![]() |
Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Nowa osoba na forum (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nowa-osoba-na-forum_760) +--- Wątek: Przedstaw się i zapoznaj z innymi (/Watek-przedstaw-sie-i-zapoznaj-z-innymi_331) |
RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 26-11-2016 Moze jutro. Z tego co widze to tylko Helen znam. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 26-11-2016 Teoretycznie. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 26-11-2016 ,Nie lubie zgadywac kto kim jest. I nie mam zamiaru robic tego teraz. Jestem coraz starszy i meczy mnie to. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 28-11-2016 (26-11-2016, 21:25)SabaYon napisał(a): Na razie nie ogarniam tego portalu. Widze kilka starych znajomych nikow. Chcialem napisac prywatne wiadomosci ale...nie umiem. Witamy na naszym forum ![]() Po kilku wejściach już wszystko będzie znajome. Zapraszamy do odwiedzania. PW można pisać dopiero po napisaniu 10-ciu postów. Pozdrawiam. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 28-11-2016 Dzięki,dzięki szefie. Ale jakoś nic sie tu nie dzieje. I chyba nikogo tu nie znam oprócz Helen. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Aurora - 28-11-2016 (28-11-2016, 19:11)SabaYon napisał(a): Dzięki,dzięki szefie. Ale jakoś nic sie tu nie dzieje. I chyba nikogo tu nie znam oprócz Helen. Dołącz tutaj, skoro jesteś cyt: "coraz starszy" http://nasze-niemcy.pl/Watek-po-50-ce-samotni-malzenstwa-pary_1920?pid=16380#pid16380 RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 29-11-2016 Wszyscy jesteśmy coraz starsi. Ten topik to nie dla mnie raczej. Długie tasiemcowate wywody o wszystkim i o niczym.... Nie mam aż tyle czasu. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Aurora - 29-11-2016 No to życzę powodzenia w szukaniu odpowiedniego dla ciebie topiku. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 29-11-2016 Dziekuje. Jak nie znajdę to też tragedii nie bedzie. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Flo-Florcia - 29-11-2016 Cześć Saba, kopę lat! Z Pl piszesz czy z Chin? Tu jest fajny admin, jest spokojnie, może zbyt mało osób , nie taki spęd jak na MP, za to kulturalnie ![]() Może wrzuć ciekawy temat , na pewno będzie odzew, ja też przed 50- siątką ale unka tam jest , pamiętasz ją , ? Jak tam córcia - studentka ? Pozdrawiam i miło witam. ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - SabaYon - 29-11-2016 Hej!!! Witam! Piszę z Niemiec. Być może w lutym będę pisał z Polski lub Meksyku. Tak,tak to żadna ściema. Taka praca. A najlepsze że jest duża inwestycja w Polsce i to gdzie? W moim rodzinnym mieście Z-Górze!! Chyba tam pojadę z racji tego żem Polak ![]() Aha. Córką na drugim roku,wszyscy zdrowi i wsio ok. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - marg63 - 06-12-2016 dzien dobry wszystkim, niech Wam sie darzy a pioro lekkim bedzie ![]() Pozdrowienia z upalnego i slonecznego Hamburga. ![]() PS. Oczywiscie pioro to przenosnia, chodzi o to, zeby sie klawisze nie zacinaly... RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 06-12-2016 Jo, witam rownie upalnie i.. slonecznie ! ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renia - 16-12-2016 Dzien dobry wszystkim.Chyba nie jestem taka nowa,podejzewwam,ze wiekszosc mnie zna ale melduje sie na tym Forum jako nowy user,mam nadzieje mily.Szukam Helenki i dzialu muzycznego.Bede wdzieczna tez jak ktos mi pomoze wkleic zdjecie do awatarka.Poza tym,przejde sie po Forum,zeby poznac wszystkie jego zakamarki ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 16-12-2016 Witamy serdecznie ![]() Dział muzyczny znajdziesz w Luźnych rozmowach. Jeśli chodzi o awatar, to musisz wejść w "Panel użytkownika". W prawym górnym rogu po najechaniu na swoją nazwę użytkownika pojawi się rozwijane menu. Po wejściu, po lewej stronie w menu znajduje się opcja "Zmień awatar". Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Renia - 16-12-2016 Hokus pokus i awatarek gotowy. :-)Dzieki za fachowa porade. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - 2diego2 - 17-12-2016 witam ponownie, wlasnie wrocilam z banicji i mam nadzieje ze tu dluzej zagoszcze czesc Ychna , czesc Anita, stesknilam sie za wami RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - ychna - 17-12-2016 Witaj Diego miedzy dwojkami. RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - Małgorzata - 29-12-2016 Witam jestem Małgorzata ![]() RE: Przedstaw się i zapoznaj z innymi - fabek - 04-01-2017 (29-12-2016, 12:49)Małgorzata napisał(a): Witam jestem Małgorzata Witamy Serdecznie na naszym forum ![]() Zapraszamy do częstego odwiedzania. |