![]() |
*** Z muzyka przez zycie *** - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275) +---- Wątek: *** Z muzyka przez zycie *** (/Watek-z-muzyka-przez-zycie_1997) |
RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 01-11-2016 ![]() ![]() no grasuja przedtem tez chiba ze trzech tu widzialem ![]() a ja tam sie nie boje no chyba ze pile ma ten klaun ![]() na zakonczenie ![]() Helen moze masz problem na laczach albo Router cos nie tego slyszalem ze te starsze byly nie za dobre ![]() ja place 22,90€ i mam 32 MBit/s i jeszcze nie mialem awarii ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-11-2016 Ze trzech ![]() Kolorowych ![]() Nie boj sie , ale tulic Cie nie bede ![]() Ludzie beda ukladac storry, ech zycie ![]() ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 01-11-2016 trzech zbokow ![]() ![]() no chyba ze to obserwatorzy byli ![]() jutro znowu do pracy ![]() ![]() E.... no co Ty moglabys mnie utulic ![]() Trzyma sie Helen Dobrejnocki ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-11-2016 Herbi Router rok temu dostalam calkiem nowy, byc moze przy gniazdku cos nie tak ? Egal zobacze co da rade zrobic? Obcych nie tule ![]() Dobranoc herbi.. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-11-2016 Powitala w ten listopadowy wieczor.. ![]() Dzisiaj w moim miescie widzialam podwojna tecze , koniec swiata,a zeby w listopadzie tecza wylazla ![]() Herbi tez widzialam tych 3 agentow, patrzyli na mnie ![]() ![]() ![]() Zagram cus na saxie.. ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-11-2016 Ulubiony utwor mojej mamy ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-11-2016 Herbi jak wstawia sie te diabelki grajace w profilu ? Chcialam sobie krolewne wstawic i nie moge ![]() W moim profilu jest taka wiadomosc ! "helen*** jest obecnie niedostępny. Powód: Nie określono. Nie ma od: Wczoraj — Wraca: Nieznany" ![]() ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-11-2016 Dziendoberek ![]() Helen na Twoim profilu mozesz dodac sygnature ![]() i tam dodajesz co chcesz pod wstaw obraz np ![]() ![]() a dlaczego masz zloty czy zolty punkt niestety nie wiem ![]() moze jestes ciagle zameldowana nie wiem . Zapytaj Admina. RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 Wieczorek herbi ![]() Dzieki , za info ![]() Zlota kropka mi wskoczyla, cus tam majstrowalam, dostepny i niedostepny ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 ![]() Ide piec boczek do chlebka, juz nie mam na nic apetytu, trzeba sobie zmienic jadlospis, ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 Dobra muza na dlugie wieczory RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-11-2016 Dziendobrywieczor Helen ![]() Niezle przycina Twoj gitarzysta ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 Nie jestem teraz pewna,ale cos wydaje mi sie , ze on byl kandytatem na DSDS ? To bylo juz dawno temu. A doberek i wieczorek tez moze byc herbi... ![]() Fajna muza co? Nie raz lubie posluchac jak na solowie grzeja.. ![]() Pod Skorpionsow podchodzi mi ta muza ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-11-2016 Helen widzę ze miesiwo bedziesz piec , to mnie od razu telepatycznie przyciagnelo ? ja tez cos nie mam smaku ale taki boczus bym przegryzl ?? No podobne do Scorpionsow ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 Herbi, za kilka minut bedzie gotowe, syn juz oblizuje sie, pachnie czosnykiem cala komnata ![]() Mniammm, tez lubie cos dobrego zjesc, a tluszczyk nie przeszkadza mi, wystawie na balkon do jutra niech stygnie. Na sniadanko jak znalazl.. RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-11-2016 Zmykam do gniazda, rano trza wstawac, zimno, ciemno ![]() Kolorowych snow zycze .. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - ziemlak - 04-11-2016 mnie osobiscie najlepiej podoba sie Hallelujah w wykonaniu tego pastora: RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 04-11-2016 Dzien dobry ![]() Chwilke relaksiku przy kawce i dalej trza dzialac. ![]() Ziemlak, pastor zle nie zaspiewal , wlasciwie zaskoczyl ludzi w trakcie tej ceremoni , mi osobiscie podoba sie to wykonanie, jej piekny glos. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 04-11-2016 Herbi wiesz co ? ![]() Mozesz zostac kierownikiem na tym topiku, musze poprosic administracje o wizytowke dla Ciebie. Bede miala malo czasu, mam duzo spraw na glowie, do 1.12. musze wyrobic sie z przeprowadzka, potem nie wiem jak z netem bedzie ![]() Milego popoludnia zycze wsiem, do zas .. ![]() ![]() ![]() ![]() |