Na temat" tam sa fachowcy i politycy to sobie czasami tam ulze. Tak powaznie,to zaloz watek ale nie o polityce.Sprobuj chociaz jeden. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 07-09-2017 iberte po subiektywnym był myślnik i vide reparacje wojenne. ![]() Ten wątek jest subiektywny, dlatego była wzmianka o kabarecie. W kabarecie się bawisz i bijesz brawo, albo wychodzisz z sali, kląc pod nosę, że wydałeś na chałę kasę. U mnie masz wszystko za friko i jeśli mój kabaret ci nie odpowiada,+ to zmykaj na po 50, gdzie są prowadzone harmonijne dyskusje na tematy codzienne. Tam też nie pobierają za bilet, ale uważaj, bo dają ostrzeżenia za trolowanie ![]() Jak napiszesz coś nie pomyśli moderatora, to raz dwa klepnie ci 40% ostrzeżeń ![]() (07-09-2017, 00:10)Renia napisał(a): Ferdydurke,iberte,na MP zakladal tematy.Jeden to pamietam byl--jak byc soba,calkiem ciekawy i mial wziecie.Renia zołożyłem nawet dwa i oba usunięto ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - iberte - 07-09-2017 Ferdydurke, jesli chcesz pisac o 50- ce, to idz na 50- ke. Jesli to nie twoje klimaty, to przestan malowac ludziom dupy, bo to ciotowate zachowanie jest. Podziekowalem za twoj kabaret i za bilet mi zwracac nie musisz. Ale nie krzycz za mna, bo nie lubie tego. Do tej pory staralem sie byc mily... RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - ferdydurke - 07-09-2017 Renia zajrzałem do archiwum tego forum i stwierdzam, że jest jeszcze parę tematów apolitycznych mojego autorstwa na tym portalu ;=)) (07-09-2017, 00:37)iberte napisał(a): Ferdydurke, iberte, wisi mi i dynda to co ty lubisz, a na po 50 nie będę wchodził, bo nawet jak coś napisze, to zostanie usunięte, a moder klepnie mi następne 40% ostrzeżenia i będę musiał zakładać nowy adres mailowy. Po co mi to. Tobie się to podoba, to bądź bywalcem tego wątku, mnie się nie podoba i mam odwagę napisać to otwarcie. Nikogo nie obraziłem , nie trolowałem, tylko pytałem gdzie są moje odpowiedzi na posty skierowane do mnie! Jeśli moderator uważał dyskusję za niewłaściwą, to powinnien usunąć wpisy obu stron, a tego nie zrobił! ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - phoenix - 07-09-2017 (06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a):(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a): Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Jak to nic? Ja tu widzę (po raz lolejny ) głośne wołanie, żeby nie rzec: dziki ryk autora o Aufmerksamkeit. "Piruetów " Reni tez trudno nie dostrzec ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Renia - 07-09-2017 Wczoraj to nie byl dobry dzien dla nas.Niemcy maja racje,ze zamykaja swoje gabinety lekarskie w srode.To nie poniedzialek a sroda robi nam bubu z mozgu. Dobrze,ze to chwilowe,dzisiaj odespia i wieczorem znowu beda w formie. Moje lapki prawie wydobrzaly,trzeba nadrobic zaleglosci. Ferdydurke,zakladaj jakis ciekawy temat. RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - phoenix - 07-09-2017 Renia zamieniła pogodniaka na Ferdydurke i teraz tego nagabuje o nowe ciekawe tematy. A tu tylko....ciemność ![]() Pogodny przynajmniej konfabulatorem niezłym był i wypisywal takie pierdy, że można było się pośmiać. Do bólu brzucha ![]() ![]() ![]() Nowa ofiara baletnicy tylko nudzi marudzi narzeka i...podaje statystyki. O dżizis ![]() RE: Niesamowita kariera rodziny Przyłębski. - Marika - 07-09-2017 (07-09-2017, 17:03)phoenix napisał(a): Renia zamieniła pogodniaka na Ferdydurke i teraz tego nagabuje o nowe ciekawe tematy.hm !!! ![]() |