![]() |
Pogaduszki na wszystkie tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Pogaduszki na wszystkie tematy (/Watek-pogaduszki-na-wszystkie-tematy_2025) |
RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 Dobra.Spotkamy sie w połowie drogi. ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 14-06-2017 Anita...no ten kawałek Boysów. ..jest ogólnie popularny. ...i czesto spiewany ![]() W moim repertuarze oprocz wspomnianej "rezerwy"....no to jest m.i.n Rynkowski....najpierw "Wypijmy za błedy" ....a na odchodne "Szczesliwej drogi już czas" ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 14-06-2017 .. Anita, bier sie za sie, co to za baba bez tipsow, jakis babon czy cus? ![]() ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 14-06-2017 (14-06-2017, 23:16)Anita napisał(a): Dobra.Spotkamy sie w połowie drogi. Bałkańska w żyłach płynie krew Kobiety, wino, tanieć, śpiew Zasady proste w życiu mam Nie rób drugiemu tego czego ty nie chcesz sam! Łopa! Muzyka, przyjaźń, radość, śmiech Życie łatwiejsze staje się Przynieście dla mnie wina dzban, Potem ruszamy razem w tan. Będzie, będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie Znów przetańczymy razem całą noc Łopa! hej! /2x Orkiestra nie oszczędza sił Już trochę im brakuje tchu Polejcie wina również im, łopa! Znów na parkiecie będzie dym Bałkańskie rytmy, Polska moc Znów przetańczymy całą noc I jeszcze jeden malutki wina dzban I znów ruszymy razem w tan Będzie, będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie Znów przetańczymy razem całą noc Łopa! hej! /2x uczcie sie juz tego textu, bedziecie mi pomagac w miare mozliwosci i w tancu i w spiewie RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 14-06-2017 Aha....no I jeszcze klasyk "biały miś " ![]() ![]() Fajnie sie przy tym "lula" . RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 A na kij mi tipsy jak mam swoje szpony? ![]() No chyba,ze u nóg przedłużę ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 14-06-2017 czy mam poszukac textu i tu wklepac zebysmy mogli sie na pamiec uczyc RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 Uzi przy chrapaniu czy piosence ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 14-06-2017 Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i będę kochal wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym A ja kocham i będę kochal wciąż, Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. Plynie czas jak ta rzeka, i nie wroca,nie wroca tamte dni. W moim sercu jest dzis rana ktora zatrzec mozesz tylko ty. Hej dziewczyno,spojrz na misia, on przypomni przypomni chlopca ci nieszczesliwego bialego misia, ktory w oczach ma tylko szare lzy Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy Biały miś nie kochany Porzucony już dawno w ciemny kąt Już dziewczyna go nie weźmie Nie przytuli do swoich ciepłych rąk Hej dziewczyno, spójrz na misia, On przypomni przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy czy to o tego misia chodzi RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 ała matka syna, syna jedynego Chciała go wychować na pana wielkiego REF: Niech żyje wolność, wolność i swoboda Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda Jak go wychowała wypielęgnowała I do poprawczaka oddać go musiała REF: Niech żyje wolność ... Jak go zabierali muzyka mu grała Ludziska się śmiali dziewczyna płakała REF: Niech żyje wolność ... Oj wy ludzie ludzie, co wy tu robicie Zabieracie chłopca mi na całe życie REF: Niech żyje wolność ... Miała matka syna, syna jedynego Chciała go wychować na pana wielkiego REF: Niech żyje wolność ... teksty.org RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 14-06-2017 a moze jeszcze do tego musyczke RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 Ta jasne.I będzie koncert życzeń ![]() Diego ale Polskie knajpy omijamy zakolem bo po ostatniej pracy mam uraz do Polek prowadzących restauracje ![]() Nigdy nie wiadomo kiedy chleba zabraknie i z kosza wyciągnie ‼ RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 14-06-2017 No...fajnie sie tym chrapie ![]() Diego...to ten tekst ![]() Biwakowo-posiadówkowo nutka. ...przy której fajnie czas płynął ![]() (14-06-2017, 23:32)Anita napisał(a): Ta jasne.I będzie koncert życzeń Dlatego preferuje grilla w ogrodzie; powiew świeżości z nad Ostsee....i dobry browar wystarczy ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - ychna - 14-06-2017 to ja tez cus, coby calkiem od rzeczywistosci sie nie oderwac ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 Aleś wyjechał z tym grillem. Teraz pól nocy będzie mi się śnił tuńczyk z grilla‼ :/ RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - uzi80 - 14-06-2017 (14-06-2017, 23:42)Anita napisał(a): Aleś wyjechał z tym grillem. Nie tunczyk ino dorsz ![]() Ja sie juz pozegnam. ..Nara ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 14-06-2017 Pa. Kolorowych przy białym misiu...romantyku ![]() RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Anita - 15-06-2017 Wstawać śpiochy! RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 16-06-2017 juz jestesmy dawno na nogach RE: Pogaduszki na wszystkie tematy - Diego10 - 19-06-2017 i co z tym grillem?moze spotkamy sie w srodku niemiec i tam zrobimy grilla i to pospiewamy chlopcy niech zabiara swoje lepsze polowki, ja swoja gorsza polwke zostawie w domu bo ona sie nie umie bawic, tym razem dojade jakos pociagiem a jak nie to mnie maz odbierze i to tez bedziemy spiewac i musze sie pochwalic ze w tym zespole jest jakis tkaczyk, to moj jakis kuzyn z Mlawy |