Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 11-12-2020

Komentarz internauty:

"Chińskie laboratorium w Wuhan należy właściwie do Glaxo, które przypadkowo należy do Pfizera (producenta szczepionki RNA na COVID) , który zarządza finansami Black Rock, które przypadkowo zarządza finansami Open Foundation Society (Soros), które przypadkowo jest zainteresowane francuskim AXA, który przypadkiem jest chińskim warsztatem z niemieckim firmą Winterthur, został przypadkowo kupiony przez sojusz Niemiec i przypadkowo jako wielki akcjonariusz ma Avantgarde, który jest akcjonariuszem Black Rock, który kontroluje banki centralne i zarządza 1/3 światowego kapitału inwestycyjnego, który przypadkowo jest wielkim akcjonariuszem Microsoft (Teams-zdalne nauczanie i Apple) którego właścicielem jest Gates, który przypadkowo jest akcjonariuszem Pfizer i obecnie pierwszym sponsorem WHO. Jeśli to nie jest wystarczająco jasne, dlaczego pojawił się nietoperz i wirus zmutował i cała planeta została zarażona...
Ktoś kto to widzi tą idealnie pod pandemię utkaną siatkę powiązań w obecnych czasach jest nazywany foliarzem i widzi wszędzie teorie spiskowe. Chyba wolę to niż być zwykłym baranem..."

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 11-12-2020

Duzo tych przypadkow.....

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Fellah - 11-12-2020

Juz na samym poczatku wtopa!
Pfizer nie zarzadza finansami Black Rock! - Kto wymyslil taki idiotyzm? Sama, czy skades sciagnelas spiskowa teorie i powtarzasz bez zrozumienia?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 11-12-2020

(11-12-2020, 21:52)Fellah napisał(a): Juz na samym poczatku wtopa!
Pfizer nie zarzadza finansami Black Rock! - Kto wymyslil taki idiotyzm? Sama, czy skades sciagnelas spiskowa teorie i powtarzasz bez zrozumienia?

https://www.mimikama.at/aktuelles/zufaelle-wuhan-pfizer/

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 11-12-2020

(11-12-2020, 21:52)Fellah napisał(a): Juz na samym poczatku wtopa!

Skocz na konkurencyjny portal, żeby pobajdurzyc z inna debilką o nazwie @jestem.
Z pewnoscią znajdziecie wspólny język.
Dureń zawsze zwącha durnia.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Fellah - 11-12-2020

A cos ty taka nerwowa?
Nie potrafisz jakos bardziej merytorycznie odpowiadac?
Widze po wpisie Iberte, ze skopiowalas teorie spiskowe, podajac je bez zrozumienia za swoje.
To nic. Nie czeba sie denerwowac, moglas napisac, ze to byl zart.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 12-12-2020

Ludziska spokojnie!
Dlaczego napisałem w poście 3535 : "By Rodło nie wiercił dziury w brzuchu oznajmiam,...."
Rodło to typ tępy umysłowo, nie rozumie tego co czyta, ale stara się wymądrząć.
Nigdy nic na tym portalu sensownego nie napisał.
Wstyd, że takie gówno zdobi się znakiem rodła!

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Fellah - 12-12-2020

Sam Ferdydurke jestes gowno. Sad

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 12-12-2020

A tyle miejsca jest w internecie....

Jest, ale zajrzalem na stare smiecie, chcialem grzecznie, ale ten palant sprowokowal mnie do tego zebym tera czesciej tu bywal.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 12-12-2020

(11-12-2020, 23:41)Fellah napisał(a): A cos ty taka nerwowa?
Nie potrafisz jakos bardziej merytorycznie odpowiadac?
Widze po wpisie Iberte, ze skopiowalas teorie spiskowe, podajac je bez zrozumienia za swoje.
Tonic. Nie trzeba sie denerwowac, moglas napisac, ze to byl zart.

Co podałam za swoje? Bez jakiego zrozumienia?
Napisałam: "wypowiedź internaty"
Naucz się czytać człowieku!

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 12-12-2020

Rodło, debilu wyskrobałeś 115 postów na tym portalu i żaden nie był przyjazny, wszystkie były nasiąknięte jadem i goryczą.
Ziejesz nienawiścią do wszystkich, bo twoje życie jest gównowarte, ale to nie jest moja, Traffki, Iberte, czy innych userów wina.
Ty sam spierdoliłeś sobie życie i jeśli nie udasz się do psychiatry, to nikt ci nie pomoże.
Nie zawracaj sobie głowy tematem mojego miejsca w DE i mojego stosunku do PL, bo to temat za trudny na twój mały rozumek.

Wszedłem na twój profil rodło, podajesz że masz 25 lat. Czyżbyś był jeszcze prawiczkiem i stąd bierze się twoja frustracja do normalnego życia?
Spytaj eksperta iberte, być może pomoże ci w przełamaniu kompleksu " tego pierwszego razu " i spojrzysz na ludzi przez różowe okulary. Wink

Posluchaj, wszedlem tu grzecznie, zaczales wojne, no i po co?
Czy ja prawiczek czy nie, to nie twoj gowniany interes.

Rodło, ja ze swojego życia jestem zadowolony, miałem i mam seks i mam nadzieje, że tak pozostanie.
Wynikiem mojego seksu są dwie kobiety po studiach na posadach bez możliwości zwolnienia.
Z mojej dupy nie skorzystasz, bo ja jestem hetero, ale ciebie widać męskie dupy podniecają.
Nie mam nic przeciw, to może i dobrze, że taki ludzki śmieć nie będzie się rozmnażać!
To wartość dodatnia dla ludzkiego materiału genetycznego. Tongue

(12-12-2020, 00:50)Fellah napisał(a): Jest, ale zajrzalem na stare smiecie, chcialem grzecznie, ale to gowno sprowokowalo mnie do tego zebym teraz czesciej tu bywal.

https://m.youtube.com/watch?v=M6wRnouGZFQ

SmileSmileSmile

He,he,he...

https://www.youtube.com/watch?v=t259ZGWq894

i tu cos radosnego na we:

Jeszcze cos wam wstawie:

(12-12-2020, 13:59)Fellah napisał(a):

Jeszcze cos wam wstawie:

Gdybys miala klopoty z „ wstawianiem“, to w temacie „ Uczymy sie razem z Renia“, Fabek wszystko opisal.

Ty moze mialas klopoty, ja nie mam. Jesli nie widzisz wstawionego klipu, to Twoj problem, ja widze. Wink

Teraz widzisz?