Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 04-03-2019

przewijamy dalej

i dalej i dalej

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 04-03-2019

Jeszcze 5 wpisów żeby strona się skończyła

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 04-03-2019

i jeszcze trochę

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 04-03-2019

A stróż napisał ze 50+ poszli bo Słoninka przyszła ha ha
Na NN mocno zapraszałam mnie ychna.
Na to nowe forum gdzie oni teraz są tez dostałam zaproszenie...ehhh stróżu, stróżu

i jeszce jeden i jeszcze raz

U mnie dachówki z dachu lecą tak wieje i do tego leje

U mnie dachówki z dachu lecą tak wieje i do tego leje
Twój wpis już powinnien rozpocząć nowa stronę

jedziemy dalej

Uffffffffffff szafniete

Dzień dobry przemili forumowicze Smile

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 04-03-2019

(04-03-2019, 14:20)Słoninka napisał(a): A stróż napisał ze 50+ poszli bo Słoninka przyszła ha ha
Na to nowe forum gdzie oni teraz są tez dostałam zaproszenie...ehhh stróżu, stróżu

dziwne, daja ci zaproszenie a w momencie gdy sie pojawisz , wieje przed toba ,malo butow nie pogubia

Akurat Słoninka na 50 + pisała z nimi z powodzeniem i jakoś nikt nie wiał.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 04-03-2019

A ja bylam na spacerze . Fajna mam teraz fryzure Big Grin
Ciebie tez Sloninko zaproszono?
A czemu nie skorzystalas?
Ja nie chcialam sielanki zaklocac .

(04-03-2019, 14:36)Diego9 napisał(a):
(04-03-2019, 14:20)Słoninka napisał(a): A stróż napisał ze 50+ poszli bo Słoninka przyszła ha ha

dziwne, daja ci zaproszenie a w momencie gdy sie pojawisz , wieje przed toba ,malo butow nie pogubia

Kobieto....
ja na to forum przyszłam chyba w 2016 roku  miałam nick @Phoenix, rozejrzałam się i...stwierdziłam ze nudno jest i nic dla mnie
Jakiś rok później ychna do mnie napisała, że tu co niektórzy wspominają Zielonkę i mnie namawiała żebym zajrzała.

Tak jak Majami napisała...nie mialam żadnego problemu z 50+, czasami coś tam pisalam, ale nie za często bo czytanie kto co zjadł i 
u jakiego był lekarza jakoś mnie nie kręci...

Gdy któregoś dnia nie mogłam się zalogować na konto Phoenix założyłam nick Słoninka.
Przypomnij sobie jak wiele razy imputowałaś, że  sloninka to....@iberte.

50+ ma swoje forum. Jest tam kilka osób i 3x tyle (albo więcej) różnych działów i poddziałów i wątków 
Wśród tych kilku osób jest 2 administratorów i 4 moderatorów.
Wszyscy są dla siebie mili i serdeczyni ( choć  pewnie myślą o sobie to co myślą i co pokazało "zajście" z Lucy)
Typowe Friede, Freude Eierkuchen. Czyli...nic dla mnie!
Ja mówię co myślę, a myślę co chcę  Angel

ty chyba sama nie wierzysz w to co mowisz a raczej piszesz , Ychna opuscila mp , a potem by tych ludzi z mp tu zapraszala? nie wiem czy to mialoby sens, po zatym tu wiekszosc w poplochu opuscila to forum,jak wy zaczelyscie sie tu udzielac, ten poploch moge tylko z waszym pjawieniem powiazac, 50 ucieklyy tez po waszym pojawieniu sie, wiec co jest tu grane? z mp ludzie zwieli z nn ludzie uciekli, czy tylko mi sie tak wydaje?

ja musze was krotko trzymac,zebyscie tu nikomu do oczu nie skakaly, chyba ja sobie tego nie wymyslilam

Tylko tobie się tak wydaje.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ychna - 04-03-2019

Opuscilam bagno na MP, podobnie jak i obecne na NN, jesli ktos sie tutaj dobrze czuje, to jest jego sprawa,
 ps. zadnego poplochu i pospiechu nie bylo, odeszlam troche wczesniej, bo juz w listopadzie zanim jeszcze jakakolwiek przeprowadzka 50. byla w planie, do dnia dzisiejszego ciesze sie ze swojej decyzji i z nowego miejsca, gdzie nie ma tego, co tutaj obrzydza pisanie. Tyle w temacie, wszelkie komentarze sa zbyteczne.
Przy okazji pozdrawiam fajne dziewczyny !  Smile

Jessso,  ychna to chyba umie....telepatię.
Pożegnała się z tym bagnem w listopadzie, a właśnie dzisiaj tutaj zajrzała. 
Istny....Zufall Big Grin 
no bo przecież nie czyta tego tutaj....no....tego,
co obrzydza pisanie.

Ychna, cmoki cmoki!  Pozdrów Miecznika.

Taaa Zufall Big Grin
Przechodziła jak Irena Ochucka , przypadkiem ....z tragarzami Big Grin

(04-03-2019, 17:29)ychna napisał(a): Opuscilam bagno na MP, podobnie jak i obecne na NN, jesli ktos sie tutaj dobrze czuje, to jest jego sprawa,
 ps. zadnego poplochu i pospiechu nie bylo, odeszlam troche wczesniej, bo juz w listopadzie zanim jeszcze jakakolwiek przeprowadzka 50. byla w planie, do dnia dzisiejszego ciesze sie ze swojej decyzji i z nowego miejsca, gdzie nie ma tego, co tutaj obrzydza pisanie. Tyle w temacie, wszelkie komentarze sa zbyteczne.
Przy okazji pozdrawiam fajne dziewczyny !  Smile

szkoda Ychna , ze opuscilas forum, szkoda , ze tylu fajnych forumowiczow odeszlo stad, mam nadzieje,ze jak ta burza przejdzie, to pomalutku wroca ci fajni

Zapomniała z bagna najpiekniejszej lilii czyli ciebie Diego Big Grin
Ale spoko , jak widzisz jedną nogą utkwiła w bagienku Big Grin

No właśnie...dlaczego nie zabrała (zaprosiła) diego ?
Therapheuthka mogłaby tam....postróżować. EhrenamtlichTongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 04-03-2019

I ta kretynka Diego9 cztery razy wysadzała wysadzoną stronę, to trzeba być debilem!