Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 03-03-2019

iberte, cudowna propozycja

rozmawiac ale nie po chamsku na siebie napadac

ja nie rozciagam wpisow, ktore sa normalne

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 03-03-2019

(03-03-2019, 19:00)Diego9 napisał(a): iberte, cudowna propozycja

rozmawiac ale nie po chamsku na siebie napadac

ja nie rozciagam wpisow, ktore sa normalne
Diego9, tumanie jeden - ty chcesz tu robić za cenzora i określać co jest chamskie, a co nie!
To jest żart roku! Niecałe 20 godzin temu pokazałaś swoje kwalifikacje! Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 03-03-2019

Jak na rzekomą therapeutkę to ma strasznie zszargane nerwy , by nie powiedzieć zaawansowaną nerwicę.
A profesjonalny terapeuta powinien się cechować wybitną cierpliwością.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 03-03-2019

trzymajcie sie....
To nie ma zadnego sensu.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 03-03-2019

napisalam, ze nie lubie chamstwa, ferdydurke zrobil chamski wpis, wiec taka jest reakcja, c`est la vie

jestem wspaniala therapeutka, wszyscy siedzicie cicho jak myszy pod miotla,

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 03-03-2019

(03-03-2019, 19:28)Diego9 napisał(a): napisalam, ze nie lubie chamstwa, ferdydurke zrobil chamski wpis, wiec taka jest reakcja, c`est la vie

jestem wspaniala therapeutka, wszyscy siedzicie cicho jak myszy pod miotla,
Ty jesteś "królową" chamstwa! Masz poziom ordynarnej targowej przekupy Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 03-03-2019

"Ty jesteś "królową" chamstwa! Masz poziom ordynarnej targowej przekupy" - napisał ten bez poziomu chamstwa Big Grin Big Grin Big Grin

Napisz do diego999 i poproś o pomoc....

(03-03-2019, 19:46)Diego9 napisał(a): dzik Tongue
Ależ ty głupia jesteś! Rozwalasz rozwaloną stronę! Tongue

No zielonka, ale fajnie sobie popisujemy! Undecided

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 03-03-2019

Pozdrawiam z Kölner Arena. Luziku życzę Cool

[Obrazek: img2019030.jpg]

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - "RENIA" - 03-03-2019

Gdzie kupiliscie sobie te czapki-niewidki? Tez bym chciala.

Renia czapkę niewidkę można sobie kupić na targu w Stambule.
Jak mi przekażesz na konto 50 euro to ci taka załatwię.

Ten debil diego znowu wstawił dzika

Tę babę na pewno ktoś bije i poniża. Tylko takie  wydarzenia mogą tłumaczyć jej chore zachowanie.

Jestem pewna że ta baba się  wykrwawi. Toż widać ze jej obłęd sięga zenitu!!

Okay....przerwa się kończy. Lecę a wy baw się dalej z psychopatka która.....rządzi 

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Traffka - 03-03-2019

diego, a ty dzisiaj zdjelas pizame czy ciagle w niej jestes?
dostalas juz po gebie czy dopiero dostaniesz?
zalosny wraku kobiety wez sie zglos do Weißer Ring oni pomagaja ofiarom przemocy domowej
tutaj twoje wolanie o pomoc nikogo nie poruszy, dalas sie poznac jako prymitywny psychopata na ktorego szkoda czasu

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - "RENIA" - 03-03-2019

Sloninka.Dzieki za pomoc ale wlasnie sasiad mi dal za darmo,no moze nie tak za darmo,dalam mu buzi Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Ronja - 03-03-2019

Renia-widzialam cie na nowym forum.Czemu masz nicka Bierochs?Nie podoba ci sie tam?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 04-03-2019

Definitywnie lepiej byc mądrym.

Definitywnie lepiej byc mądrym.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 04-03-2019

Nie no..troche urody tez nie zaszkodzi .

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 04-03-2019

No to przerzucamy

przewijamy

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 04-03-2019

No jasne Unka ze nie zaszkodzi...wiem po sobie Big Grin
Ale głupim to bym nie chciała być, za żadne skarby 
Toż przecież widać do czego glupota prowadzi...

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majamka - 04-03-2019

przewijamy

Stróż ma przerwę, he he