![]() |
NATURA - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Nasze zwierzaki (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-nasze-zwierzaki_1739) +---- Wątek: NATURA (/Watek-natura_2985) |
RE: NATURA - Luce 2 - 20-04-2019 Witam ![]() Z dobrych zmian tylko sie cieszyc,gratuluje. Przed swietami rzeczywiscie niewiele czasu. Ja jeszcze w miedzyczasie oprowadzam siostre po ciekawych zakatkach. Wczoraj bylysmy w zamku Satzvey i wlasnie z tamtad przesylam Wam zyczenia radosnych swiat ! [attachment=1401] [attachment=1402] [attachment=1403] RE: NATURA - Słoninka - 20-04-2019 (20-04-2019, 07:58)Majamka napisał(a): Wszystkim Wam zyczę Spokojnych Swiąt.No to gratuluję Majami! U mnie też zmiany, ale same...negatywne. Menadżer zostawił mnie dla młodszej, chudszej i.... głupszej. Szef powiedział mi ostatnio żem beznadziejna i chyba mnie zwolni. Córka poleciała do Australii na rok, a może dłużej. Ja przytyłam 15kg i nie jestem już "puszysta", tylko...stara tłusta słonina. W dodatku spiekłam się dzisiaj nad Renem gdy popijałyśmy z kuleszankami wino z kartoników, siedząc na murku. Tak sobie myślę że jestem...kupą nieszczęścia. I to chyba kara za grzechy, których dopuściłam się względem tych wszystkich przyzwoitych, empatycznych i wręcz...anielskich forumowiczów. Chyba będę ich błagać o przebaczenie! Może wtedy mój okropny los się odwróci... ![]() RE: NATURA - Majamka - 20-04-2019 Spoko loko Słoninka. Jak zostawił dla głupszej , szczuplejszej i młodszej to niech teraz koło niej skacze....za trochę ona zrobi mu to samo ![]() Praca ? W tym kraju robota leży wszędzie . Niech soboie zwalnia , dostaniesz nową , lepiej płatną i bedziesz miała lepszego szefa...powiedz mu niech się buja. Córce życzę miłego pobytu w Australii , dolecisz sobie do niej . W naszym wieku możemy sobie pozwolić na przytycie o 15 kg i wszystkich krytykujących dupków , którym się to nie podoba spuścić na szczaw ![]() ![]() Dziś sie spiekłaś , jutro zbrazowiejesz , a wypitego wina nigdy nie żałuj... Zdecydowanie za dużo myślisz , a opinie o nieszczęsciu zostaw tym nieszczęsliwym , którzy w samotności je piszą... Bo chyba mi nie powiesz ze wszyscy ci piszący te banialuki wchodzą tu z nadmiaru szcześcia ? Z życiem jest jak z gównem na kole , raz na górze , raz na dole. Ale kazde gówno kiedyś odpada ![]() RE: NATURA - Unka - 20-04-2019 Wlasnie , nie przejmuj sie Sloninko . Zalatwi sie jakas pucke ![]() Corka wroci . Moze bedzie ziec Aborygen ? Miejcie fajne swieta . RE: NATURA - ferdydurke - 20-04-2019 Zielona świnko, nie traktuję twojego tekstu poważnie, ale nie oznacza to, że tekst nie może się spełnić. Dwa lata temu moja Ex świętowała Wielkanoc z nami w towarzystwie profesora - bardzo fajny facet. Niestety miesiąc później wymienił ją na młodszy i mniej krągły egzemplarz. Napiszę szczerze - było mi jej żal, bo facet był fajny, elokwentny, przystojny i dobrze sytułowany. Do dzisiaj moja Ex nie otrząsnęła się po tym wydarzeniu. ![]() RE: NATURA - Leon 66 - 21-04-2019 Dzien dobry przy Swietach Wielkanocnych , Zycze Ci Ferdy, Fiskus , Rence , Iskiere ,Fellusiowi Ma Ma i hubikowi wesolych dni swiätecznych . Reszta juz tu sobie namaslila... Co do zyczenia pewnej grubej pani...i jej nad sobä egzaltacji .. Widze ze wszystkie moje zyczenia dla Swiniaka sie spelnily , ( a mowiä ze Bog jest nierychliwy , ale sprawiedliwy...) Prawda ! Dzieki Ci Boze ! RE: NATURA - Majamka - 21-04-2019 Leon 66 napisał Dzien dobry przy Swietach Wielkanocnych , Zycze Ci Ferdy, Fiskus , Rence , Iskiere ,Fellusiowi Ma Ma i hubikowi wesolych dni swiätecznych . Reszta juz tu sobie namaslila... Co do zyczenia pewnej grubej pani...i jej nad sobä egzaltacji .. Widze ze wszystkie moje zyczenia dla Swiniaka sie spelnily , ( a mowiä ze Bog jest nierychliwy , ale sprawiedliwy...) Prawda ! Dzieki Ci Boze ! Rozum ciebie zdecydowanie opuścił. Jaką kanalią trzeba być by coś takiego napisać. Życzę tobie byś w te Swięta usiadła i złapała jakąś refleksje. Wesołych Świąt RE: NATURA - Fellah - 21-04-2019 Tu Jezus zmartwychwstał, wokolo zajaczki, jajeczka, a wy se ku......... do oczu skaczeta! Wiecej milosci w d.... je.......! Wiecej milosci!!! RE: NATURA - Leon 66 - 21-04-2019 Majamka, tez sie egzaltujesz , wiem ze chcesz gdzies przynalezec, - tu na portalu z 5 ludzmi , nawet Kuba rozpruwacz bylby dobry... Predzej czy pozniej sie na niej i tak przejedziesz, wtedy bedziesz w jej kierunku uzywala inne slowka.. Kanalja. ? .Stwierdzam --masz cos z deklem przy swietulkach , czy tez siedzisz samotnie i ci dusi...? Ps , i czemu wlasciwie czujesz sie powolana do odpisywania , pisal ktos do ciebie samzwanczy przydupasie ? Tak , to bylo apropos zlapania jakowejs refleksji . Zlapalam . ![]() A teraz ide do kuchni.. RE: NATURA - Majamka - 21-04-2019 Usiądż i poczytaj. Do kogo i czego należeć , do jakiejś osoby lub grupy w necie ??? W jakim ty swiecie żyjesz ? Obudż się !!! To tylko NET , nic wielkiego i ważnego w życiu kazdego normalnego człowieka. Ja sama ? No pewnie że sama , wszyscy tu i na świecie jesteśmy samotni oprócz ciebie . Cały świat przygląda się twojemu niezaprzeczalnemu szczęsciu . Bo czyż komentarze w tonie w jakim piszesz mogą przedstawiać kogo innego jak nie najszczęsliwszą kobietę jaką jesteś ty ? A teraz spokojnie udaj się do kuchni. U mnie już tez nakryte na 10 osób , catering wjeżdża o 18:00 , kończe dekoracje kwiatowe na tarasie i w domu. Tak swiętują samotni A. A Majamowie ![]() RE: NATURA - Leon 66 - 21-04-2019 Majamka.... A. A. Majamowie ? wybacz jak urazilam, cos mi sie zdaje ze sie wydajesz za meza.. oder ? Czyli strzelilam fopasa w dzien slubu ? Gratulacje i duzo szczescia , toc znasz mnie - wierze w milosc czystä i niewinnä i na wieki . ![]() ps, a gdzie i kiedy pisalam ze jestem z was najszczesliwsza.. bo mi uszlo ? Oczko ! RE: NATURA - Majamka - 21-04-2019 No jak ja mogę mieć męża skoro jestem samotna ? Czy śmiała bym wyjsc za maz w dniu w którym ...".Stwierdzam --masz cos z deklem przy swietulkach , czy tez siedzisz samotnie i ci dusi...?" Singiel party mamy , takie zbiorowe ![]() Bedziemy się tutaj skręcać przy świętulach. Przy okazji pozdrowienia z Bremen ![]() RE: NATURA - Leon 66 - 21-04-2019 Dzieki , eh , Majamka.. czego sie nie pisze w ferworze... Milej zabawy , RE: NATURA - Majamka - 21-04-2019 No widzisz Kopciuszku. Dostałaś całą miske ziarna i plew. Zanim wrócimy z balu i zrzucimy pantofelki ,oddziel sobie na kupki co trzeba. Co ziarnem a co plewą mozesz tylko przypuszczać. O jakim ferworze piszesz ? Znów jesteś w ferworze fantazji ? Ach te babskie ferwory , jakże one muszą byc męczące. Piękny dzień mamy , a wieczór będzie jeszcze piękniejszy ![]() Takiego samego i Wam życzę. RE: NATURA - Leon 66 - 22-04-2019 no goscie wybyli , pora wyläczyc kompa , -a tu ci czytam :... zem Kopciuszek ? ![]() hee ? Stiefschwesterchen Majamko, pofilozofujmy troche.. Jezeli chcialas zaplusowac slicznä puentä i ze jestes oblatana w bajkach to udal Ci sie strzal w kolanko cos tu pokrecilas.. Do informacji : Kopciuszek pomimo zlosliwosci macochy i jej brzydalskich coreczek , pomimo upierdliwych misek z ziarnem i plewami , pomimo durnych kupek i dupek , pomimo worow i ferworow... tez sobie poradzil . Czemu ? -Bo byl dobrym i slicznym Kopciuszkiem ! ![]() Nawet lepiej sie bawil na tym balu niz one.. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze fajnego Swiätecznego Poniedzialku RE: NATURA - Majamka - 22-04-2019 Ty jednak jesteś niereformowalna. Przeczytałaś Kopciuszek ( użyty jako synonim ) i juz poleciałaś po suknie na bal ![]() Nie odrobiłaś lekcji i dalej siedzisz nad miską , a ziarno od plew samo się nie oddzieli. RE: NATURA - Leon 66 - 22-04-2019 Majamka, co to za proby kopciuszkowego reformowania po wczorajszym baliku ... ( mam nadzieje ze byl udany ) czuje jakies zgrzyty w bajkowym swiecie .. A tak po prawdzie .. Dziwne to ze sadzisz ze jak przyjedzie Catering i pojawi sie 10 gosci , zaraz tu dajesz do zrozumienia ze reszta to musi byc plebs , ze trzeba mu dac miske z ziarnem i plewami do pobawienia . Ze zaraz uznajä Cie tu automatycznie za bajkowego promi . Ze do zlosliwej i brzydszej stiefsiostrzyczki juz swiat nalezy , ba,- moze nawet jakowys zabläkany krolewicz rzuci na cie blekitno-lzawe oko i da krolestwo .. no albo bedzie szla za tobä fama.. Oj , oj... Widzisz .. W bajulkach prawdziwe Kopciuszki nie muszä udawadniac , Kopiuszki sä einfach .. Kopciuszki , czyli z natury Inn ! Ps, Zaklad ze kopciuszkowa kiecka po ktorä zaraz jak wyzej napisalas -polecialam , byla 100 x pikniejsza od twojej Stiefschwesterchen ? Oczko ! Koncze moje wystepy na Naturze, milego swiätecznego wieczorku wsiem . Pardome.. ( zielonce nie ! ) RE: NATURA - Majamka - 22-04-2019 Jesoooo otrzeżwiej bo ja wiecznie żyć nie będę. Jaki plebs ? Catering zamawiają przeciętni ludzie nawet w Polsce od 20-30 lat. To to samo co pizza z dowozem . Czasem cięzko uwierzyć że lata temu wyjechałaś na zachód i nic z niego nie skorzystałaś. RE: NATURA - Unka - 23-04-2019 Proponuje nie zasmiecac tematu " bajkami" . Kwitna jablonki i najwyzsza pora na opowiesc o nich . ![]() RE: NATURA - Majamka - 23-04-2019 Dzisiaj jechałam rano samochodem i muszę powiedzieć że wiosenna eksplozja zieleni ruszyła pełną parą. U mnie w wazonie bzy. Do jabłoniowego sadu musze się wybrać , może bardziej obok bo wejśc tam nie można. Wczoraj obserwowałam miododajną laurowiśnie. Cudowna roslina i owady ją naprawde kochają . Jaki tam był ruch. Niestety dalej nie pada i jest przerażliwie sucho. A lato dopiero przed nami ![]() 25 dni do urlopu , a ja juz mam akku puste ![]() |