![]() |
Fanka prolo TV - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Fanka prolo TV (/Watek-fanka-prolo-tv_3005) |
RE: Fanka prolo TV - iberte - 04-10-2020 (04-10-2020, 20:59)Traffka napisał(a):iberte dateline="<a href="tel:1601835137">1601835137</a>' napisał(a): [quote="Traffka" pid="61492" dateline="1601833191"]Ehhh zeby tylko takie choroby ludzie mieli, to swiat bylby piekny i...zdrowy. To nie jest zadne moje twierdzenie, jedynie kawal ktory uslyszalem przy wodce. Nie ekscytuj sie. Naczynka popekaja i bedziesz wygladac gorzej niz ja RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 04-10-2020 (04-10-2020, 21:11)Traffka napisał(a): Oczywiście, że stres ma olbrzymi wpływ na nasze zdrowie. Chodzi mi o to, że współcześni lekarze (oczywiście nie wszyscy) maja teraz świetną i niepodważalną przyczynę wszelkich chorób (tak jak napisał iberte): STRESTraffka, przeanalizowałem sobie mojego raka w czasie i objawy były wtedy kiedy miałem stres. Lekarze odsyłali mnie do specjalistów, coś mi tam usunięto, ale choróbska nie rozpoznano. Dopiero po potężnym stresie rozwineło się "na bogato". Zaden z tych lekarzy nie powiedział mi bym unikał stresu. RE: Fanka prolo TV - Traffka - 04-10-2020 Ferdy, wierzę że było tak jak piszesz. Nie zmienia to jednak faktu, że w ostatnich latach większość lekarzy tłumaczy wszelkie dolegliwości stresem. Iberte, przestraszyłeś mnie tą wizją wyglądu na tyle poważnie, że przestaję się...ekscytować. Żeby to osiągnąć muszę zrezygnować z kontaktów z wami. Mówię zatem dobranoc i do usłyszenia...kiedyś. Może jak mróz chwyci...? RE: Fanka prolo TV - iberte - 04-10-2020 Traffka.... RE: Fanka prolo TV - Fellah - 09-02-2021 Alez to stara kokota, matko boska jak z nia ktokolwiek moze wytrzymac?! RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 09-02-2021 Czy ktoś wie jak wiedzie sie córce sierżanta? Dalej pielęgnuje z domu wyniesione tradycje kapowania? RE: Fanka prolo TV - iberte - 09-02-2021 (09-02-2021, 19:40)ferdydurke napisał(a): Czy ktoś wie jak wiedzie sie córce sierżanta? Dalej pielęgnuje z domu wyniesione tradycje kapowania? Nie ma juz kogo kapowac. Dlatego fellachowa poszla sama w tango. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 09-02-2021 Naprawdę myślisz, że rodło to kapuś z Bydgoszczy? RE: Fanka prolo TV - iberte - 09-02-2021 Tak prymitywne i siejace taka nienawiscia byly tam tylko dwie. Wybierz sobie jedna.... RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 09-02-2021 Gdy wybiore kapusia z Bydgoszczy, to znaczy, ze stoczyla sie na samo dno. RE: Fanka prolo TV - Fellah - 09-02-2021 Ciagle ferdku stoje ponad toba, czyli nie na dnie. ![]() RE: Fanka prolo TV - iberte - 09-02-2021 (09-02-2021, 20:27)ferdydurke napisał(a): Gdy wybiore kapusia z Bydgoszczy, to znaczy, ze stoczyla sie na samo dno. Nie pekaj. Dla niej to zadna daleka podroz. RE: Fanka prolo TV - Fellah - 09-02-2021 No niestety, dla ciebie lazego kazda jest daleka, dla mnie nie. ![]() RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 23-03-2021 Stop! Ten temat musi byc na pierwszej stronie i kolaboranci prymitywnej fanki prolo tv nie beda mi go przesuwac w niepamiec. RE: Fanka prolo TV - iberte - 24-03-2021 Ten temat spuscil sie naturalnie. Jacy kolaboranci i dlaczego ten temat ma stac na podium? Chcesz temu organizmowi budowac pomniki za zycia? RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 24-03-2021 Iberte, jakie pomniki? Kiedys łajdactwo zakmykano w dyby i wystawiano na centralnym placu. RE: Fanka prolo TV - iberte - 24-03-2021 Kiedys na dworach nie myto zebow, bo to obraza obyczajow byla. Dzis wartowci sie zmienily i ludzie tylko piekno widziec chca. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 24-03-2021 (24-03-2021, 22:11)iberte napisał(a): Kiedys na dworach nie myto zebow, bo to obraza obyczajow byla.Iberte, pomyłka do potęgi 9 - ludzie nie lubią piękna. Ludzie uwielbiają tragedie i krew. Najlepiej sprzedają sie krwawe i dramatyczne infos. Skąd biorą sie gapie, którzy zwalniaja tempo na AB i wyciągają swoje komórki kiedy jest wypadek? Nikt nie chce ogladac pieknej normalnosci. Zwroc uwage na wiadomosci - nie zaczynaja sie od komunikatu " 81 milionow obywateli DE nie jest dotknieta covid wirusem" " Dzisiaj w DE urodzilo sie 2130 dzieci" RE: Fanka prolo TV - iberte - 25-03-2021 (24-03-2021, 22:52)ferdydurke napisał(a):iberte dateline="<a href="tel:1616616666">1616616666</a>' napisał(a): Kiedys na dworach nie myto zebow, bo to obraza obyczajow byla.Iberte, pomyłka do potęgi 9 - ludzie nie lubią piękna. Ludzie uwielbiają tragedie i krew. To sa patologiczne przyklady. Ludzie lubia piekno... Kilka miesiecy temu znalezlismy sobie te laweczke dla starszych panow. Niestety Twoja fanka i jak to ona nazywa, jej przydupasy, nie dadza nam spokoju. Tak bylo od poczatku i tak zostanie. Meczy mnie to i przyjemnosci nie sprawia. Wiosna idzie i pomimo Corony trzeba sprobowac cos z niej wykrasc. Zmywam sie. RE: Fanka prolo TV - Fellah - 25-03-2021 A ty stary palancie za poezje sie wziales i co? Zniknales? Weny zabraklo? ![]() |