![]() |
jaki dzis macie dzien? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: jaki dzis macie dzien? (/Watek-jaki-dzis-macie-dzien_1932) |
RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 13-09-2016 (13-09-2016, 20:35)herbiherb napisał(a): Alternatywy alsolutny kult i muss ale moze by obejrzec cosik z troche mlodszej kinematografi polskiej pamietnik z wakacji?? to chya faktycznie cos nowego. Panowie, co Wy oglądacie? ja z nowych serii zaproponuje więc Malanowskiego i partnerów ... ![]() dzien swira ne lubie, ale co tam gosc w dom, dzien swira w dom ![]() uzi80 Wstyd przyznać. ...nie kojarze ![]() Dzien Świra. . . to mam codziennie, jak z psem na spacer wychodze ![]() Pamietniki, chetnie ogladne ; wartka akcja, ekstra dialogi, piekne plaże . . . no i te .... ![]() Hieny.... jak przychodzą do jednej z prostytutek do hotelu, a ona pije z butelki wino i czestuje Zubka ![]() dobra, 07 do powtorki ;D RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 13-09-2016 (13-09-2016, 21:47)egle napisał(a): pamietnik z wakacji?? to chya faktycznie cos nowego. Panowie, co Wy oglądacie? ja z nowych serii zaproponuje więc Malanowskiego i partnerów ... Egle boj sie Boga na co Ty patrzysz ![]() ![]() ![]() widze ze Borewicza zapomniec nie umiesz ja bym mogl jeszcze zaproponowac "Dlaczego ja " albo "Szpital" pikne seriale ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 13-09-2016 (13-09-2016, 21:47)egle napisał(a):(13-09-2016, 20:35)herbiherb napisał(a): Alternatywy alsolutny kult i muss ale moze by obejrzec cosik z troche mlodszej kinematografi polskiej Ok...jutro do pracy nie ide ;odgladne od A do Z...jakby co to mnie usprawiedliwisz ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 13-09-2016 (13-09-2016, 21:54)herbiherb napisał(a): Egle boj sie Boga na co Ty patrzysz hahahah, no chcialam zablynąć, że za nowościami nadążam i że wcale taka stara nie jetem, wiesz o reputację trzeba w koncu dbac ![]() (13-09-2016, 21:56)uzi80 napisał(a): Ok...jutro do pracy nie ide ;odgladne od A do Z...jakby co to mnie usprawiedliwisz ale tak sam?? przypadkiem mam całą serię w domu ![]() jasne, że Cie usprawiddliwie, bo drugim przypadkiem mam lekarza w rodzinie, co tam chcesz za chorobę? RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 15-09-2016 Oj no jasne ze nie sam ...z Tobą...tylko sie ubierz na różowo lub czerwono ...tak samo jak ta kobitka która sie pajaków bała ( tytułu odcinka,niestety nie pamietam). Hehe...jak to dobrze miec znajomego doktora ![]() ![]() Pewnie niezłe wałki krecicie ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 16-09-2016 (13-09-2016, 22:27)egle napisał(a): hahahah, no chcialam zablynąć, że za nowościami nadążam i że wcale taka stara nie jetem, wiesz o reputację trzeba w koncu dbac dziendoberek ![]() Egle co Ty nie wiesz ze nie wszystko zloto co sie swieci ![]() Ten odcinek przypadl mi szczegolnie do gustu ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 16-09-2016 Uzi, to był ścigany przez samego siebie, też jeden z lepszych odcinków z naburuszoną panią prokurator ![]() niestety biznesu nie kręcimy, ale to fakt, lekarza w rodzinie, a nawet trzech, to dobrze miec ![]() Herbi, no rozwaliłeś mnie, żeby dotrzymać Ci kroku i nie męczyć Borewiczem 30 lat później, obejrzałam dziś Gliniarze, więc możemy dyskutować o wartkiej akcji, problemach dzisiejszego polskiego świata i polskich Colombo bez płaszcza za to z żelem na włosach ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - paragon - 16-09-2016 Na Polonii juz nie ma porucznika Borewicza ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 17-09-2016 (16-09-2016, 23:45)egle napisał(a): Uzi, to był ścigany przez samego siebie, też jeden z lepszych odcinków z naburuszoną panią prokurator chetnie bym podyskutowal ale niestety nie widzialem pewnie jakis Hit ![]() nie mam polskiej telewizji talko jak jestem w PRL-u moge cos zerknac ![]() ale zawsze mozemy jakis stary film se przypomniec ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 17-09-2016 (16-09-2016, 23:45)egle napisał(a): Uzi, to był ścigany przez samego siebie, też jeden z lepszych odcinków z naburuszoną panią prokurator Racja...teraz skojarzyłem ;to ten jedyny odcinek w którym Sławek de facto przegrał ![]() No przy trzech lekarzach w rodzinie to zawsze sie cos znajdzie...zeby do pracy nie iść ![]() (17-09-2016, 19:56)herbiherb napisał(a):(16-09-2016, 23:45)egle napisał(a): Uzi, to był ścigany przez samego siebie, też jeden z lepszych odcinków z naburuszoną panią prokurator Przypomnieć i popwspominać ![]() Eh...troche szkoda...bo w takim przypadku "piłkarski poker ciągle bedzie filmem.na czasie " ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 17-09-2016 Koncze zabawe na dzis ;mam nadzieje ze...dzien skonczy badz tez zacznie sie ...zwyciestwem Głowackiego. Walka...zapowiada sie ekstra. RE: jaki dzis macie dzien? - paragon - 18-09-2016 i co z tym Glowackim. Wygrał? I co on walczy. W szachy? RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 18-09-2016 (18-09-2016, 08:47)paragon napisał(a): i co z tym Glowackim. Wygrał? I co on walczy. W szachy? nie zartuj paragon ze nie znasz jegomoscia ![]() jeden z najwiekszych i najlepszych florecistow mistrz swiata ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - egle - 18-09-2016 a u mnie dziś było grillowo, zjechała się całą rodzina, więc grill idealny, by w kuchni całego tygodnia nie spędzić. i pogoda sięudała, bo wczoraj to lało a dziś na tapecie zapodaliśmy sobe młode wilki 1/2, kto pamięta? Madzia Mucha jeszcze taki szczyl była... ale film to dość kiepski.. nic mi sie nie zmieniło w opinii ide spac, bo mi się oczka kleją. RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 19-09-2016 (18-09-2016, 22:36)egle napisał(a): a u mnie dziś było grillowo, zjechała się całą rodzina, więc grill idealny, by w kuchni całego tygodnia nie spędzić. i pogoda sięudała, bo wczoraj to lało Taaa...oczka Ci sie kleić zaczeły ...bo w "Cichego" sie zapatrzyłaś ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 21-09-2016 Udany dzionek dziś za mna ;korzystając z sprzyjającej aury,przejechałem okolice na rowerku ![]() ![]() W ten sposób oboje stawiamy pierwsze kroki w bikejoring ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 21-09-2016 (21-09-2016, 21:11)uzi80 napisał(a): Udany dzionek dziś za mna ;korzystając z sprzyjającej aury,przejechałem okolice na rowerku No już to widzę Ty sobie siedziales a Twój ratlerek musiał cie ciągnąć ![]() (18-09-2016, 22:36)egle napisał(a): a u mnie dziś było grillowo, zjechała się całą rodzina, więc grill idealny, by w kuchni całego tygodnia nie spędzić. i pogoda sięudała, bo wczoraj to lało Egle no jak to grilla robiłas ![]() ![]() ![]() ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - zochama - 21-09-2016 gosia sobie poszla to nie ma z kim pisac RE: jaki dzis macie dzien? - uzi80 - 21-09-2016 (21-09-2016, 21:52)herbiherb napisał(a):(21-09-2016, 21:11)uzi80 napisał(a): Udany dzionek dziś za mna ;korzystając z sprzyjającej aury,przejechałem okolice na rowerku No w jakiś sposób musi na "wałôwe zasłużyć ![]() Egle ...zaproszenia przygotowała...tylko wysłać zapomniała ![]() RE: jaki dzis macie dzien? - herbiherb - 21-09-2016 (21-09-2016, 22:14)uzi80 napisał(a): No w jakiś sposób musi na "wałôwe zasłużyć No zdarza starość nie radość ![]() |