![]() |
Jak do nas trafiłeś? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Jak do nas trafiłeś? (/Watek-jak-do-nas-trafiles_19) |
RE: Jak do nas trafiłeś? - ychna - 10-11-2013 Witaj Zauber! - fabek - 11-11-2013 ZAUBER napisał(a):fabek napisał(a):Obiecuje, że na pewno nie będzie takie samo. U nas będą pożyteczne rzeczy i dyskusje na poziomie. Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania nas Witaj. Nie lubię jak ktoś porównuje nas do innego serwisu. My mamy swoje zasady, nie upodabniamy się do innych. I ta pewno, że jak gdzieś jest źle to tu też na pewno będzie. Skąd takie wnioski? Najpierw trzeba trochę czasu aby zobaczyć jak jest u nas i wtedy oceniać. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania ![]() - Anonymous - 11-11-2013 ychna napisał(a):Witaj Zauber! Witam ![]() - Anonymous - 11-11-2013 fabek napisał(a):ZAUBER napisał(a):fabek napisał(a):Obiecuje, że na pewno nie będzie takie samo. U nas będą pożyteczne rzeczy i dyskusje na poziomie. Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania nas Cytuje : ,,Nie lubię jak ktoś porównuje nas do innego serwisu.,, Jak mam to rozumiec ?? Pozdro ![]() - fabek - 11-11-2013 ZAUBER napisał(a):fabek napisał(a):ZAUBER napisał(a):fabek napisał(a):Obiecuje, że na pewno nie będzie takie samo. U nas będą pożyteczne rzeczy i dyskusje na poziomie. Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania nas Chodzi mi o to, że ktoś nie wie jak jest na naszym forum a już pisze, że będzie tak samo jak na innym serwisie. Pozdrawiam ![]() - Iskierka*** - 13-11-2013 Witam ![]() ![]() Jestem z Wami dzięki wspaniałym ludziom skutecznie zatruwających spokuj i życie ,do których wstyd się przyznać ![]() Do samego portalu tym bardziej ![]() ![]() ![]() Kaffeteria przypomina pole bitwy i wojsko ;/ Jednak możemy tam znaleźć jako główno przewodzących__________ tylko kaprali ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie ![]() - Kamila42 - 18-11-2013 Poprzez Facebocka <brawo> - lizka - 09-12-2013 A tak calkiem przypadkiem, ale podoba mi sie tutaj ![]() - fabek - 10-12-2013 lizka napisał(a):A tak calkiem przypadkiem, Witamy i serdecznie zapraszamy do odwiedzania ![]() Pozdrawiam fabek ![]() - strzelba - 03-01-2014 Cześć trafiłem do was z wyszukiwarki Google. Jesteście wysoko w wynikach ![]() - jacintoromeo - 28-01-2014 Czesc ! Ja tu trafilem z rekomendacji kolezanki .Zreszta uczestniczki tego forum. Szkoda tylko ,ze trudno jest pokonwersowac gdyz nie ma ludzi.Nie wiadomo w ktorych godzinach jest wiecej ludzi... Do uslyszenia! - fabek - 28-01-2014 Cierpliwości. Jeszcze miesiąc i powinno być znacznie więcej osób na forum. Teraz w godzinach wieczornych i południowych można kogoś zastać. RE: Jak do nas trafiłeś? - ychna - 08-02-2014 fabek napisał(a):Cierpliwości. Jeszcze miesiąc i powinno być znacznie więcej osób na forum. Teraz w godzinach wieczornych i południowych można kogoś zastać.Tym bardziej, ze konkurencja wyniszcza sie na wlasne zyczenie )) - ecik - 08-02-2014 Ja malo tam zagladam ale to co sie dzieje to jak piszecie samozaglada, dziwie sie userom, ze nie szkoda im czasu na pisanie czegos co i tak skazane jest na skasowanie. Pozdrawiam. - Chocco - 15-04-2014 przylecialam za Zauberkiem ![]() O tym portalu dowiedzialam sie z mp ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie,t ![]() RE: Jak do nas trafiłeś? - ychna - 17-04-2014 Alez ten uciekl.. ![]() RE: Jak do nas trafiłeś? - ychna - 30-04-2014 Podejrzalam, ze zalogowala sie Joleka.. witam serdecznie ! - Joleka - 30-04-2014 ychna napisał(a):Podejrzalam, ze zalogowala sie jakas Joleka.. O Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @@@@ "jakas" mi tu napisała ![]() ![]() RE: Jak do nas trafiłeś? - ychna - 01-05-2014 Jolus, Kochanie, nie bij... ![]() - Wiosenka - 01-05-2014 Witam i ja. ![]() Nie wiem gdzie i co jest. Potrzebne mi troche czasu. Pozdrawiam... Wiosenka ![]() |