![]() |
jaki dzis macie dzien? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: jaki dzis macie dzien? (/Watek-jaki-dzis-macie-dzien_1932) |
RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 28-09-2016 No siema Egle a juz myslalem zes sie gdzies zgubila ![]() co do sniegu nie wiem jak to bedzie ![]() ale jak tylko pierwsze platki spadna to dam znac na Groß Arber to kamieniami moge rzucac tak ze nie ma problemu z kuligiem albo jakims grzancem na Weinahtsmarktcie ![]() a co do pracy ja tez lubie prace no ale bez przesadyzmu 8 godzin mi wystarcza ![]() a Ty co FCB nie bedziesz patrzec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak nie to sie do lutego naucza ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 28-09-2016 no patrzę i czekam az Robert wrzuci cos tym z Atletico ![]() no ja pracuje nawet nie cztery godziny, wiec wieczorem musze odrobic ![]() naucza sie, naucza sie, tylko czy Ty sie nauczysz mieszkanie potem ropoznawac?? ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 28-09-2016 No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 28-09-2016 (28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. no moim też przeszkadza, nie tylko zielone, ale jakiekolwiek, co pływa..., co do dziwnosi, to w pełni masz rację, dziwna matka, to dzieci nie mogą być inne ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 28-09-2016 ja tylko jeszcze na moment Herbi i teraz glośno krzyczymy sędzia kalosz, sędzia kalosz, ![]() dobranoc RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 29-09-2016 upss....cos mi nie wyszlo....zupelnie tak samo jak wczoraj baeyrnowi ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 29-09-2016 (28-09-2016, 22:10)egle napisał(a):Hmm...jakiekolwiek co pływa???...no ja za tłustymi oczkami w rosole też nie przepadam(28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. ![]() Dziwna matka ,dziwne dzieci...w ogóle dziwny jest ten świat ![]() Mimo że pochmurnie i wietrznie to dzionek całkiem,całkiem...humor mi dopisuje. ...zapewne temu że mam dziś wolne ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - ychna - 29-09-2016 Kiepska noc, wiec kiepski dzien. Nic co planowalam nie wyszlo, zapowiadali deszcz, nie pada.. chcialam gdzies pojechac i przez ten zapowiadany deszcz odlozylam.. ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 29-09-2016 (29-09-2016, 14:40)ychna napisał(a): Kiepska noc, wiec kiepski dzien. Nic co planowalam nie wyszlo, zapowiadali deszcz, nie pada.. chcialam gdzies pojechac i przez ten zapowiadany deszcz odlozylam.. Oj widze że w minorowym nastroju jesteś...na poprawe humoru propnuje ....słonecznego drinka lub dobra komedie ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 29-09-2016 (28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. E no ta ja tam trovhe z innej gliny bylem ![]() pamietam za bajtla to mi balagam bardzo przeszkadzal dodam tylko ze Mutti mi sprzatala (ale to chyba bylo bez znaczemia ![]() ![]() ![]() dopiero jak bylem juz troche starszy i mialem sam sprzatac to mi balagan zupelnie nie przeszkadzal ![]() ![]() (28-09-2016, 22:40)egle napisał(a): ja tylko jeszcze na moment Egle tu nie calkiem podzielam Twoje zdanie ja bym glosno krzyczal Sedzia H.....j ![]() ![]() Uzi to ja kciuki za Bvb trzymalem a Ty se tu podsmiechujki robisz ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 29-09-2016 wczoraj troche kiepski wieczor mialem,no ale za to noc wysmienita wyspany jak nigdy,a jako ze noc dobra to i dzien byl pikny,wszystko klaplo zapowiadali pikna pogoda bylo slonecznie,a jako ze nic nie planowalem to poszedlem na rower ![]() no i od razu zaplanuje jutro,tez pojde na kolo bo to juz ostatni raz w tym roku bo zapowiadaja ladna pogode ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 29-09-2016 No i ten fajny dzień ....skończył sie niezbyt miłym akcentem ;władze nad mediami przejeła moja połowica ![]() Oj ...herbi.....no sorry....ale moja ulubiona druzyna jest Real ![]() ![]() A co do sprzatania...to też byłem "syfiarz"...do wojska mnie posłali i sprzatac sie nauczyłem ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 29-09-2016 nie ma sprawy Uzi przymkne oko bo tez lubie Real ![]() za to powiem sry za to ze nie masz wladzy nad pilotem ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 29-09-2016 Ja tez mówie "sry"...tylko tak po cichu żeby przypadkiem jutro nie był zmuszony sam sobie żarcie rychtować ![]() W każdym badz razie ...z cała stanowczoscia stwierdze że media dostały sie w "niepowołane ręce" ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 29-09-2016 nie przejmuj sie jak to sie mowi jutro nowy dzien moze bedziesz mial wiecej szczescia, i cos tam sobie zerkniesz podczas reklam ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 30-09-2016 (29-09-2016, 13:19)uzi80 napisał(a):a u mnie znowu wszystko na odwrot, ale dobre, ze choc na odwrot, a nie ze wcale(28-09-2016, 22:10)egle napisał(a):Hmm...jakiekolwiek co pływa???...no ja za tłustymi oczkami w rosole też nie przepadam(28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. ![]() w rosole oczka plywac moga, marchewka jednak np juz nie, zadne ziielone z pietruszki i absolutnie nic z kurczaka, ma byc rosolek, jak lza, tylko nieco tlusta ![]() ![]() (29-09-2016, 21:27)herbiherb napisał(a):(28-09-2016, 21:11)ychna napisał(a): No egle, masz jakies dziwne dzieci bo tym zazwyczaj balagan nie przeszkadza, ale niech cos zielonego w rosole plywa.. hehhe, no tak punkt siedzenia .... ja nie sprzatam po moich dzieciach, wiec dlatego im przeszkadza, bo potem juz nawet przy pietrowych kombinacjach nie ma sie gdzie bawic, trzeba wiec sprzatac z tym porzadkiem to ja oczywiscie zartowalam, bo u mnie wiecznie bajzel jest, ale to ma swoje dobre strony, bo jak zapraszam gosci, to od razu wiem, kto jest swoj i szczery, a kto przyjezdza tylko dupe obrobic ![]() ![]() (29-09-2016, 22:24)herbiherb napisał(a): nie przejmuj sie jak to sie mowi a Ty mozesz bys wsparl kolege, programy mu relacjonowal, powiedzial, jak laptopa w kiblu przemycic, albo cos innego, to sie smiejesz... Uzi, dam Ci dobre rozwiazanie, dwa telewizory... jesli Twoj wyladuje w garazu, albo w piwnicy, to sorry, ale w domu tez jest demokracja ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - helen*** - 30-09-2016 Dzisiaj mam kijowy dzien, wczoraj tez taki byl ![]() Ide poskakac "Woogie Boogie" moze rozruszam sie ? ![]() Czesc egle ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 30-09-2016 (30-09-2016, 21:19)helen*** napisał(a): Dzisiaj mam kijowy dzien, wczoraj tez taki byl czesc Helen ![]() moj tez dzis byl do d.., gorzej, ze noc nie byla lepsza, zaodalam se lody z orzechami i sokiem malinowym, nie pomaga, ale za to w gebie nieco bardziej slodko ![]() ja se ogladam jakis program, co sie tez ruszaja, ale nawet malym palcem nie chce mi sie ruszac, to rzruszaj sie za nas dwie ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 30-09-2016 Egle no co Ty ja mam Uziemu doradzac przeciez to ziomal jest da sobie rade ![]() no a jak nie to niech napisze petycje ![]() to z ta demokracja mi sie podoba,dlatego tez mam dwa Tv no ale ja jestem dyktator ![]() i ja decyduje na co patrze ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 30-09-2016 Dzieki za rady ;dwa tv posiadam,reklamy też czasem ogladam ![]() Ja tam stosuje swój sprawdzony sposób ;oflagowanie pokoju i gromki śpiew "Zostaw Kibica..." ![]() (30-09-2016, 21:37)egle napisał(a):(30-09-2016, 21:19)helen*** napisał(a): Dzisiaj mam kijowy dzien, wczoraj tez taki byl A nie lepiej to na troski i smutki troche pobiegać aniżeli lodami sie obżerać ![]() |