![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: . (/Watek-_1579) |
RE: Nocne markowanie. - Anita - 19-10-2016 Idę sobie ,bo nie mam co liczyć na jakiś ludzki gest z Twojej strony ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 19-10-2016 (19-10-2016, 19:04)Anita napisał(a): Idę sobie ,bo nie mam co liczyć na jakiś ludzki gest z Twojej strony Nareszcie jakis krok do przodu, przynajmniej juz nie po angielsku ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 19-10-2016 spacerek po lesie ![]() [/url] ![]() ![]() ![]() ![]() Osz Ty mampo! ![]() RE: Nocne markowanie. - uzi80 - 19-10-2016 (19-10-2016, 18:53)Anita napisał(a): Czy ktoś mnie przytuli? No moge...tylko to zależy od tego czy na siłke w legginsach chodzisz? ... ![]() (18-10-2016, 20:40)ychna napisał(a): Dlugie wlosy to luxus, a ja sobie je niechcacy zniszczylam, wiec teraz tylko cierpliwosci trzeba.. i nie tak calkiem krotko, wygladalabym jak owieczka Herbiego, a tego bym nie przezyla, jeszcze moge je upiac wysoko, tak jak lubie. Zaraz przyjde, szwendam sie po kuchni..Pewnie ze luksus....ja swoje 3 mm starannie pielegnuje ![]() RE: Nocne markowanie. - Diego - 19-10-2016 w pracy mnie zablokowal i w domu nagle tez nie moglam pisac, chyba jestem zdolna bestia,dostalam sie tu znowu RE: Nocne markowanie. - ychna - 19-10-2016 Jednak wygramolilysmy sie, corka latansko, a ja za nia na rowerze. Mgla, zimno, ciemno i ponuro, taka halloween pogoda brrr .. gdybym, nie miala w kieszeni spray'u balabym sie o tej porze wyjsc. Mijalysmy radiowoz policyjny, najwyrazniej kogos szukali, mowie do corki, zeby zawrocila i zaczela biec .. ale, nie dala sie nabrac ! ![]() Rundeczka zrobiona, teraz herbatke i za godzinke lulu. Dobrej nocy spiacacym. RE: Nocne markowanie. - Anita - 20-10-2016 Dzieńdoberek. Ja te nocne to zamienię na dzienne ,bo do nocnych padam ![]() Za oknem szaro buro i ponuro,a tu trzeba pracować,a morka sama się drze i do łóżeczka nynac chce ![]() Matko niech będzie już weekend! Ychna skąd Ty bierzesz tyle sil na te nocne jazdy? Ja wracam z pracy i na siłownię to mnie wolami sąsiadka ciągnie,bo mnie się dd ruszyć nie chce ![]() ![]() Diego proszę wyjaśnij to z Fabkiem,bo nie może być tak jak piszesz. To jakieś nieporozumienie. Uzi ja swoja 15-tke tez ![]() ![]() Wszystkim miłego gdyby mnie wcięło ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 20-10-2016 Ty wyprowadzasz psa, a moj rower mnie. RE: Nocne markowanie. - herbiherb - 20-10-2016 Ychna no tylko nie mow ze moje wloski Ci sie nie podobaja ![]() ladnie pozwijane i poukladane nie trzeba tam zadnej suszarki czy zelu, same sie ukladaja ![]() A najlepsze jest to jakis do zupy wpadnie to sie nawet nie zauwazy ![]() a dlugi to od razu widac bo sie ciagnie i ciagnie ![]() zupke obrzydzic ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 20-10-2016 Tak Ychna,masz racje...trzeba coś zmienić. Od dziś mój pies będzie wyprowadzał mnie na dwór ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 20-10-2016 Herbi, Twoje wloski wygladaja jak nieprzymierzajac czapeczka na zoledziu, gdybym nosila dosc krotkie wlosy, tez bym wygladala jak owieczka, albo baranek wielkanocny, wiec mowie stanowcze NIE ! dziekuje ! ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 21-10-2016 Tutaj jakis watek odkopac, to faktycznie dobrego szpadla potrzeba, Whats_app padl i stracilam kontakt z dwoma narzeczonymi .. ehh, zycie.. ![]() Ja Was tak po kolezensku informuje.. Oczka w kolo glowki ! - trzeba uwaznie patrzec przed siebie, spogladac do tylu i rozgladac sie na boki - kretynski trend przyszedl z Ameryki , a ze durniow nie brakuje, wiec i w DE Horror-Clows probuja zbierac swoje zniwo. ![]() RE: Nocne markowanie. - herbiherb - 21-10-2016 No ja cie krece a to dobrze czy zle ze kontakt stracilas ![]() tak w nawiasie wiesz ze bigamia jest karalna ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 21-10-2016 Jezusicku slodki, jaka bigamia znowu? Ja tylko zapobiegliwa jestem ![]() RE: Nocne markowanie. - herbiherb - 21-10-2016 Teraz dopiero zauwazylem ze sie Tobie moje loki nie podobaja ![]() ![]() troche jestem skonsternowany ![]() ![]() A jak tak to calkiem inna inkszosc ![]() to rzeciwiscie tragedia ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 21-10-2016 Niczego nie poczynaj, jak wpadniesz w moje raczki wszystko sie samo ulozy ! ![]() RE: Nocne markowanie. - herbiherb - 21-10-2016 wiem wiem ![]() a potem powiesz o k.... co my z tym koltunem zrobimy e tam na zero i bede goly latal ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 21-10-2016 Hejka! A ten klaun dobrze zrobi czy kuku? ![]() RE: Nocne markowanie. - ychna - 21-10-2016 Herbi, "o k.... " to tez nie moje slowa.. a za lysymi nie przepadam ![]() (21-10-2016, 22:03)Anita napisał(a): Hejka!Jesli masz silne ![]() RE: Nocne markowanie. - Anita - 21-10-2016 A juz z fona cos odnaleźć to masakra. Jejku jak mi doopsko zmarzło na tym dworze . Jeszcze melancholijna jesień,a zimno jak w zimie. Jaki ze mnie piecuch sie zrobił. ![]() Siedzę pod kocem i czekam ,aż odmarznę. No ja to strachliwa jak sarenka,a serduszko jak u wróbelka wiec próbować nie bede. Gdzie podziała się Diego? Θ_Θ |