![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 04-12-2018 To stara d...a jesteś ,bo ja mlodsza co nie co jestem,ale leciwa tak samo jak ty..... RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 04-12-2018 Jak komuś stare dupy i dupole przeszkadzaja to chyba sa fora dla młodziezy ? Nic tylko obrac kurs na nie i odmładzać się ile i z kim się da. RE: Udany Sex nie zna wieku. - ferdydurke - 04-12-2018 (04-12-2018, 23:10)dziaczuk napisał(a): w nagrode dla iberte zmyslowa piosenka zasluzyl sobie na" mloda dupe" No i co iberte pocznie z tą "młodą dupą"? Będzie miał sześciogodzinny seks dzień w dzień? Sorry, ale nie wierzę! Dzień ma 24 godziny - 9 godzin schodzi na pracę i dojazd do niej. 6-8 godzin spanie. 6 godzin seksu ![]() Pozostają ca. 2 godziny na higienę osobistą i posiłki, ale jak w weekend zagospodarować te 9 wolnych godzin? Suma summarum 18 godzin do zagospodarowania. Spacer po sklepach i wydawanie zarobionej kasy? TV, kino, teatr koncerty to max. 6 godzin. W pozostałych 12 godzinach można chlać, co nie jest dobre dla organów wewnętrznych. Ja nie życzę iberte "młodej dupy" Ja mu życzę atrakcyjnej partnerki z którą będzie miał wspaniały seks i wspaniały czas z nią spędzany, który będzie dla niego prawdziwą przyjemnością. ![]() Zyczę iberte, by znów nabrał szacunku i zaufania do kobiet ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 04-12-2018 Niech ma taka z którą mu będzie dobrze i znajdzie przy niej spokój. Tego mu zyczę. RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 04-12-2018 Iberte ma szacunek do zycia. Kobiet od zycia oddzielic sie nie da Jakie jestescie wiecie najlepiej.... Mlodej dupie bede spiewal kolysanki..... Nie martwcie sie o mnie.Mnie sie zadna krzywda nie dzieje. Nie mniej dziekuje za troske. Dziaczuk , w koncu piszesz jak myslisz i nie przepraszasz za istnienie. Tylko autentycznych ludzi czyta sie z przyjemnoscia. RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 04-12-2018 (04-12-2018, 23:40)Majami napisał(a): Jak komuś stare dupy i dupole przeszkadzaja to chyba sa fora dla młodziezy ?Mi nie przeszkadza starosc ale smrod z tej starczej dupy,juz tak,i zaden portal nie pomoze osobie,ktora ma wene i czuje sie młodo a bedac tak mloda 50-ka,jak Ty ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 04-12-2018 (04-12-2018, 23:41)ferdydurke napisał(a): Zyczę iberte, by znów nabrał szacunku i zaufania do kobiet Winkja tez z calego serca zaufac ciezko ,wiem jak to jest RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 04-12-2018 (04-12-2018, 23:52)fiscus napisał(a):(04-12-2018, 23:40)Majami napisał(a): Jak komuś stare dupy i dupole przeszkadzaja to chyba sa fora dla młodziezy ?Mi nie przeszkadza starosc ale smrod z tej starczej dupy,juz tak,i zaden portal nie pomoze osobie,ktora ma wene i czuje sie młodo a bedac tak mloda 50-ka,jak Ty Młoda to jest moja córa. Ja mam 50 lat i nie odmładzam się. Jestem jaka jestem. Nieumyty tyłek smierdzi w kazdym wieku. RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 05-12-2018 czyli stara jestes i kazda kobieta w tym wieku , ...... Twoim zdaniem jest stara? RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 05-12-2018 A gdzie to wyczytałaś ? Czy ja tu komukolwiek wypominam wiek ? Mnie nie bardzo interesuje kto ile ma lat. Ja widzę zalety w kazdym wieku. Starym i młodym mozna byc w kazdym wieku , bo to nie tylko to co cechuje ciało ale i dusze. RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 05-12-2018 Majami, bardzo ale to bardzo przepraszam za swoj wpis, czytajac ...lecialam po wersach.Uprzednich NIE CZYTAŁAM..Przepraszam RE: Udany Sex nie zna wieku. - ferdydurke - 05-12-2018 Pozwolę się wtrącić w dyskusje o starości i atracyjności. We wrześniu zostałem przeniesiony do innego biura. Piętro niżej jest inne biuro, w którym pracuje kobietka, na oko dwa lata ode mnie starsza. Bardzo rzadko się spotykamy, ale z dotychczasowych spotkań mogę stwierdzić, że kobietka jest atrakcyjna. Zawsze elegancka, zawsze zadbana, tłuszcz na biodrach jej nie osiadł. Zgrabności nóg i delikatności pęcin mogłoby jej pozazdrościć 98% dwudziestolatek. Jedynie jej dłonie i szyja zdradzają jej wiek. Ale pomimo to jest atrakcyjną kobietą! RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 05-12-2018 Spoo wyluzuj . Wszystko ok. W moim wieku juz sie tak nie spinam . Ja juz osiagnełam wewnetrzny spokój. To juz ten etap ze wiem ze taki spokój znajduje sie nie w kims , a w samym sobie. Troche sie w zyciu przezyło...ja na swoje przezyte zycie patrzę pozytywnie . Troche się jeszcze przezyje jak Stwórca pozwoli. RE: Udany Sex nie zna wieku. - fiscus - 05-12-2018 (05-12-2018, 00:43)ferdydurke napisał(a): Pozwolę się wtrącić w dyskusje o starości i atracyjności. No jasne, czyli dla mojej wnuczki powinnam tylko samo ziele podawac do jedzenia,aby jegomosc w podeszlym wieku mogl stwierdzic brak tłuszczu? u niej ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 05-12-2018 Bo przeciez się panom szyje nie marszczą , dłonie w zadnym wypadku nie....generalnie wszystko furczy jak tralala ![]() Wszak wszem wiadomo że stzrzeja i marszczą się tylko kobiety. RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 05-12-2018 ferdydurke to ja zakladam rekawiczki,szaliczek na szyje ,okulary przyciemniane i idziemy na kawke jak na swoj wiek jestem atrakcyjna kobieta ale tluszczyku nie ukryje ,troche jest go na bioderkach a u ciebie co sie pomarszczylo ferdy? RE: Udany Sex nie zna wieku. - ferdydurke - 05-12-2018 (05-12-2018, 00:59)Majami napisał(a): Bo przeciez się panom szyje nie marszczą , dłonie w zadnym wypadku nie....generalnie wszystko furczy jak tralala Majami, my też się starzejemy, my też mamy zmarszczki, jeszcze nie mam "plam starości" na dłoniach ale napewno się pojawią. Pisząc o tej pani zapomiałem dopisać, że ona pomimo że jest przypuszczalnie starsza ode mnie jest bardziej atrakcyjna niż JA! RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 05-12-2018 I tak zapracowane , zasiłowniowane , zagłodzone dietami wszystkie mamy być szcześliwe , wiecznie usmiechniete...wystylizowane od rana do wieczora dla swojego pana i władcy. W lozku oczywiscie umiejetnosci jak z najlepszego lupanaru w miescie. A tymczasem ideał kobiecosci dla połowy meskiego swiata to była Marylin Monroe w rozmiarze 42-44 , niezbyt inteligentna blondyneczka ( z perhydrolu oczywiscie ) , do tego znerwicowana i na wiecznym haju ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - dziaczuk - 05-12-2018 (05-12-2018, 00:59)Majami napisał(a): Bo przeciez się panom szyje nie marszczą , dłonie w zadnym wypadku nie....generalnie wszystko furczy jak tralalano niestety ![]() ![]() (05-12-2018, 01:08)Majami napisał(a): I tak zapracowane , zasiłowniowane , zagłodzone dietami wszystkie mamy być szcześliwe , wiecznie usmiechniete...wystylizowane od rana do wieczora dla swojego pana i władcy. W lozku oczywiscie umiejetnosci jak z najlepszego lupanaru w miescie.umarla mlodo i nigdy sie nie zestarzala,to dlatego taki ideal pieknosci zostal ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 05-12-2018 No zesz kurde....patrz , straciłam szanse na wieczna młodosc . A mogłam sobie zyły otworzyć w wieku 25 lat i wszyscy by mnie młodo wspominali ; A ilu zyciowych błedów bym nie popełniła ![]() Tjaaaa |