![]() |
Na Obiad ! ;) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Kącik kulinarny (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kacik-kulinarny_1276) +--- Wątek: Na Obiad ! ;) (/Watek-na-obiad_187) |
RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 Uzi starych drzew się nie przesadza wiec....? RE: Na Obiad ! ;) - uzi80 - 04-10-2016 Anita....my o żarciu czy o dendrologii piszemy ? ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 No jak najbardziej o żarciu ,jedzeniu ,żarciu....no! ...ale wiesz starych przepisów sie nie zmienia ![]() RE: Na Obiad ! ;) - uzi80 - 04-10-2016 Aha...no co do przepisu...to wiesz,ja głównie pełnie role "dygustotora"...a po jedzeniu krytyka ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 I w czym czujesz się jak młody Bóg...w degustacji czy cenzurze? ![]() Bo ja tak porostu....w garach ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 04-10-2016 Placki kartoflane Uzi, dzieci pojda niedlugo na swoje, a na starosc trudno cos zmieniac ![]() RE: Na Obiad ! ;) - uzi80 - 04-10-2016 (04-10-2016, 22:17)Anita napisał(a): I w czym czujesz się jak młody Bóg...w degustacji czy cenzurze? Jak młody Bóg???....no to wiadomo w czym ![]() W degustacji...tak juz nie do konca; medycyna zabrania . Natomiast...z cała stanowczoscia stwierdze...ze cenzorem jestem doskonalym ![]() (04-10-2016, 22:20)ychna napisał(a): Uzi, dzieci pojda niedlugo na swoje, a na starosc trudno cos zmieniac Starość...starosc....nie marudz ; dziecka won i w koncu można w pełni z życia korzystać ![]() Czyli fitness, wellnes...i odrobina zapomnienia w piatkowy wieczor ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 A wa Uzi....zaraz Ci będę zazdrościć...oczywiście tej degustacji ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 04-10-2016 Zupa jarzynowa Jeszcze wiecej zapomnienia? ![]() RE: Na Obiad ! ;) - uzi80 - 04-10-2016 No fajnie ...ale moze wrocimy do kwestii kulinarnych ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 (04-10-2016, 22:33)ychna napisał(a): Jeszcze wiecej zapomnienia? Więcej niż więcej....młody zakwas mi się robi ![]() to sobie teraz ulżę ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 04-10-2016 Deserek domowe Tiramisu RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 04-10-2016 Uzi zakwas to się robi na chlebek,bułeczki,barszczyk ![]() Ja mam w planach wiejski na liściach kapusty....no oczywiście chleb ![]() Uzi zakwas to się robi na chlebek,bułeczki,barszczyk ![]() Ja mam w planach wiejski na liściach kapusty....no oczywiście chleb ![]() I żurek! RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 05-10-2016 Dzisiaj na obiad sms-ik ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 05-10-2016 Ychna ,a cóż to za potrawa XXi wieku? U mnie obżarstwo! ![]() Placek po węgiersku z surówka z kiszonej kapusty ![]() Tak Uzi, uprzedzę Cie,kapustę robię sama,nie kupuje tego co oferują w sklepach ![]() ![]() Nie lubię octu w kapuście tylko kwas ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 07-10-2016 Esemesik jest to krotka i raczej niespodziewana wiadomosc, ze obiadku nie bedzie i zeby cos zorganizowano, oczywiscie nie zapominajac o mnie.. Dzisiaj tez na obiadek podalam lotsepik ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 07-10-2016 Dobra potrawa Ychna ![]() ![]() U mnie dziś skromnie Flaczki i sałatka jarzynowa ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 07-10-2016 Cos z kuchni zaczyna pachniec, slysze brzek sztuccow.. glodna jestem jak pies, zycz mi cierpliwosci .. ![]() Co bedziesz wprowadzala w zycie, przeciez pies Ci nie ugotuje !! RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 07-10-2016 ...ale może co ze wsi przyniesie... ![]() No to życzę -Ci smacznego ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 07-10-2016 Patros, stek i turecki chleb, ot taka mlodziencza szybka kombinacja, najwazniejsze, ze brzucho pelny. |